2.trimester de kabus gibiydi. Hiçbir dönemi mükemmel değil bu hamileliğinBenimde aynı canım. Son birkaç gündür sabahları bulantılar oluyor. 3. Trimester ilk trimester ile aynı diyorlar. Şaşırmam yani kötüleşirsem yine. Benim ilk trimester tam bir kabustu.
Bugün dışarıdaydım wc girdim sonrasında 15 20 dk oturdum kalkıp yürümeye başladım direk tuvalet hissi geldi, hep baskılı bi his oluyor oralarda, gerçekten can sıkıcıKızlar durmadan idrar geliyor ne kadar sıklıkla geliyor sizlerin ayıptır sorması bende bir gariplik var iki gündür normalde de vardı artti sanki hiç tutamaz hale geldim wc gir çık markete git orda ağrı başlıyor aşağıya bir baskı sanki cumartesi gelse doktora sorucam ama birileri birşeyler desin rahatlamaya ihtiyacım var
Ay aman boşver. Covid var gelemem de.uzun yola çıkmak konusunda ne düşünüyosunuz? kv yılbaşında ısrarla davet ediyo. 6 saat git iki gün kal 6 saat dön. 7 aylık hamile bi insan için pek de mantıklı gelmedi. eşim iki söyleyişinde de nasıl gelelim o kadar yol zaten beli kötü oturamaz o kadar diyo ama.. yastık koyarmışız arkama öyle gelirmişizbide belki yollar kar buz olcak...
Haha evet oyle de denebilirmis. Uc kere davet edildik ilk ben bakariz falan diye gecistirdim. Sonraki ikisi dedigim gibi ve arkasından israrlar emrivakiler sonsuz döngüye girdiAy aman boşver. Covid var gelemem de.
Annem de bana dedi gelin diye. Benzinin fiyatından haberin yok heralde dedim
Yahu 2 ay sonra kendileri gelecek zaten, hamile kadını ne diye yorarlar bir de bu hayat pahalılığında anlamam!Haha evet oyle de denebilirmis. Uc kere davet edildik ilk ben bakariz falan diye gecistirdim. Sonraki ikisi dedigim gibi ve arkasından israrlar emrivakiler sonsuz döngüye girdi
Aldim gecelik ve sabahlik teşekkürler link icin. Pijamalari annemin dolabindan asirmistim ama gecelik aklimda kalmıştı:)Kızlar suwende baya indirim olmuş bakmak istersiniz diye haber edeyim dedim.
Hamile & Lohusa Ev Giyim ve İç Giyim Ürünleri ve Fiyatları
Hamile ve lohusa pijama, gecelik, sabahlık ve külot koleksiyonumuzu keşfedin. Suwen'in rahat ve şık ürünleriyle hamilelik ve lohusalık döneminizde konforu yaşayın.www.suwen.com.tr
Geçmiş olsun canım ya. Valla hiç çekmedim de labdayken baya gelirdi tahlillerde.Biz geldik yine sorunu bir Dr kontrolünden sonra idrardan çektiğimi birşeyden çekmedim heralde,bugün tahlil verdim kültür sonucu daha çıkmadığı için göstermedim.e nabizdan bı baktım kan, bakteri ve bu kez maya çıkmış idrarında maya çıkan oldumu hiç?ayy yildim bı idrar işinden
senin için de bir değişiklik olabilir ben severim gezmeyi ne vaat ediyor kv gidince önce onları Bi öğrensin eşinuzun yola çıkmak konusunda ne düşünüyosunuz? kv yılbaşında ısrarla davet ediyo. 6 saat git iki gün kal 6 saat dön. 7 aylık hamile bi insan için pek de mantıklı gelmedi. eşim iki söyleyişinde de nasıl gelelim o kadar yol zaten beli kötü oturamaz o kadar diyo ama.. yastık koyarmışız arkama öyle gelirmişizbide belki yollar kar buz olcak...
