2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben yazdım burda da görmedin demek ki. İlk akım verilmez aklınızda olsun, yanlış çıkma ihtimali çok yüksek ilk akımın ve son akımın. Orta akım verin idrarda.

Ben yazdım burda da görmedin demek ki. İlk akım verilmez aklınızda olsun, yanlış çıkma ihtimali çok yüksek ilk akımın ve son akımın. Orta akım verin idrarda.
Ay bacım ne bilelim onu oradakilerin uyarması gerek sadece dedikleri önce beyaz,sonra kırmızı derler.birdaha verdiğimde dikkat edeyim orta akım vereyim görmemiştim sağol,bebeklerime bı zararı olmaz inşallah 1kg olmuş minnoslar rahim uzunluguda 32 mm mis

Oh oh maaşallah. Ya genelde unutuluyor. Biz söylerdik özellikle. Aklında olsun. :)
Zannetmiyorum doktorun gördü mü sonucu?

Oh oh maaşallah. Ya genelde unutuluyor. Biz söylerdik özellikle. Aklında olsun. :)
Zannetmiyorum doktorun gördü mü sonucu?
Tamam canım benim bundan sonra aklımda,yok görmedi kültür çıkınca bakacakti 3gunde çıkarmış ama ben yarın gidip göstereceğim stres yaptım önemli birşeymi beni aydınlatsın kültür çıkınca birdaha giderim,

Ekruyu aldim. L beden aldım. Gri hosuma gitmedi. Kredi kartina da 3 taksit yaptırdım. Doguma kadar biter taksiti :)

Kültür geç çıkıyor evet maalesef. Ekilip etuvde bekletilir. Buna mikroskopta bakılıyor kan gibi. İçini ferah tut, belki ciddi bir şey yoktur.
Labda eğitim göreli 5 sene olunca her şeyi unutuyor insan

Ay maşAllah şuan siz bizim iki katımızsınız o zaman bacaklarda ağrı çok oldumu ağırlıktan ağrı başlarmış

Kültür geç çıkıyor evet maalesef. Ekilip etuvde bekletilir. Buna mikroskopta bakılıyor kan gibi. İçini ferah tut, belki ciddi bir şey yoktur.
Labda eğitim göreli 5 sene olunca her şeyi unutuyor insan
Aynen canım Sabah ola hayrola belkide önemsiz basit birseydir Dr yönlendirir,ayh hep dediğim gibi Şubatin ortası bir geleydi bana.

Ay maşAllah şuan siz bizim iki katımızsınız o zaman bacaklarda ağrı çok oldumu ağırlıktan ağrı başlarmış
Ben ayağa fazla kalkmayinca pek bilmiyordum ama bugün bı on dk yürüdüm yavaş yavaş nefes nefese kaldım belim zaten feci,şimdide topalliyorum on dk pert olmuşum anlayacağın.kizimin ayakları idrar torbası tekmelerden,oglusumda boş durmayim diyip kaburgamı tekmeliyor ainda benim heryerim agriyormus bugün farkettim

Kendi kıymetni bilen insanlara bayılıyorum sonra birde bir grup var biz hamileyken onu yapardık bunu yapardık diye yapmasaydınız Allah can vermiş kıymetini bilelim diye
Aynen öyle canım Yapmasaydınız diyorum ben normal zamanda da böyleyim. O yüzden çok kıl olurlar bana sosyal hayatım yok denecek kadar az, arkadaş çevremde öyle. Aman herkes kendi bilir ben canımın keyfine göre hareket ediyorum

Bize bi ara göbüş resmi atsana şuan bizim 8 aylık halimiz gibisindir

Hani şimdi biz böyle şikayet ediyoruz heryerimiz ağrıyor midemiz bulaniyor enerjimiz sıfır ya.
Cok garip birsey bu kadın milleti. Doğduktan sonra bir süre geçtikten sonra özleniliyor bu durum.
Ama ben sadece bebeğimin karnımda ki hareketlerini özlemiştim. Onun dışında bana göre hamile olmak dünyanın en zor işi. Ikinci.zor işi de çocuk büyütmek

Bu çatlama olayida cok değişik.
Benim ilk hamilegimde hiç olmadı. Oysaki simdi ki kilom daha az.
Dün fark ettim karnımın sağında solunda kızarıklık var.
Bebeğin duruşu ilede alakalı bir durum.sanirim.
Kızım hep asagidaydi. Bu bebek oturmuş öyle takılıyor ortada sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…