2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Üfff ben hiç bir şey yiyemiyorum yaaa Valla kanki bana takıklar ne geliyo ya
Kız benimki de aldırmıyor abur cubur, çikolata yasak. Bir dondurmam var onda da çikolata olmayacakmış. Sus be diyorum çikolata karnavalima karışma 1 haftada anca bitiyor o da

Benim doktorum da önemsemiyor kilomu. Sağlık için çok almanı istemeyiz demişti ilk zamanlar ama ben zayıf hamile kaldığım için daha çok alabilirsin başlarda demişti. 1.5 aydır görüşmüyorduk muayenede 10 kilo aldığımı gördü yine iyi iyi güzel gidiyorsun dedi. Biraz da bünye meselesi bence kilo ya. Abartı yemesem de alıyorum ben de yapacak bişey yok 74-75 le doğuma girsem yeter diyorum. Yani bir 10 kilo daha alırım bence

Hahaha benimki doktora da şikayet ediyo hemen 2 hafta üst üste sadece hafta sonu yer fıstığını fazla kaçırdım hemen doktoruma fıstık çok yiyo dedi ben şok Kontrolden çıkınca pasta sözü vardı bana sırf doktor ayda 1 kilo dedi diye almadı Lafta çarpıyo sinir oluyorum doktor sana ne dedi sen almayacaksın kilo bebek alacak diyo Söz konusu kendisi olunca tatlı alıyo alma canım çekiyor diyorum sana yasak bana değil ki diyo

Aaaa Ayıp be Allah'tan benimkinin glikoz alerjisi var da, tatlı girmiyor eve

Benim ki niye önemsiyor ya bak sinir oldum Yani bende çok kilolu değildim boyum 170 olduğu için göstermiyor kiloyu popom var benim bir de hamilelikten önce hafif ayva göbeğim vardı ama seviyordum kötü durmuyordu şimdi sadece karından aldım biraz da göğüsten o kadar bol giydiğim Zaman hamile olduğum kesinlikle belli olmuyor

Bazı doktorlar gereksiz hassas bence bu konuda. Ben eşlere de kızıyorum karışmasınlar yememize allah allah kaç kere hamilelik geçircez ki tadını çıkarmak lazım bence. Ben hamilelik öncesi çok takıktım beslenmeye. Glutensiz şekersiz az alkol vs. Şimdi kocam aşırı mutlu yememden bisküvi dedim gece koşarak gidip aldık ki hayatımda sayılıdır bisküvi alıp yemem

seninki sopalık benimki de şikayet ediyo ama tam tersinden 2 çikolata yedi diye ağlıyo yesin mi arada 2 tane de diyo ajhdasjkhdasjh

Yaa ne güzel benim ne koca öyle ne doktor gerçekten gereksiz hassasiyet bir de sanki 10 kilo öndeyim 1 kilodan ne olur
seninki sopalık benimki de şikayet ediyo ama tam tersinden 2 çikolata yedi diye ağlıyo yesin mi arada 2 tane de diyo ajhdasjkhdasjh
Kanki valla tam sopalık ya ümüğünü sıkasım geliyo doktora şikayet edince

Dün dışarı çıktım kafam dağılsın diye kuzenimle çok iyi geldi alışverişte yaptım oturduğum yerde bu tarz şeyler yok olsa da çok pahalı hastane çıkışını 110 liraya aldım Daha bir şey almam muhtemelen haftaya da oda için bakmaya gidicez bakalım nasıl olcak

Eklentiler

• IMG_20211206_114016.webp
    31 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20211206_114031.webp
    79 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20211206_114044.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20211206_114059.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20211206_114112.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20211206_114126.webp
    49 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20211206_114139.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 60
Benim doktordan lazım sana da bu gidişle kadın bana 9-10 kiloyla doğum yaptıracak
Kesinlikle benim doktorum bos birakti beni kilo onemli degil dedi bu cumleleri duyarken kelebekler ucusuyordu sanki .. ben baslangicta super gidiyordum hatta ilk 4 ay filan hic kilo almadim ama sonra biranda almisim bundan sonra dikkat edicem yuruyuse filan artiriyim hatta bisiler yapayim sonra zayiflamasi cok zor

Teyzoşlar bornoz takımı aldınız?kundak havlumu tercihiniz ne oldu bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…