Evet ya kendi geldi birlikte 1.5 saatlik yola gidip geldik onda bile canım cikti ama anlamayan anlamiyoAy aman sakın. Eziyet çekersin canım kendilerinin düşünmesi lazımken üstüne bir de ısrar ediyolar. Ben 15-20 dklık yola gitceğim zaman bile elli kere düşünüyorumvazgeçsin bence bu sevdadan
Ya evet tuvalet mevzusu da ayri fena. Ben en iyisi ben gelemem oglunuzu yalniz gonderiyim cok istiyosaniz diyimCanım 2 saatte bir mola verip yürümen gerekecek kışın o soğukta bu zor bence donar insanayrıca wc sıkıntısı da var her yerde temiz tuvalet bulamıyorsun alaturkaya oturmak zaten ölüm (en azından benim için zor oluyo) bide covid mevzusu var covidi geçtim soğukta üşütme grip olma gibi durumlar olabilir ve hamilelikte ilaç kullanamıyoruz covidi geçtim ben grip olmak bile istemiyorum çünkü üşüttüğüm zaman çok kötü olmuştu bide daha 2. trimester dönemindeydik. Yani Güldür Güldür de Fikri nin dediği gibi otur evinde yaaa
Aynen resmen hamileliğin balayı dönemini bitirdik, nasıl 3 ay bitince kendime geldimse 7. Ayın girmesiyle çöküş dönemine girmiş bulunmaktayımBenimde öyle canim. 3.trimesterla beraber kabuslar geri geldi bende de.
Valla kuzum hem belden hem tuvaletten çok zorlanırsın yolda ya ne kadar yastık koysanda bazen fayda etmiyoYa evet tuvalet mevzusu da ayri fena. Ben en iyisi ben gelemem oglunuzu yalniz gonderiyim cok istiyosaniz diyim
Maya nedir? Tehlikeli birşeymi acaba?Geçmiş olsun canım ya. Valla hiç çekmedim de labdayken baya gelirdi tahlillerde.
Arabayla her istediğinizde mola verip temiz wc bulup girmeniz lazım onun dışında sorun olmaz belki ama doktorunuza sorun yinede bilgi verin.yol masraflı olur hep iyi yerlerde mola verilcek petrol vs hep temiz olmaz kv gelse daha mantıklı değil miuzun yola çıkmak konusunda ne düşünüyosunuz? kv yılbaşında ısrarla davet ediyo. 6 saat git iki gün kal 6 saat dön. 7 aylık hamile bi insan için pek de mantıklı gelmedi. eşim iki söyleyişinde de nasıl gelelim o kadar yol zaten beli kötü oturamaz o kadar diyo ama.. yastık koyarmışız arkama öyle gelirmişizbide belki yollar kar buz olcak...
Ben sağlık ocağı tahliline güvenmiyorum,geçenlerde tahlil verdim herşey normal dedi bı gün sonra hastahane de verdim bakteri falan çıktı.insallah önemli birşey değildir vajinadan bulaşmış olabilir diyor nette,vajina ne yapsın 6 aydır günde 3 defa progestan fitil kullanıyorumBenim geçen ay verdiğim tahlilde maya çıkmıştı. Hoş sağlık ocağında doğru muydu bilmiyorum amadoktorum antibiyotik vermişti çok şükür geçti.
Yok bir çeşit enfeksiyon o da. Asmde mi verdin idrar?Maya nedir? Tehlikeli birşeymi acaba?
Yok hastahanede verdim vajinadanmi bulasiyor,idraryolundaki bı enfeksiyonunu tedavisi nedir?Yok bir çeşit enfeksiyon o da. Asmde mi verdin idrar?
Ya düşün bak şuan oturduğumuz yerde ağırıyor belimiz bir de saatlerce yol gidilceğini düşün kabus gibiAynen öyle. Ben 3 aylikken Sivas'a gitmiştim, güya 1 saatlik yol, belim kopmuştu bütün gece.
Bende 5 saatlik yola geldım cnm annemlerın yanına 2 haftadır burdayım pazar gunude donucem ınsallah ayaklarım agrıdı an mola verdık bır 5 dakıka yuruyup devam ettık bırde ayaklarımı yukarıya kaldırdım bıraz bır kısının pıhtı atmıs bacagına dıye duymustm kan dolasımında sıkıntı oluyormus dıkkat ederek gelmek lazımuzun yola çıkmak konusunda ne düşünüyosunuz? kv yılbaşında ısrarla davet ediyo. 6 saat git iki gün kal 6 saat dön. 7 aylık hamile bi insan için pek de mantıklı gelmedi. eşim iki söyleyişinde de nasıl gelelim o kadar yol zaten beli kötü oturamaz o kadar diyo ama.. yastık koyarmışız arkama öyle gelirmişizbide belki yollar kar buz olcak...
Onlar dort kisiler, bizim ev o kadar insana uygun degil. Ya valla ben de yilbasinda evimde olmak isterim. Zaten ne yatılı misafir severim ne de kendim evimden başka yerde kalmayı severim. Evliliğin en zor kısmıArabayla her istediğinizde mola verip temiz wc bulup girmeniz lazım onun dışında sorun olmaz belki ama doktorunuza sorun yinede bilgi verin.yol masraflı olur hep iyi yerlerde mola verilcek petrol vs hep temiz olmaz kv gelse daha mantıklı değil mi
Ben aile büyükleri ile yılbaşı hoşlanmam açıkçası kocamla başbaşa her yıl başı olduğu gibi.ama tel kutlarım.
