- 8 Temmuz 2021
- 817
- 1.105
- 63
- 30
Hiç aşı olmadım aşının işe yaradığına inanmıyorum maalesef evde önlem alıp bekliyorum böyle doğuma kadarsinovac yerine biontech önermedi mi? Sinovac hiç bir işe yaramıyorbu son varyant çok ciddi sıkıntıymış kesinlikle 3. Biontechi olcan dedi benim doktor bende ay sonuna randevu aldım.
bende hipertanisyon vardı daa ameliyattan sonra normale dönmüştüü doktorda 14 çıktı diye taktı 14 olması da iyi değilmişNeeyyy 10 kilo mu, doktora size bi kutu Eti Karam getireyim, bakalım hala aynı fikirde misiniz deseydin
Aslında yabancı kaynaklarda son varyant soguk algınlığı gibi deniyor, analiz ediyorlarmış, sonucu 2-3 güne çıkacakmış. Sıkıntı hala yaygın olan varyant Delta, %90 delta yani, omicron için umut vaad ediyor diyor yabancı kaynaklar. Mehmet Ceyhan , Omicron 0-5 yaş arası riskli demiş. Bu grupta tğm gripler riskliymiş zaten, dogum sonrası ziyareti mümkün oldukça engellememiz lazım.
Canım hamilelikte tansiyon şeker gibi önemli, günde 3 defa ölç ihmal etme, not alarak doktoruna göster. Bakalım düzenli mi gidiyor.
Benim annem yaşamış gebelik tansiyonu, hemen önlem alınması gereken bir konu, Allah korusun, yüksek çıkarsa sen koştur koştur gitbende hipertanisyon vardı daa ameliyattan sonra normale dönmüştüü doktorda 14 çıktı diye taktı 14 olması da iyi değilmişbiraz daha böyle devam ederse bulanık görmeyle beraber gidiciiim tatlış ara ara ölçüyorum normal doktorda heyecanlandım da ondan çıktı diyorum yok anacım inanmıyolar
Benim tanıdığım bir çok kişi kendini eve izole etmesine rağmen korona olup aylarca kendine gelemedi. Kapılacaksa havadan bile geliyor malesefHiç aşı olmadım aşının işe yaradığına inanmıyorum maalesef evde önlem alıp bekliyorum böyle doğuma kadar
Bence ağrıların bebeğin duruşuyla ilgilidir. Gebelik zehirlenmesinin ne olduğunu biliyorsan anlarsın belirtilerini okuduysanAynen canım ben de sağa 2 dakikadan fazla uzanamıyorum ağırlık çöktüğü gibi acı başlıyor. Gece sola yatmaktan her yerim uyuşuyo defalarca uyandım. Protein 1+çıkmıştı. Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor anlar mıyım? Şu an ailemin yanındayım dönünce mutlaka doktoruma görünecem. Burada da bugün yoğunluk vardır diye polikliniğe gitmedim ama yarın uğramayı düşünmüyorum.
ben tansiyon aletini yarından itibaren yanıma alayım en iyisi ihmal etmeyeyim tırstımm şimdii sağol aşkımBenim annem yaşamış gebelik tansiyonu, hemen önlem alınması gereken bir konu, Allah korusun, yüksek çıkarsa sen koştur koştur git14 yüksek canım, normalde o seviyede çıkmıyorsa iyi, sen yine de işte falan aksatma bu işi ölçtür.
