Civilin atleti bende hiç sevmedim canım ya almıştım bi tane beyaz indirimdeyken.Camasir da degisim de yok zaten.Kapli sutyeni fena değildi ama.Lcw atlet baya yumuşacık bugün bakıcam avm ye gitcem.Beden yoksa netten alcam 1tane.Begenirsem diğer renkleri de alırım.Geçen civilde indirim vardı da emzirme atleti almıştım ya hayatımda daha iğrenç bir şey görmedim tozbezi yapıcammm
lcw alırsan haber et kuzuş iyiyse ondan alırımm
Ben aldım 2 tane. Biri pembe biri beyaz. Çok da güzeller ve kaplilar. Ben de o fiyata aldım sanırım geçen hafta.Buarada lcw de fiyatı 54.90 galiba emzirme atleti buldum.Siyah pudra ve beyaz rengi var.Hemde içi kaplı gibi.Ve baya esnek.Hic alan yada bakan varmı?
ayyy hadii damarına kuvvet100luk şekerimi içtim. Damar yolu açıldı bekliyorumEki Görüntüle 2964966
Amin bacım inşallahayyy hadii damarına kuvvettertemiz sonuçlar olsun bacııım
Ben de 9,5 kg aldım bence normal gidiyoruz yeter ki şeker falan çıkmasın. Benim doktorum kiloya takıntılı geçen gittiğimde tecrübelisiniz 10 kiloyla kapatırız diye düşünmüştüm dediBen de aynı şekilde, paketliye düştüm. Ama 2 gündür kararlı ilerliyorum. Bu iş böyle gitmez, bir de grupta kimse kilo almıyorkilo konusuzda ideal bir grubuz, biraz örnek alalım yalnız hani ne yesem yarıyor diye bir kendini avutma yöntemi var ya ama cidden ne yesem yarıyor ya, hersey mi kiloya dönüşür
Aynen canım ben de sağa 2 dakikadan fazla uzanamıyorum ağırlık çöktüğü gibi acı başlıyor. Gece sola yatmaktan her yerim uyuşuyo defalarca uyandım. Protein 1+çıkmıştı. Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor anlar mıyım? Şu an ailemin yanındayım dönünce mutlaka doktoruma görünecem. Burada da bugün yoğunluk vardır diye polikliniğe gitmedim ama yarın uğramayı düşünmüyorum.Bu kaburga ağrısını ben de yaşıyorum sağ tarafımda dün doktora sordum meğer kafasını yaslamış oraya ondanmış büyüdükçe rahatlarsın dedi. Kesinlikle sağ tarafıma yatamıyorum. Senin de öyledir belki. İdrardaki protein ne miktarda çıkmıştı? Ben ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi yaşadım onun için soruyorum. Şekere dikkat etmeye çalış o önemli. Suyunun fazla olması, 1 hafta önden gitmesi sadece şekere bağlı olmaz. Benim de oğlumdayken son zamanlarda fazlaydı ama şekerim de yoktu. 2 haftaya kadar önden gitmesi de normal. Bence acil doktoruna takılma, kendi doktorunla görüş.
Aslında şeker çıktığı ilk hafta çok dikkat ettim diyetisyen liste vermişti ama bu defa da aç kaldım aklımda sürekli bebeğim de aç kalıyo tam büyüme dönemi böyle olmaz diyip normal yemek yemeye devam ettim sadece şekerden uzak durdumCanım seni çok iyi anlıyorum. Pazartesi doktora gittiğimde benim de çok ağrım vardı. Nst ye bağladım hatta sancı çıktı. Üstüne seker çıktı. Bebeğin böbrekleri genişlemiş o da çıktı. Benim tansiyonum günde üç dört kez düşmeye baslamisti, karnım da sürekli sertlesiyordu. Bir sürü test yaptırdı diyetisyene yolladı. Sekerde olay şeker yemek değil. Patates pirinç vs de etkiliyor. Acil diyetisyene görün. Bana erken doğum ya da düşük olabilir dedi. Aynı gün işi bıraktırdı doktorum düşün. Sadece yatacaksin tuvalet dışında dedi. Gerginligini anlıyorum, ancak önceliğimiz önlem almak olmalı. Mutlaka diyetisyene görün ve tavsiyelerine uy derim ben. Sağlıcakla
sinovac yerine biontech önermedi mi? Sinovac hiç bir işe yaramıyorBenim 2 sinovac var doktor 15.haftada sorduğumda 2 sinovac varsa vurulma demişti 3.dozu bi daha da sormadım
Aynen canım ben de sağa 2 dakikadan fazla uzanamıyorum ağırlık çöktüğü gibi acı başlıyor. Gece sola yatmaktan her yerim uyuşuyo defalarca uyandım. Protein 1+çıkmıştı. Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor anlar mıyım? Şu an ailemin yanındayım dönünce mutlaka doktoruma görünecem. Burada da bugün yoğunluk vardır diye polikliniğe gitmedim ama yarın uğramayı düşünmüyorum.