Canım ben haftaya gidicem dra , şeker konusunu o zaman konuşucaz. Ama benim ailede full şeker var, 12 kg da alınca çıkar diye korktum. Frene bastım tatlı konusunda, sıfır degil ama azalttım.Sen de diyabet cikmis miydi kacirdim mi yoksa kilo acisindan mi dikkat etmeye basladin? Ya evet zaten cok almistik almamak daha iyi bebek alsin da biz almayalim.
Agri evet hepimizde oluyo anladigim kadariyla o yuzden ben de fitik kaynakli daha mi fazla oluyo yoksa fitigim olmasa da boyle mi olucakti kestiremiyorum. Ama uyku kalitem yerlerde en az 10 kere belki nine gibi ah uh diye uyaniyorum her hareket edisimde. Bana fizik tedavi hareketleri onermisti doktor youtube a bel fitigi icin egzersizler falan deyince cikiyo. Aslinda cidden yaptigim zamanlar iyi geliyodu ama usengeclik.. sicak su bence uygun olmayabilir hamilelikte pek onerilmiyo oyle seyler. Karin degil bel ama yine de bilemedim olumsuz bi etkisi olmasin bi danismak lazim
Gecen hafta annemdeydim. O kadar çok gelen gideni oldu ki, covidten korktum. Herkesin önlem alma şekli farklı. O açıdan da düşün, hem de yolu doktoruna danışman lazım.uzun yola çıkmak konusunda ne düşünüyosunuz? kv yılbaşında ısrarla davet ediyo. 6 saat git iki gün kal 6 saat dön. 7 aylık hamile bi insan için pek de mantıklı gelmedi. eşim iki söyleyişinde de nasıl gelelim o kadar yol zaten beli kötü oturamaz o kadar diyo ama.. yastık koyarmışız arkama öyle gelirmişizbide belki yollar kar buz olcak...
Hangi renk aldın canım gri mi, beyaz mı? Benim de hiç hastanelik bişeyim yok. Alıyım diyorum, renkte kararsız kaldımAldim gecelik ve sabahlik teşekkürler link icin. Pijamalari annemin dolabindan asirmistim ama gecelik aklimda kalmıştı:)
Canım sağol iyi oldu paylaştığın ben de pijama almıştım burdan da gecelik aldımKızlar suwende baya indirim olmuş bakmak istersiniz diye haber edeyim dedim.
Hamile & Lohusa Ev Giyim ve İç Giyim Ürünleri ve Fiyatları
Hamile ve lohusa pijama, gecelik, sabahlık ve külot koleksiyonumuzu keşfedin. Suwen'in rahat ve şık ürünleriyle hamilelik ve lohusalık döneminizde konforu yaşayın.www.suwen.com.tr
Ahhahahah aynen öyle. Valla bizim kvde gelince yaparız alışveriş diyordu, valla kusura bakma karnım burrnumda AVM gezemem dedimYa düşün bak şuan oturduğumuz yerde ağırıyor belimiz bir de saatlerce yol gidilceğini düşün kabus gibiben de kvle izmirin bi ucundan bi ucuna oturuyoruz. Daha 3 aylıkken bana kışın izbanla gelirsin bostanlı pazarına gideriz dedi. Dedim karnım burnumda ne işim var benim yollarda bozuldu hiç beklemiyodu. Valla çağıran herkese siz gelin diyorum hayatta gitmem uğraşamam da hamile olan benim onlar gayet normaller
Muhtemelen antibiyotik verirler. Orta akım idrar verdin di mi? İlk akanı değil?Yok hastahanede verdim vajinadanmi bulasiyor,idraryolundaki bı enfeksiyonunu tedavisi nedir?
Kendi kıymetni bilen insanlara bayılıyorumYa düşün bak şuan oturduğumuz yerde ağırıyor belimiz bir de saatlerce yol gidilceğini düşün kabus gibiben de kvle izmirin bi ucundan bi ucuna oturuyoruz. Daha 3 aylıkken bana kışın izbanla gelirsin bostanlı pazarına gideriz dedi. Dedim karnım burnumda ne işim var benim yollarda bozuldu hiç beklemiyodu. Valla çağıran herkese siz gelin diyorum hayatta gitmem uğraşamam da hamile olan benim onlar gayet normaller
Ayyy uyuz oluyorum ona da. Bana ne yahu? Senin zamanınla benimki bir mi? Bugün komşu ile karsilastik, ayy ne guzel kıpır kıpır diyorKendi kıymetni bilen insanlara bayılıyorumsonra birde bir grup var biz hamileyken onu yapardık bunu yapardık diye yapmasaydınız Allah can vermiş kıymetini bilelim diye
Yok canım ilk akani tır verdim, sonrada kültür için olan kırmızı Kapaklı ya verdim.bana kimse orta akım idrar falan demedi önce beyaz sonra kırmızıya dediler öyle yaptım.kulturde çıksın bakalım bı bugune kadar bakteri çarşıda ilk defa maya gorulduAhhahahah aynen öyle. Valla bizim kvde gelince yaparız alışveriş diyordu, valla kusura bakma karnım burrnumda AVM gezemem dedim
Muhtemelen antibiyotik verirler. Orta akım idrar verdin di mi? İlk akanı değil?
Rica ederim sağlıkla kullan canımCanım sağol iyi oldu paylaştığın ben de pijama almıştım burdan da gecelik aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?