2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben kundak havlu aldım sadece kurulayıp hemen giydireceğiz 2-3 yaşından sonra bornoz almayı düşünüyorum ben
Bende öyle düşünüyordum aslında mantıklı olan oydu,dün kayınvalidem sorunca alsammi bilemedim eksik kalmış olmasammi?

kundak havlu aldım tatlışım az büyüyünce civciv bornozlardan falan almayı düşünüyorum çokt atlı oluyolar
Aklin yolu bir valla bende öyle düşündüğüm için bornoz seti almadım.zaten minnoş birşey olacaklar bornozun içinde kaybederim

Ben kundak aldım. Bornozu 3 4 yaşına kadar kullanamazmis zaten. O zamana neler çıkar

Bitti son kanı da verdim şükür
Masallah kanının son damlasına kadar savaştım tebrik ediyom tatlim seni.sonucunda güzel çıkar insallahta,bı tatliyla kutlarsin.evet ya vazgeçtim şimdilik en uygunu kundak havlu

Kızlaaaar ay dün gece kabus yaşadım resmen. Bu yalancı kasılma dedikleri neymişşşş. Uyuduktan 2 saat sonra ağrı ile uyandım karnım kassskatı, eşimi uyandırdım yürüdüm ağladım geçmedi ama azaldı allahtan bebeğin hareketlerini hissettim o sakinleştirdi beni, hissedemesem gece gece acilin yolunu tutacaktık. Sonra uyuyakalmışım zaten yorgundum. Başına gelen olursa korkmasın ben ilkimi yaşamış oldum galiba

Masallah kanının son damlasına kadar savaştım tebrik ediyom tatlim seni.sonucunda güzel çıkar insallahta,bı tatliyla kutlarsin.evet ya vazgeçtim şimdilik en uygunu kundak havlu
Açlık 74 çıktı. Güzel. Diğerleri de normal çıkacak sanırım

Ben o olayı kramp girdiğinde yaşadım sabredemedim en sonunda eşime bağırdım beni kurtar diye,oda doğuruyorum sanmış yalancı sancida kramp gibi birşeyse yandik

Çok şükür aman şeker olmasın da bir şekilde dengeleriz ya, gerçi şeker çıksa da denge yapınca çözülüyor ben bu yolu izlicem son 3 ay, yokuş aşağı giymekten vazgeçtim

benim doktorum geçen kontrolde çok almışsın dedi. o yüzden tatlı hamur işi kısmını durdurdum hatta kilo bile vermişim ödem falan vardı herhalde. ki sadece toplamda 7 kilo almıştım.

Ben o olayı kramp girdiğinde yaşadım sabredemedim en sonunda eşime bağırdım beni kurtar diye,oda doğuruyorum sanmış yalancı sancida kramp gibi birşeyse yandik
Ben de kramp girince haykırmıştım acıdan jdjdjd bu daha değişikti karnım kasıldı her yeri sertleşti falan değişik bişeydii

Çık hoşuma gitti bugün ne kadar moralim bozulsada sabah sabah durduk yerde annem tarafından sinir olup aglasamda bu resim mutlu etti beni
takmamayı zamanla kabulleneceksin kuzum benim annemde öyle ben hariç etrafındaki herkesi memnun etme derdinde beni 1 gün olsun nasılsın diye aramaz hep yaşadıkları yaşayacakları sorunları falan filan. beni kendine stres topu seçmiş diye düşünüyorum bazen.bana ne yaparsa yapsın nasılsa ben kızıyım ben herseyi hersekilde kabul ederim şunu unutuyor ben onun kızıyım o benim kızım değil benim ona dert yanmam lazım. neyse blvelasil kelam yapacak bisey yok onlarlada olmuyor onlarsız da olmuyor.mutsuz annelerin mutsuz çocukları olmayı kabul etmiyorum !!!

Günaydın tatlışlıkkkk
Bu hafta kimlerin kontrolü var bakalımmm ctesi yakışıklıkadin yarın azaria
Kocişkomanitim bugün izin alabilirse yarına randevu alıcam bebekte bugün çok hareketsiz haftasonu çok yoruldum ondan galiba alamasa da kendim gidicem başlıcam babasına fıfjjflflf ben cocugumu görmek istiyorum illa oda görmek istediği için tek bırakmıyor gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…