2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
sinovac yerine biontech önermedi mi? Sinovac hiç bir işe yaramıyor bu son varyant çok ciddi sıkıntıymış kesinlikle 3. Biontechi olcan dedi benim doktor bende ay sonuna randevu aldım.
Hiç aşı olmadım aşının işe yaradığına inanmıyorum maalesef evde önlem alıp bekliyorum böyle doğuma kadar

bende hipertanisyon vardı daa ameliyattan sonra normale dönmüştüü doktorda 14 çıktı diye taktı 14 olması da iyi değilmiş biraz daha böyle devam ederse bulanık görmeyle beraber gidiciiim tatlış ara ara ölçüyorum normal doktorda heyecanlandım da ondan çıktı diyorum yok anacım inanmıyolar

Benim annem yaşamış gebelik tansiyonu, hemen önlem alınması gereken bir konu, Allah korusun, yüksek çıkarsa sen koştur koştur git 14 yüksek canım, normalde o seviyede çıkmıyorsa iyi, sen yine de işte falan aksatma bu işi ölçtür.

Hiç aşı olmadım aşının işe yaradığına inanmıyorum maalesef evde önlem alıp bekliyorum böyle doğuma kadar
Benim tanıdığım bir çok kişi kendini eve izole etmesine rağmen korona olup aylarca kendine gelemedi. Kapılacaksa havadan bile geliyor malesef Aşılı olupta kapanların %90u hafif atlattı o yüzden ben o konuda çok hassasım heleki gebelik döneminde aşı kesinlikle olması lazım bir sürü gebe kadın virüs yüzünden öldü malesef.

Bence ağrıların bebeğin duruşuyla ilgilidir. Gebelik zehirlenmesinin ne olduğunu biliyorsan anlarsın belirtilerini okuduysan Kısaca özet geçeyim. Vücutta ödem eller, ayaklar, burun, göz kapakları. İdrar renginde koyulaşma böyle koyu sarı, turuncu gibi. En önemlisi ise tansiyon takibi. Günde 4-5 kez ölç. En ufak bir oynamada doktorunu bilgilendir. Benim tansiyonum hiç yükselmediği için şimdiki doktorum zehirlenme yaşamadığımı söylüyor bi de benim böyle normal idrar tahlillerinde protein hiç çıkmıyordu. 24 saatlik toplama istediğinde biraz yüksek çıkıyordu. Çok ama çok önemli bir hastalık sakın ihmal etme kendini. Bi de bu haftalar daha erken benim 35. Haftada başlamıştı. Şekerini kontrol altına almaya bak merak etme bebek her türlü beslenir.

ben tansiyon aletini yarından itibaren yanıma alayım en iyisi ihmal etmeyeyim tırstımm şimdii sağol aşkım

Kızlar selamm bir süre yoktum ruh hali sebebiyle Doktoru ay da 1 kilo almalısın diyen var mı acaba aranızda 66 ile başladım doktora gittiğimde 71 kilo çıktım 1 kilo fazla almışsın ay da 1 kilo alma hakkın var dedi şuan 69 kiloyum yediklerime dikkat ediyorum bir daha ki kontrol de en fazla 72 olmam gerekiyor Görümcem de boyun var zayıfsın ye gitsin bana ne gebeler geliyo sen sadece karından aldın diyo

O doktor bizi görse kendini camdan atcak demek kız ben 12 kilo aldım, bana açlık orucu verir senin ki hahahh çok güldüm

O doktor bizi görse kendini camdan atcak demek kız ben 12 kilo aldım, bana açlık orucu verir senin ki hahahh çok güldüm
Ahahahah ben anlamıyorum ya bana denk gelenler böyle sanırım Kontrole gitmeden evde tartıldım 70 çıktım orda 71 ama hareket etsin diye çikolata yemiştim yemez olaydım keşke Meyveye sarmıştım 5 tane yiyodum günde en fazla 2 yemelisin dedi makarna pilav ekmek yemiyorum daha napim bilmiyorum Neyse ki şuan 69 a kadar düştüm kontrole kadar 3 kilo alabilirim

kız ilknur manyağı da takıktı kiloya he benim doktor ye gitsin diyo kız doktorda ayakkabı kıyafet şu bu 1 2 kilo çık zatennnn
benimki bi de karbonhidrata da ihtiyacı var vücudunun enerji yapsınn dedii onun eksikliği de iyi değilmişşş

