2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Minnoşum kızlar yazmış ama bende yazayım dedim. Benimde son kontrolde kafası aşağıda dedi doktor ama suyu vs sıkıntı yoktu. Ve rahim kapalı dedi iste öyle bisey tam hatırlamıyorum. Herhangi biseyi de yasaklamadı ki benimki pimpirikli bi doktır ki dönebilir zaten son zamana kadar ha donmesse normal firtlatiriz iyi olur
Kızlar benim karnımda bir iki gündür titreme var.
Siz de de oluyor mu?
Kuzum bende de oluyor heralde o hıçkırık dedikleri

çoook oluyooo hıçkırık dedi doktor ama hıçkırık odeğil bence pıt pıt atıyor sürekli o hıçkırık titreme ne çözemediim
Ben de pek anlamdım. Hıçkırık değil kesinlikle.
Beni de tedirgin etti. Ama elimi karnıma koyunca duruyor sanki.
Yarım benim de randevum var bir sorayim

sanki çırpınıyomuş gibi dimi titreme ayy haber edersin dimi kaçta randevu
Aynen öyle gibi sanki titreşim oluyor gibiydi.
Belki bağırsaklardan dir.
Ben daha.once de kadınlar kulübünde okumuştum bu durumu.
Randevum saat 1 de ikisaat fark var. Yani tr saati ile 15 te. Insallah haber ederim

Kan hapını doktor ferrum fort yazdı bakalım nasıl gelicek sabah aç karna icilcekmis.saglik ocağının bedava verdiği diski rengini koyulasmasi dışında karın ağrısı ishal yapmıştı inşallah bu iyi gelir

ayy cicim yakın olsak ben sana komşuluk yapardııım kısır yapar yapar çağırırdımmm

Canım cok fazla yemek istiyo herşeyi yemek istiyo ama asla yemek hazırlamak istemiyo. Ve yemek hazirlamadikca acliktan midem bulaniyo. Kocamda gelmis sana tost yapayim diyo ya icim disim tost olmuş ya vala deli ediyo beni
Valla canım işten gelen kişiden yemek istesende geç kalir vitaminsiz kalırsın tost olmaz..ben kendim yapıyorum yemeğimi.. eşim yer siler süpürge takar..pazarda markette poşet tasitmaz.oyle işte.bugun yeşil kabak çorbası yaptım sütlü birde marul domates ton balık bugünlük böyle.. ilk defa dardenel yiyorum hamilelikte.

Et suyu mercimek çorba yaparım kabağı domates soğan kavur yoğurtla ye domatesli bulgur pilavı cacık ne biliyim pratikte olan şeyleri tavuk but patates soğan havuç hasla sulu çorba yemek şekli oluyor
Brokoli başlarım havuç la yağ limon
Bazen köfte pisir marulla yemek
Kolay ama sağlıklı yapmaya çalışıyorum

Dayanılmaz değildi ama şiddetliydi belki uykudan uyandım diye öyle gelmiştir bilemiyorum. Benim karnım eskisine göre baya sert dün geceden sonra mı böyle kaldı yoksa yavaş yavaş mı oldu onu fark edemedim, ben de gaz sıkışması fln ddm ama artık gidiyim de baksın bakalım
Karın sertleşmesini ben de bir iki defa yaşadım. Bu haftalarda yalancı kasılmalar olabilir demişti doktorum. Eğer düzenli gelen bir kasılma yoksa ciddiye almana gerek yok demişti.
Evet ben de böyle bir cevap bekledim ama tedirgin etti erken kasılma demesi o yüzden gidicem artık

Kızlar merhaba bayadır yazmıyordum. Bugün aylık kontrolüm vardı. Kontrole giderken kaza yaptık ben ve bebiş baya sarsıldık ama allahtan emniyet kemerim takılıydı. Çok korktum bebeğe bir şey olursa diye doktor baktı sıkıntı yok dedi. Bazen ani sarsıntılarda bebeğin eşi ayrılabiliyor ama sıkıntı yok dedi çok şükür. Bebiş 1265 gram çıktı. Geçen ay 600 gramdı ne kadar çabuk büyüyorlar bu arada tahlillerde tsh normal ama t4 hormonum biraz düşük çıktı. Doktor önlem amaçlı dahiliye yönlendirdi. Çarşamba günüde şeker yüklemesi yapacak. İnşallah hepsi de iyi çıkar

Siz de de oluyor mu?
Bende oluyor titreme baby birşey yapıyor
Aynen öyle
Benim doktor açlık kan şekeri ve HgA1c ye göre gerek varsa yaparız dedi, normal çıkarsa şeker yüklemesi yapmayız dedi. Baştan beri değerlerim iyi gidiyor şekerde
Benim açlık tokluk normal dedi yükleme yapmaya gerek yok dedi
Ben de pek anlamdım. Hıçkırık değil kesinlikle.
Beni de tedirgin etti. Ama elimi karnıma koyunca duruyor sanki.
Yarım benim de randevum var bir sorayim
Hıçkırık değil titreme gibi bendede oluyor
Bizim evde vardi ofiste de var. Almadim o yuzden ama cok calistirir miyim bilmiyorum arada kettle calistirinca bile nemleniyor ortalik
Nem ölçer almıştım e bebekten ev zaten nemli çıkıyor daha da nemli olmasına gerek yok dedim resmi ekliyorum

Eklentiler

• 16388116555173122072020298494285.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 35
Bebek büyümüş
Geçmiş olsun bu arada

Canım çok geçmiş olsun. Allah korumus
Çok şükür bir seyiniz yok.

Maaşallah tosuna baya büyümüş. Bakalım ben de yarın endokrine gidicem. Ay aslında hiç de gidesim yok
Eşim de arabayı surtmus bugün beni bıraktıktan sonra. Hepimizden nazar çıkıyor diyelim.

Bebek büyümüş
Geçmiş olsun bu arada
Çok teşekkür ederim kızlar. Melasel aynen canım benimde hiç gidesim yok sanki eşeledikçe bir şeyler çıkıyor gibi ama bir yandan da insanın içi rahat etmiyor

Siz de de oluyor mu?

sanki çırpınıyomuş gibi dimi titreme ayy haber edersin dimi kaçta randevu
Bende de oluyor. İlk kızımda hiç olmamıştı diye hatırlıyorum. Kesinlikle hıçkırık değil ama ona eminim. Böyle sanki suyu bile sallanıyomuş gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…