Minnoşum kızlar yazmış ama bende yazayım dedim. Benimde son kontrolde kafası aşağıda dedi doktor ama suyu vs sıkıntı yoktu. Ve rahim kapalı dedi iste öyle bisey tam hatırlamıyorum. Herhangi biseyi de yasaklamadı ki benimki pimpirikli bi doktırKızlar bebeğin başı aşağıda olan var mı ? 9 Kasım da detaylı da başı aşağıda ama yeri bol olduğu için yukarı çıkar demişti 30 Kasım'da da kendi doktoruma gittim o da başı aşağıda ama yukarı çıkar dedi internette bir yazı okudum da normal de hiç okumam karşıma çıktı erken doğum riski var falan yazıyor bana doktorum iş kısıtlaması falan da vermedi yeri bol olduğu için sorun olmaz dimi
Kuzum bende de oluyor heralde o hıçkırık dedikleriKızlar benim karnımda bir iki gündür titreme var.
Siz de de oluyor mu?
çoook oluyooo hıçkırık dedi doktor ama hıçkırık odeğil bence pıt pıt atıyor sürekli o hıçkırık titreme ne çözemediimKızlar benim karnımda bir iki gündür titreme var.
Siz de de oluyor mu?
Ben de pek anlamdım. Hıçkırık değil kesinlikle.çoook oluyooo hıçkırık dedi doktor ama hıçkırık odeğil bence pıt pıt atıyor sürekli o hıçkırık titreme ne çözemediim
sanki çırpınıyomuş gibi dimi titreme ayy haber edersin dimi kaçta randevuBen de pek anlamdım. Hıçkırık değil kesinlikle.
Beni de tedirgin etti. Ama elimi karnıma koyunca duruyor sanki.
Yarım benim de randevum var bir sorayim
Bizim evde vardi ofiste de var. Almadim o yuzden ama cok calistirir miyim bilmiyorum arada kettle calistirinca bile nemleniyor ortalikKızlar ne dicem bu buhar makinesinden alan oldu mu odanın nem dengesi için? Çok gerekli bişey mi alınmalı mı bilemedim?
Aynen öyle gibi sanki titreşim oluyor gibiydi.sanki çırpınıyomuş gibi dimi titreme ayy haber edersin dimi kaçta randevu
ayy cicim yakın olsak ben sana komşuluk yapardııım kısır yapar yapar çağırırdımmmNe güzel vallahi hem arkadas hem komşu sohbet edeceğin birileri var iyiyse birde.. benim kalmadı eskiden evlendi gitti uzaklara taşındı koptuk gitti yada iyi değildi muhabbeti kestim.. arkadaşım var desem inan yalan olur.. insan bazen istiyor derdini anlat ama onda kalsın
Bina komşularım gel der ister ama kafama denk göremedim
Valla canım işten gelen kişiden yemek istesende geç kalir vitaminsiz kalırsın tost olmaz..ben kendim yapıyorum yemeğimi.. eşim yer siler süpürge takar..pazarda markette poşet tasitmaz.oyle işte.bugun yeşil kabak çorbası yaptım sütlü birde marul domates ton balık bugünlük böyle.. ilk defa dardenel yiyorum hamilelikte.Canım cok fazla yemek istiyo herşeyi yemek istiyo ama asla yemek hazırlamak istemiyo. Ve yemek hazirlamadikca acliktan midem bulaniyo. Kocamda gelmis sana tost yapayim diyo ya icim disim tost olmuş ya vala deli ediyo beni
Mutfakla aram iyidir bende sana yapardım inan ki kisirda çok severim nar ekşisi falan hatta yaninda marul ve kara lahana haslarim içine koyup yemesi enfesayy cicim yakın olsak ben sana komşuluk yapardııım kısır yapar yapar çağırırdımmm
Dayanılmaz değildi ama şiddetliydi belki uykudan uyandım diye öyle gelmiştir bilemiyorum. Benim karnım eskisine göre baya sert dün geceden sonra mı böyle kaldı yoksa yavaş yavaş mı oldu onu fark edemedim, ben de gaz sıkışması fln ddm ama artık gidiyim de baksın bakalımKasılma oluyor ama hareket edince geçiyor, dayanılmaz ağrı olmaması lazım. Belki onun için çağırmıştır nst ye bağlayıp bakabilir. Gün içinde sertleşmeyi çok defa yaşıyorum, yorulunca daha çok oluyor. Panik yapma belki karnında gaz vardır o ağrı yapmıştır o sırada da kasılma olduysa ikisi birbirine karışmış olabilir.
