2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu da kızımın bütün eşyaları yeter sanırım bu kadar şey daha almayı düşünmüyorum ihtiyaç halinde alırım diyorum sizce ?
Ohh maşAllah benimki daha az bende kıyafeti daha çok doğduktan sonraya bıraktım, kilosudur boyudur Hava şartları bebek ürünleri belli olmuyor o yüzden tutuyorum kendimii

Benim doktordan lazım sana da bu gidişle kadın bana 9-10 kiloyla doğum yaptıracak
Kızlar doğumda gitmeyen kilolar emzirirken muhakkak gidiyor o yüzden çok takmayın bebekler sağlıklı olsun ben 48 ile hamile kaldığım için hele hiç önemsemiyorum herkes senin kilon sende kalmaz diyor zaten daha tartılmadım bir aydır ama 10 kilo olmuştur aldığım toplam kilo

Kızlar ilk zamanlar bornoz çok zor minicik kolları geçirirken bebiş üşür en güzeli kundak havlu.
Bir de nextten alışveriş için daha önce konuşmuştuk bi arkadaş arkadaşına soracaktı kargo ücretlendirmesini. Kimdi ooooo

Aynı ben bir daha mı hamile olucaz napalım, ben kendimden bu kadar kilo hiç beklemezdim. Bir arkadasım sakın kilona takılma dedi bugün. Hamilelikte kilo stresinden bebişin hareketlerinin tadına varamadım. Doğumdan sonra hepsi gitti, boşuna dert dedi. Çocugu etkileyen bir durum olmadıkça, hareket edebildikçe dewamke senin şekere baktı mı canım, ben haftaya kontrol alıcam bakalım isteyecek mi?
G gumus82 kızlar bir psikologun yazısını okudum. Annelik hormonu yüklenmeye başladı ya, kendi çocukluğumuzu vs de sorgulayıp, yavaş yavaş ebeveynlerimizi daha çok sorgular oluyomuşuz. Bazen öfke patlaması vs yaşamak da normal. Bu nedenle çok da takılmayıp, mindfulness modelinde anda kalmaya çalışmalıyız. Her konuda, yoksa biz de bebeğe zarar veririz, sonra kendimizi eleştirmeye başlıcaz bu grup çok kafa dağıtıyor, biraz da yürüyüş pamuk gibiyiz Bir de nesil farkı oluyor, bizim çocuklar da bizde beğenmedikleri bir dünya davranış bulacak, zaten normali bu, çatışma olmazsa o anormal diyorlar Bizim annelerin kuşak da dertli nesil, soba yakmışlar, bez yıkamışlar, el rendesinde meyve püreleri, şimdi bizim hamilelik onlara uzaylı gibi geliyodur. Derdimiz bez stoklamak

ay kızlar ben sizden beta yorumu isticem ya bir arkadaşım için nasıl sizce normal artış diyin de içimiz rahatlasın birazz 3 binlerde falan bekliyoduk yarın kese görmeye gitcektii
26.11 regle 5 kala 19:00 11,61
28.11 regle 3 kala 14:00 42,55
30.11 regle 1 kala 16:30 123,2
02.12 regl 1 geçe 14:00 471,5
06.12 regl 5 geçe 11:30 1515

Temmuz Beta uzmanımız sendin canım ama hiç düşmemiş normal bence, keseye 2000 lere yakın bakıyorlardı. Görürler inşallah

Temmuz Beta uzmanımız sendin canım ama hiç düşmemiş normal bence, keseye 2000 lere yakın bakıyorlardı. Görürler inşallah
yaa yakın arkadaşım duygular karışınca tereddüt ettim 4 günlük artışı içinn diğerleri iyi de evet evet 3 bin üstü olur diye yarına almıştı randevusunu benim oralarda anca görünmüştü urazcık vajinal o da çok küçüktüü

Beta hcg regl bir hafta kala 85 di regl 7 gün geçince de 27 bin oldu herkeste bu durum değişir..regl geçince test yapilir yapılmış hamile ama 5 hafta olmadan kese gorunmez git gel yapmasın bence sabretsin

Son artış biraz az olmuş ben sadece 2 kere kan verdim ilkinde 73 2. De 1764 dü 1 hafta bekleyip öyle gittim karından keseyi gördü ama vajinal baktı hemen kalp atışı için bence doktora gitmek için 1 hafta beklesin

Beta hcg regl bir hafta kala 85 di regl 7 gün geçince de 27 bin oldu herkeste bu durum değişir..regl geçince test yapilir yapılmış hamile ama 5 hafta olmadan kese gorunmez git gel yapmasın bence sabretsin
4+5 aslında şu an yumurtlamasını takip ettik gitsin bakalım doktor çağırınca içi daha rahat eder belki güzel haber alsın da içi içini yiyor bekle dedikte biraz sabredemez gibii

4+5 aslında şu an yumurtlamasını takip ettik gitsin bakalım doktor çağırınca içi daha rahat eder belki güzel haber alsın da içi içini yiyor bekle dedikte biraz sabredemez gibii
Herkes aynı bu konuda sabırsız ama bana söyleyen olsa boşuna doktora gitmezdim o zamanlarda beklerdim bir ay geçince giderdim kimse birşey bilmiyor arkadaş vs yok soracağım sen varsın dinlese aslında

Herkes aynı bu konuda sabırsız ama bana söyleyen olsa boşuna doktora gitmezdim o zamanlarda beklerdim bir ay geçince giderdim kimse birşey bilmiyor arkadaş vs yok soracağım sen varsın dinlese aslında
biz şu an 3 hamiş arkadaşız komşuyuz eşlerimiz de ev arkıydı bekarken diğer arkadaşımız da regl 5 geçe beta 3 bin çıktı 2 gün sonra gitti öyle gördü vajinal o da dedi sabret diye de şimdi biraz düşük çıkınca stres oldu doktor haftaya gel dese rahatlarrr
ben de size sorayım dedim tereddüt edince
ben gitmeden doktora sormuştum değer böyle geleyim mi diye o zamandan beri doktorları rahat bırakmıyodum ya

Son düzenleme:
Regl i 5 geçe biraz az gibi geldi bana ama hiç belli olmuyor tabi. İlkinde çok sık baktırmıştım 2. De hiç kandan baktırmadım inşallah sağlıklı ilerliyordur da muradına erer arkadaşın

Demi demi bornoz için erken.kundaga sariver minnosu oh miss

Regl i 5 geçe biraz az gibi geldi bana ama hiç belli olmuyor tabi. İlkinde çok sık baktırmıştım 2. De hiç kandan baktırmadım inşallah sağlıklı ilerliyordur da muradına erer arkadaşın
Bencede hic acele etmesin doktora gitmek için.
Ben ilk bebekte 7 haftalik gittim.
Ikinci de nerdeyse 9 haftalik gittim.
Kalb atışını da duymuş oluyorsunuz. Strese girmiyorsunuz

Gayet güzel.

Gayet normal çıkmış artışı ne fazla ne az hayırlısı olsun canım.

Kızlar bebeğin başı aşağıda olan var mı ? 9 Kasım da detaylı da başı aşağıda ama yeri bol olduğu için yukarı çıkar demişti 30 Kasım'da da kendi doktoruma gittim o da başı aşağıda ama yukarı çıkar dedi internette bir yazı okudum da normal de hiç okumam karşıma çıktı erken doğum riski var falan yazıyor bana doktorum iş kısıtlaması falan da vermedi yeri bol olduğu için sorun olmaz dimi

Benimki de popo aşağıda daha dönmemiş neyse vakit var daha döner dediii hangisi olması lazım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…