2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimki de popo aşağıda daha dönmemiş neyse vakit var daha döner dediii hangisi olması lazım acaba
Aşkım benimkinin popo göbek deliğimin orda kafası aşağı da tekmeleri de zaten ya sağ üste atıyo ya da sol üste normali sanırım başının yukarı da olması ama galiba şu dönem de sürekli dönüyorlarmış

Bebişler doğum haftalarına kadar sürekli döner dururlarmış endişe etcek bir durum olduğunu sanmam eğer ki rahim ağzında kısalma vs yoksa tabi

Ne güzel vallahi hem arkadas hem komşu sohbet edeceğin birileri var iyiyse birde.. benim kalmadı eskiden evlendi gitti uzaklara taşındı koptuk gitti yada iyi değildi muhabbeti kestim.. arkadaşım var desem inan yalan olur.. insan bazen istiyor derdini anlat ama onda kalsın
Bina komşularım gel der ister ama kafama denk göremedim

Benim son 3 kontrolde hep aşağıda bu defa sordum bi problem olur mu diye doktorum bebeklerin en sevdiği pozisyon dedi. Ben de korkuyordum ama rahatladım. Rahim ağzı kapalıysa uzunluğu da iyiyse normal

Benim.ilk kızım 20. Haftadan itibaren başı aşağıdadı. Sonrada hic değişmedi. Erken doğdu ama rahim ağzı kısalığı için.
Böyle bir sıkıntınız yoksa sorun olmaz. Zaten 27 haftadan itibaren dönmesi bekleniliyor.

Ben de dün gece yaşadığımı doktora yazdım, yarın gel bakalım erken kasılma olabilir ddi siz hiç yaşamadınız mı ya karın sertleşmesinii? İnternette normal diyor 26dan sonra ara ara olabilir diyor Dr beni panik etti öyle diyerek

Aynen öyle
Benim doktor açlık kan şekeri ve HgA1c ye göre gerek varsa yaparız dedi, normal çıkarsa şeker yüklemesi yapmayız dedi. Baştan beri değerlerim iyi gidiyor şekerde

canım ben bulanık görmeyi söyledim doktora bebek hareketlerini takip etmeni istiyorum ve tansiyon takibi yap dedi harekette azalış tansiyonda yükseklik olursa da beklemeden gel dedii
Canim benim hala bebek hareketleri çok düzensiz zaten oldukça geç hareket hissettim 2 haftadır net şekilde bebeğimin hareketi diyebiliyorum

Kasılma oluyor ama hareket edince geçiyor, dayanılmaz ağrı olmaması lazım. Belki onun için çağırmıştır nst ye bağlayıp bakabilir. Gün içinde sertleşmeyi çok defa yaşıyorum, yorulunca daha çok oluyor. Panik yapma belki karnında gaz vardır o ağrı yapmıştır o sırada da kasılma olduysa ikisi birbirine karışmış olabilir.

Karın sertleşmesini ben de bir iki defa yaşadım. Bu haftalarda yalancı kasılmalar olabilir demişti doktorum. Eğer düzenli gelen bir kasılma yoksa ciddiye almana gerek yok demişti.

Doktorla konuştum yarın sabah bir endokrine göndereyim seni dedi. Bir şey demezler de gene de baksınlar bir onlemimizi alalım dedi.

Aynen ben aldım buhar makinesi. Ama onu gece 1 2 saatten fazla calistimayacaksin. Yoksa zararı oluyormuş. Ben memnunum simdlik. İyi ki 305lirayken almışım valla. 500 lira olmuş şimdi.
Sadece bebek için değil, bizim için de çok iyi o. İçerideki nemi dengeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…