Evet ben de böyle bir cevap bekledim ama tedirgin etti erken kasılma demesi o yüzden gidicem artıkKarın sertleşmesini ben de bir iki defa yaşadım. Bu haftalarda yalancı kasılmalar olabilir demişti doktorum. Eğer düzenli gelen bir kasılma yoksa ciddiye almana gerek yok demişti.
Bende oluyor titreme baby birşey yapıyorKızlar benim karnımda bir iki gündür titreme var.
Siz de de oluyor mu?
Benim açlık tokluk normal dedi yükleme yapmaya gerek yok dediAynen öyle
Benim doktor açlık kan şekeri ve HgA1c ye göre gerek varsa yaparız dedi, normal çıkarsa şeker yüklemesi yapmayız dedi. Baştan beri değerlerim iyi gidiyor şekerde
Hıçkırık değil titreme gibi bendede oluyorBen de pek anlamdım. Hıçkırık değil kesinlikle.
Beni de tedirgin etti. Ama elimi karnıma koyunca duruyor sanki.
Yarım benim de randevum var bir sorayim
Nem ölçer almıştım e bebekten ev zaten nemli çıkıyor daha da nemli olmasına gerek yok dedim resmi ekliyorumBizim evde vardi ofiste de var. Almadim o yuzden ama cok calistirir miyim bilmiyorum arada kettle calistirinca bile nemleniyor ortalik
Bebek büyümüşKızlar merhaba bayadır yazmıyordum. Bugün aylık kontrolüm vardı. Kontrole giderken kaza yaptıkben ve bebiş baya sarsıldık ama allahtan emniyet kemerim takılıydı. Çok korktum bebeğe bir şey olursa diye doktor baktı sıkıntı yok dedi. Bazen ani sarsıntılarda bebeğin eşi ayrılabiliyor ama sıkıntı yok dedi çok şükür. Bebiş 1265 gram çıktı kilosuna göre 29+5 günlük dedi doktor. Geçen ay 600 gramdı ne kadar çabuk büyüyorlar bu arada tahlillerde tsh normal ama t4 hormonum biraz düşük çıktı. Doktor önlem amaçlı dahiliye yönlendirdi. Çarşamba günüde şeker yüklemesi yapacak. İnşallah hepsi de iyi çıkar
Canım çok geçmiş olsun. Allah korumusKızlar merhaba bayadır yazmıyordum. Bugün aylık kontrolüm vardı. Kontrole giderken kaza yaptıkben ve bebiş baya sarsıldık ama allahtan emniyet kemerim takılıydı. Çok korktum bebeğe bir şey olursa diye doktor baktı sıkıntı yok dedi. Bazen ani sarsıntılarda bebeğin eşi ayrılabiliyor ama sıkıntı yok dedi çok şükür. Bebiş 1265 gram çıktı. Geçen ay 600 gramdı ne kadar çabuk büyüyorlar bu arada tahlillerde tsh normal ama t4 hormonum biraz düşük çıktı. Doktor önlem amaçlı dahiliye yönlendirdi. Çarşamba günüde şeker yüklemesi yapacak. İnşallah hepsi de iyi çıkar
Bebek büyümüş
Geçmiş olsun bu arada
Çok teşekkür ederim kızlar.Canım çok geçmiş olsun. Allah korumus
Çok şükür bir seyiniz yok.
Maaşallah tosuna baya büyümüş. Bakalım ben de yarın endokrine gidicem. Ay aslında hiç de gidesim yok
Eşim de arabayı surtmus bugün beni bıraktıktan sonra. Hepimizden nazar çıkıyor diyelim.
Kızlar benim karnımda bir iki gündür titreme var.
Siz de de oluyor mu?
Bende de oluyor. İlk kızımda hiç olmamıştı diye hatırlıyorum. Kesinlikle hıçkırık değil ama ona eminim. Böyle sanki suyu bile sallanıyomuş gibi geliyosanki çırpınıyomuş gibi dimi titreme ayy haber edersin dimi kaçta randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?