O doktor bizi görse kendini camdan atcak demekKızlar selamm bir süre yoktum ruh hali sebebiyleDoktoru ay da 1 kilo almalısın diyen var mı acaba aranızda 66 ile başladım doktora gittiğimde 71 kilo çıktım 1 kilo fazla almışsın ay da 1 kilo alma hakkın var dedi şuan 69 kiloyum yediklerime dikkat ediyorum bir daha ki kontrol de en fazla 72 olmam gerekiyor Görümcem de boyun var zayıfsın ye gitsin bana ne gebeler geliyo sen sadece karından aldın diyo
Ahahahah ben anlamıyorum ya bana denk gelenler böyle sanırımO doktor bizi görse kendini camdan atcak demekkız ben 12 kilo aldım, bana açlık orucu verir senin ki hahahh çok güldüm
kız ilknur manyağı da takıktı kiloya he benim doktor ye gitsin diyo kız doktorda ayakkabı kıyafet şu bu 1 2 kilo çık zatennnnAhahahah ben anlamıyorum ya bana denk gelenler böyle sanırımKontrole gitmeden evde tartıldım 70 çıktım orda 71 ama hareket etsin diye çikolata yemiştim yemez olaydım keşke Meyveye sarmıştım 5 tane yiyodum günde en fazla 2 yemelisin dedi makarna pilav ekmek yemiyorum daha napim bilmiyorum Neyse ki şuan 69 a kadar düştüm kontrole kadar 3 kilo alabilirim
Neeyyy 10 kilo mu, doktora size bi kutu Eti Karam getireyim, bakalım hala aynı fikirde misiniz deseydin
Sen gün içinde 4 defa ölç en güzeli açken, yemekten 1 saat sonra falan. Yüksek devam ederse ilaç başlayabilir doktorun kuzu.ben tansiyon aletini yarından itibaren yanıma alayım en iyisi ihmal etmeyeyim tırstımm şimdii sağol aşkım
Benim ilk doktorum demişti. 4.aya kadar almayacaksin. Sonra ay da 1 kilo alacaksın diye. Şimdiki doktorum kilo ile.ilgilinhicbir şey demedi. 77 kiloyum şu anKızlar selamm bir süre yoktum ruh hali sebebiyleDoktoru ay da 1 kilo almalısın diyen var mı acaba aranızda 66 ile başladım doktora gittiğimde 71 kilo çıktım 1 kilo fazla almışsın ay da 1 kilo alma hakkın var dedi şuan 69 kiloyum yediklerime dikkat ediyorum bir daha ki kontrol de en fazla 72 olmam gerekiyor Görümcem de boyun var zayıfsın ye gitsin bana ne gebeler geliyo sen sadece karından aldın diyo
En son kontrolüm cmts günüydü 25+2 dim o gün 1 ay sonrası için bana 1-1,5 kg alabilirsin onun haricinde alma bol bol yürü dediKızlar selamm bir süre yoktum ruh hali sebebiyleDoktoru ay da 1 kilo almalısın diyen var mı acaba aranızda 66 ile başladım doktora gittiğimde 71 kilo çıktım 1 kilo fazla almışsın ay da 1 kilo alma hakkın var dedi şuan 69 kiloyum yediklerime dikkat ediyorum bir daha ki kontrol de en fazla 72 olmam gerekiyor Görümcem de boyun var zayıfsın ye gitsin bana ne gebeler geliyo sen sadece karından aldın diyo
Çık hoşuma gitti bugün ne kadar moralim bozulsada sabah sabah durduk yerde annem tarafından sinir olup aglasamda bu resim mutlu etti beni
Üfff ben hiç bir şey yiyemiyorum yaaakız ilknur manyağı da takıktı kiloya he benim doktor ye gitsin diyo kız doktorda ayakkabı kıyafet şu bu 1 2 kilo çık zatennnn
benimki bi de karbonhidrata da ihtiyacı var vücudunun enerji yapsınn dedii onun eksikliği de iyi değilmişşş
Ay ne güzel ya keşke bana da doktorum bir şey demese eşim de yanımda olduğu için bir şey istesem abur cubur almıyo doktorun ne dedi sana diyoBenim ilk doktorum demişti. 4.aya kadar almayacaksin. Sonra ay da 1 kilo alacaksın diye. Şimdiki doktorum kilo ile.ilgilinhicbir şey demedi. 77 kiloyum şu an
Ay aynı benim doktor yarım kilo da ekstra demiş sana bana 1 dediEn son kontrolüm cmts günüydü 25+2 dim o gün 1 ay sonrası için bana 1-1,5 kg alabilirsin onun haricinde alma bol bol yürü dedibenim doktor sadece bebek kilo alsın sen alma mantığında
Benim doktordan lazım sana da bu gidişle kadın bana 9-10 kiloyla doğum yaptıracakHanımlar günaydın bende gerceklerle yuzlestim ve bu sabah tartıldım tam 10 kilo almisim bu saatten sonra dikkat etme evresine gectim sanirsam , tatliyi boregi coregi azaltmam lazim .. gecen haftalarda cok fazla tatli borek yedim ondan biranda kilo artisi oldu ;( hedefim 10 kiloydu hamilelikte
Ben bağışıklıkla alakalı olduğunu düşünüyorum canım herkesin kendi tercihi bu kadar aşıya rağmen vakalar ve ölümler gözle görülür bir şekilde belli oluyor oyüzden güvenim yok bebeğimizin yiyeceği ekmeği varsa her şekilde dünyaya geliyor Allah'ın izniyle bende geçen sene geçirdim grip gibi geçirmiştim eşim daha ağır geçirdi bünye meselesi yaniBenim tanıdığım bir çok kişi kendini eve izole etmesine rağmen korona olup aylarca kendine gelemedi. Kapılacaksa havadan bile geliyor malesefAşılı olupta kapanların %90u hafif atlattı o yüzden ben o konuda çok hassasım heleki gebelik döneminde aşı kesinlikle olması lazım bir sürü gebe kadın virüs yüzünden öldü malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?