Benim sali gunu istanbulda katilmam gereken bir toplantı vardi kusura bakmayin dedim. Gözüm yemedi valla git gel arabayla da ucakla da zor. Dinlenme imkani olacaksa belki ama yormayalim kendimizi diye düşünüyorum.uzun yola çıkmak konusunda ne düşünüyosunuz? kv yılbaşında ısrarla davet ediyo. 6 saat git iki gün kal 6 saat dön. 7 aylık hamile bi insan için pek de mantıklı gelmedi. eşim iki söyleyişinde de nasıl gelelim o kadar yol zaten beli kötü oturamaz o kadar diyo ama.. yastık koyarmışız arkama öyle gelirmişizbide belki yollar kar buz olcak...
Benim geçen ay verdiğim tahlilde maya çıkmıştı. Hoş sağlık ocağında doğru muydu bilmiyorum amaBiz geldik yine sorunu bir Dr kontrolünden sonra idrardan çektiğimi birşeyden çekmedim heralde,bugün tahlil verdim kültür sonucu daha çıkmadığı için göstermedim.e nabizdan bı baktım kan, bakteri ve bu kez maya çıkmış idrarında maya çıkan oldumu hiç?ayy yildim bı idrar işinden
Sağlıkla kullan canımAldim gecelik ve sabahlik teşekkürler link icin. Pijamalari annemin dolabindan asirmistim ama gecelik aklimda kalmıştı:)
Suyu çok az tüketmeme rağmen çok geliyor hele birde bazen yerini değiştirip idrar torbama baskı yaptığı günler damla damla, o kadar sıkışıklık hissine o kadar azı benide şasırtıyo ama normal bence hiç sıkıntı etmeKızlar durmadan idrar geliyor ne kadar sıklıkla geliyor sizlerin ayıptır sorması bende bir gariplik var iki gündür normalde de vardı artti sanki hiç tutamaz hale geldim wc gir çık markete git orda ağrı başlıyor aşağıya bir baskı sanki cumartesi gelse doktora sorucam ama birileri birşeyler desin rahatlamaya ihtiyacım var
Ay aman sakın. Eziyet çekersin canım kendilerinin düşünmesi lazımken üstüne bir de ısrar ediyolar. Ben 15-20 dklık yola gitceğim zaman bile elli kere düşünüyorumuzun yola çıkmak konusunda ne düşünüyosunuz? kv yılbaşında ısrarla davet ediyo. 6 saat git iki gün kal 6 saat dön. 7 aylık hamile bi insan için pek de mantıklı gelmedi. eşim iki söyleyişinde de nasıl gelelim o kadar yol zaten beli kötü oturamaz o kadar diyo ama.. yastık koyarmışız arkama öyle gelirmişizbide belki yollar kar buz olcak...
Canım 2 saatte bir mola verip yürümen gerekecek kışın o soğukta bu zor bence donar insanuzun yola çıkmak konusunda ne düşünüyosunuz? kv yılbaşında ısrarla davet ediyo. 6 saat git iki gün kal 6 saat dön. 7 aylık hamile bi insan için pek de mantıklı gelmedi. eşim iki söyleyişinde de nasıl gelelim o kadar yol zaten beli kötü oturamaz o kadar diyo ama.. yastık koyarmışız arkama öyle gelirmişizbide belki yollar kar buz olcak...
Ayni beni anlatmışsın onceden cikar yürürdum artık zor olucak gibi evde bile mahvediyor disarda sorma gitsinBugün dışarıdaydım wc girdim sonrasında 15 20 dk oturdum kalkıp yürümeye başladım direk tuvalet hissi geldi, hep baskılı bi his oluyor oralarda, gerçekten can sıkıcı
Aynen su icmesem bile 5damla için sıkışıp wc derdi valla ben miyim tek böyle diyordumSuyu çok az tüketmeme rağmen çok geliyor hele birde bazen yerini değiştirip idrar torbama baskı yaptığı günler damla damla, o kadar sıkışıklık hissine o kadar azı benide şasırtıyo ama normal bence hiç sıkıntı etme
Aynen öyle. Ben 3 aylikken Sivas'a gitmiştim, güya 1 saatlik yol, belim kopmuştu bütün gece.Ay aman sakın. Eziyet çekersin canım kendilerinin düşünmesi lazımken üstüne bir de ısrar ediyolar. Ben 15-20 dklık yola gitceğim zaman bile elli kere düşünüyorumvazgeçsin bence bu sevdadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?