Öyle olsa doktor onermez. Bence uy listeye. Bebek her türlü alır kilo merak etme sen. Şeker tüketmemen bir şey ifade etmiyor. Ben tatlı vs yemedim, şeker çıktı. Şimdi 100luk içtim tekrar bakılacakAslında şeker çıktığı ilk hafta çok dikkat ettim diyetisyen liste vermişti ama bu defa da aç kaldım aklımda sürekli bebeğim de aç kalıyo tam büyüme dönemi böyle olmaz diyip normal yemek yemeye devam ettim sadece şekerden uzak durdum
Ben almadım hala. Ne almalıyım kismini da bilmiyorum düşündükçe de pahalaniyor hersey.... sling alma konusunda da emin degilim....Kızlar kimler kanguru aldı hangi marka aldınız yenidoğan itibariyle mi kullancaaksiniz yoksa ne zaman yazarsaniz alıp almamak konusunda kararsızım da
Benim seker yuklemem ve tetanoz aşim var bu haftaGünaydın tatlışlıkkkk
Bu hafta kimlerin kontrolü var bakalımmm ctesi yakışıklıkadin yarın azaria
canım ben bulanık görmeyi söyledim doktora bebek hareketlerini takip etmeni istiyorum ve tansiyon takibi yap dedi harekette azalış tansiyonda yükseklik olursa da beklemeden gel dediiAynen canım ben de sağa 2 dakikadan fazla uzanamıyorum ağırlık çöktüğü gibi acı başlıyor. Gece sola yatmaktan her yerim uyuşuyo defalarca uyandım. Protein 1+çıkmıştı. Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor anlar mıyım? Şu an ailemin yanındayım dönünce mutlaka doktoruma görünecem. Burada da bugün yoğunluk vardır diye polikliniğe gitmedim ama yarın uğramayı düşünmüyorum.
Sleppy bio yazan var extra var hangisi iyi haber verdiğin için teşekkür ederimBana arkadaşım yollayacak, kullanmamış doğru dürüst. Ortopedik özelliği falan var dedi. O lüksünü almıştır, durumları baya baya iyi
Bu arada hepsiburadada sleepy de 2.urun 1 TL kampanyası baslamis gene. Bak istersen bir.
Bio natural mi extra mi teşekkür ederim haber icin
Valla alanlar resmini koysa bilgi verse cidden yılbaşına zam olucak herşeye pahalı alicaz kanguru göğüs pompası ve bez eksiklerim alsam diyorum işte yıl bitmedenBen almadım hala. Ne almalıyım kismini da bilmiyorum düşündükçe de pahalaniyor hersey.... sling alma konusunda da emin degilim....
Benim seker yuklemem ve tetanoz aşim var bu hafta
ben bio natural almıştım tatlışSleppy bio yazan var extra var hangisi iyi haber verdiğin için teşekkür ederim
Bio natural mi extra mi teşekkür ederim haber icin
Valla alanlar resmini koysa bilgi verse cidden yılbaşına zam olucak herşeye pahalı alicaz kanguru göğüs pompası ve bez eksiklerim alsam diyorum işte yıl bitmeden
Bio ekledim extra yazana baktığımda limon kokusu agir yazıyordu sormadan almiyim demiştimben bio natural almıştım tatlış
Kız ağlama dedik sana aaaa. Konuşma annenle doğuma kadar. Engelle hatta. Bu ne sürekli üzüyor kadin seni....Çık hoşuma gitti bugün ne kadar moralim bozulsada sabah sabah durduk yerde annem tarafından sinir olup aglasamda bu resim mutlu etti beni
Neeyyy 10 kilo mu, doktora size bi kutu Eti Karam getireyim, bakalım hala aynı fikirde misiniz deseydinBen de 9,5 kg aldım bence normal gidiyoruz yeter ki şeker falan çıkmasın. Benim doktorum kiloya takıntılı geçen gittiğimde tecrübelisiniz 10 kiloyla kapatırız diye düşünmüştüm dedidedim o dediğiniz öyle kolay değil, gerçekten az yiyorum. Gece acıkmıyorum allahtan akşam 18:30 da yemek yiyorum sonrasında 1 meyve falan. Ona rağmen alıyorum. Ben normalde de hep dikkat ederim. Hamilelik hariç 64 kg üzeri görmedim ama hamilelik başka birşey hormonlar çok değişiyor. Doğumdan sonra veriliyor merak etme ben ilkinde 25 kg aldım sonra 30 küsür olarak geri verdim☺ yeter ki emzirebilelim
Aslında yabancı kaynaklarda son varyant soguk algınlığı gibi deniyor, analiz ediyorlarmış, sonucu 2-3 güne çıkacakmış. Sıkıntı hala yaygın olan varyant Delta, %90 delta yani, omicron için umut vaad ediyor diyor yabancı kaynaklar. Mehmet Ceyhan , Omicron 0-5 yaş arası riskli demiş. Bu grupta tğm gripler riskliymiş zaten, dogum sonrası ziyareti mümkün oldukça engellememiz lazım.sinovac yerine biontech önermedi mi? Sinovac hiç bir işe yaramıyorbu son varyant çok ciddi sıkıntıymış kesinlikle 3. Biontechi olcan dedi benim doktor bende ay sonuna randevu aldım.
Canım hamilelikte tansiyon şeker gibi önemli, günde 3 defa ölç ihmal etme, not alarak doktoruna göster. Bakalım düzenli mi gidiyor.canım ben bulanık görmeyi söyledim doktora bebek hareketlerini takip etmeni istiyorum ve tansiyon takibi yap dedi harekette azalış tansiyonda yükseklik olursa da beklemeden gel dedii
ana dana herkesi bir bırak kenaraa kızını ve kendini düşün sadeceee kimseyle görüşme ikinizden önemli eşin dahil kimse yok şu annn kimsenin canını sıkmasına izin vermeeÇık hoşuma gitti bugün ne kadar moralim bozulsada sabah sabah durduk yerde annem tarafından sinir olup aglasamda bu resim mutlu etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?