Kız benimki de aldırmıyorAy ne güzel ya keşke bana da doktorum bir şey demese eşim de yanımda olduğu için bir şey istesem abur cubur almıyo doktorun ne dedi sana diyo
Ay aynı benim doktor yarım kilo da ekstra demiş sana bana 1 dediYarım kilo bebek alsa plasenta rahim o bu şu bana kalıyo 0 hamileyim istediğim hiç bir şey yiyemiyorum böyle hayal etmemiştim hamilelikte herşeyi yicem diyodum kv de bak yemezsen kızarım doktora ne bakıyorsun sen ye öyle hamilelikte herşeyden kısmak olmaz diyo şeker yüklemesi bu ay sonu yapılacak görümcem sende şeker çıkmaz açlık şekerin 74 benim 3 gebelikte de çıktı ben yiyemiyordum diyet yaptım hep sende şeker de yok niye yemeyecekmişsin diyo
Hahaha benimki doktora da şikayet ediyo hemen 2 hafta üst üste sadece hafta sonu yer fıstığını fazla kaçırdım hemen doktoruma fıstık çok yiyo dedi ben şokÜfff ben hiç bir şey yiyemiyorum yaaaValla kanki bana takıklar ne geliyo ya
Kız benimki de aldırmıyorabur cubur, çikolata yasak. Bir dondurmam var onda da çikolata olmayacakmış. Sus be diyorum çikolata karnavalima karışma 1 haftada anca bitiyor o da
Aaaa Ayıp beHahaha benimki doktora da şikayet ediyo hemen 2 hafta üst üste sadece hafta sonu yer fıstığını fazla kaçırdım hemen doktoruma fıstık çok yiyo dedi ben şokKontrolden çıkınca pasta sözü vardı bana sırf doktor ayda 1 kilo dedi diye almadı Lafta çarpıyo sinir oluyorum doktor sana ne dedi sen almayacaksın kilo bebek alacak diyo Söz konusu kendisi olunca tatlı alıyo alma canım çekiyor diyorum sana yasak bana değil ki diyo
Benim ki niye önemsiyor ya bak sinir oldumBenim doktorum da önemsemiyor kilomu. Sağlık için çok almanı istemeyiz demişti ilk zamanlar ama ben zayıf hamile kaldığım için daha çok alabilirsin başlarda demişti. 1.5 aydır görüşmüyorduk muayenede 10 kilo aldığımı gördü yine iyi iyi güzel gidiyorsun dedi. Biraz da bünye meselesi bence kilo ya. Abartı yemesem de alıyorum ben de yapacak bişey yok74-75 le doğuma girsem yeter diyorum. Yani bir 10 kilo daha alırım bence
Benim ki niye önemsiyor ya bak sinir oldumYani bende çok kilolu değildim boyum 170 olduğu için göstermiyor kiloyu popom var benim bir de hamilelikten önce hafif ayva göbeğim vardı ama seviyordum kötü durmuyordu şimdi sadece karından aldım biraz da göğüsten o kadar bol giydiğim Zaman hamile olduğum kesinlikle belli olmuyor
seninki sopalık benimki de şikayet ediyo ama tam tersinden 2 çikolata yedi diye ağlıyo yesin mi arada 2 tane de diyo ajhdasjkhdasjhHahaha benimki doktora da şikayet ediyo hemen 2 hafta üst üste sadece hafta sonu yer fıstığını fazla kaçırdım hemen doktoruma fıstık çok yiyo dedi ben şokKontrolden çıkınca pasta sözü vardı bana sırf doktor ayda 1 kilo dedi diye almadı Lafta çarpıyo sinir oluyorum doktor sana ne dedi sen almayacaksın kilo bebek alacak diyo Söz konusu kendisi olunca tatlı alıyo alma canım çekiyor diyorum sana yasak bana değil ki diyo
Yaa ne güzel benim ne koca öyle ne doktor gerçekten gereksiz hassasiyet bir de sanki 10 kilo öndeyim 1 kilodan ne olurBazı doktorlar gereksiz hassas bence bu konuda. Ben eşlere de kızıyorum karışmasınlar yememize allah allahkaç kere hamilelik geçircez ki tadını çıkarmak lazım bence. Ben hamilelik öncesi çok takıktım beslenmeye. Glutensiz şekersiz az alkol vs. Şimdi kocam aşırı mutlu yememden bisküvi dedim gece koşarak gidip aldık ki hayatımda sayılıdır bisküvi alıp yemem
Kanki valla tam sopalık ya ümüğünü sıkasım geliyo doktora şikayet edinceseninki sopalık benimki de şikayet ediyo ama tam tersinden 2 çikolata yedi diye ağlıyo yesin mi arada 2 tane de diyo ajhdasjkhdasjh
Hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruzSon 30dk sonra eve gidicez
Kesinlikle benim doktorum bos birakti beni kilo onemli degil dedi bu cumleleri duyarken kelebekler ucusuyordu sanki .. ben baslangicta super gidiyordum hatta ilk 4 ay filan hic kilo almadim ama sonra biranda almisim bundan sonra dikkat edicem yuruyuse filan artiriyim hatta bisiler yapayim sonra zayiflamasi cok zorBenim doktordan lazım sana da bu gidişle kadın bana 9-10 kiloyla doğum yaptıracak
İnşallah hala cimmadi verdiklerim. Labdakiler yatıyor her zamanki gibi. Hepsini de tanıyorum stajdanHadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz
Ahahahaha kevgirlikmi ne alemsin kız valla çok mutluyum seni tanıdığımaMelasel kaç kan kaldı kuzuuu nasıl gidiyo kevgirlikk
Ay çok güzel hastane terliklerin ve minnosunun kıyafetleri güle güle giysin insallahBu da kızımın bütün eşyalarıyeter sanırım bu kadar şey daha almayı düşünmüyorum ihtiyaç halinde alırım diyorum sizce ?
Ben kundak havlu aldım sadece kurulayıp hemen giydireceğiz 2-3 yaşından sonra bornoz almayı düşünüyorum benTeyzoşlar bornoz takımı aldınız?kundak havlumu tercihiniz ne oldu bu konuda
kundak havlu aldım tatlışım az büyüyünce civciv bornozlardan falan almayı düşünüyorum çokt atlı oluyolarTeyzoşlar bornoz takımı aldınız?kundak havlumu tercihiniz ne oldu bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?