Neeyyy 10 kilo mu, doktora size bi kutu Eti Karam getireyim, bakalım hala aynı fikirde misiniz deseydin

Valla bence de eti karam çikoların en güzeli bi yesin görsün diycem ama doktorum erkek ne kadar anlasa da böyle düşünmesi normal geliyor bana zaten kendisi de diyor bazen bu durum yaşanabiliyor ne kadar dikkat etseniz de kilo alımı olabiliyor benim korkum doğum sonrası çok kilo alan annelerde safra taşı oluşumu demişti. Bi de benim bu gebelik zehirlenmesi soru işareti olduğu için kilo alma da durumu net bilelim demek istiyor. Ona kalsa zehirlenme yaşamadım, aldığım kiloların etkisiyle kalbe fazla yük bindi ve böbrekler etkilendi. Bana da mantıklı geliyor aslında dediği.

ben tansiyon aletini yarından itibaren yanıma alayım en iyisi ihmal etmeyeyim tırstımm şimdii sağol aşkım
Sen gün içinde 4 defa ölç en güzeli açken, yemekten 1 saat sonra falan. Yüksek devam ederse ilaç başlayabilir doktorun kuzu.

Benim ilk doktorum demişti. 4.aya kadar almayacaksin. Sonra ay da 1 kilo alacaksın diye. Şimdiki doktorum kilo ile.ilgilinhicbir şey demedi. 77 kiloyum şu an

En son kontrolüm cmts günüydü 25+2 dim o gün 1 ay sonrası için bana 1-1,5 kg alabilirsin onun haricinde alma bol bol yürü dedi benim doktor sadece bebek kilo alsın sen alma mantığında

Hanımlar günaydın bende gerceklerle yuzlestim ve bu sabah tartıldım tam 10 kilo almisim bu saatten sonra dikkat etme evresine gectim sanirsam , tatliyi boregi coregi azaltmam lazim .. gecen haftalarda cok fazla tatli borek yedim ondan biranda kilo artisi oldu ;( hedefim 10 kiloydu hamilelikte

Üfff ben hiç bir şey yiyemiyorum yaaa Valla kanki bana takıklar ne geliyo ya
Benim ilk doktorum demişti. 4.aya kadar almayacaksin. Sonra ay da 1 kilo alacaksın diye. Şimdiki doktorum kilo ile.ilgilinhicbir şey demedi. 77 kiloyum şu an
Ay ne güzel ya keşke bana da doktorum bir şey demese eşim de yanımda olduğu için bir şey istesem abur cubur almıyo doktorun ne dedi sana diyo
En son kontrolüm cmts günüydü 25+2 dim o gün 1 ay sonrası için bana 1-1,5 kg alabilirsin onun haricinde alma bol bol yürü dedi benim doktor sadece bebek kilo alsın sen alma mantığında
Ay aynı benim doktor yarım kilo da ekstra demiş sana bana 1 dedi Yarım kilo bebek alsa plasenta rahim o bu şu bana kalıyo 0 hamileyim istediğim hiç bir şey yiyemiyorum böyle hayal etmemiştim hamilelikte herşeyi yicem diyodum kv de bak yemezsen kızarım doktora ne bakıyorsun sen ye öyle hamilelikte herşeyden kısmak olmaz diyo şeker yüklemesi bu ay sonu yapılacak görümcem sende şeker çıkmaz açlık şekerin 74 benim 3 gebelikte de çıktı ben yiyemiyordum diyet yaptım hep sende şeker de yok niye yemeyecekmişsin diyo

Benim doktordan lazım sana da bu gidişle kadın bana 9-10 kiloyla doğum yaptıracak

Ben bağışıklıkla alakalı olduğunu düşünüyorum canım herkesin kendi tercihi bu kadar aşıya rağmen vakalar ve ölümler gözle görülür bir şekilde belli oluyor oyüzden güvenim yok bebeğimizin yiyeceği ekmeği varsa her şekilde dünyaya geliyor Allah'ın izniyle bende geçen sene geçirdim grip gibi geçirmiştim eşim daha ağır geçirdi bünye meselesi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…