2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay aman sakın. Eziyet çekersin canım kendilerinin düşünmesi lazımken üstüne bir de ısrar ediyolar. Ben 15-20 dklık yola gitceğim zaman bile elli kere düşünüyorum vazgeçsin bence bu sevdadan
Evet ya kendi geldi birlikte 1.5 saatlik yola gidip geldik onda bile canım cikti ama anlamayan anlamiyo

Ya evet tuvalet mevzusu da ayri fena. Ben en iyisi ben gelemem oglunuzu yalniz gonderiyim cok istiyosaniz diyim

Arabayla her istediğinizde mola verip temiz wc bulup girmeniz lazım onun dışında sorun olmaz belki ama doktorunuza sorun yinede bilgi verin.yol masraflı olur hep iyi yerlerde mola verilcek petrol vs hep temiz olmaz kv gelse daha mantıklı değil mi
Ben aile büyükleri ile yılbaşı hoşlanmam açıkçası kocamla başbaşa her yıl başı olduğu gibi.ama tel kutlarım.

Benim geçen ay verdiğim tahlilde maya çıkmıştı. Hoş sağlık ocağında doğru muydu bilmiyorum ama doktorum antibiyotik vermişti çok şükür geçti.
Ben sağlık ocağı tahliline güvenmiyorum,geçenlerde tahlil verdim herşey normal dedi bı gün sonra hastahane de verdim bakteri falan çıktı.insallah önemli birşey değildir vajinadan bulaşmış olabilir diyor nette,vajina ne yapsın 6 aydır günde 3 defa progestan fitil kullanıyorum

Aynen öyle. Ben 3 aylikken Sivas'a gitmiştim, güya 1 saatlik yol, belim kopmuştu bütün gece.
Ya düşün bak şuan oturduğumuz yerde ağırıyor belimiz bir de saatlerce yol gidilceğini düşün kabus gibi ben de kvle izmirin bi ucundan bi ucuna oturuyoruz. Daha 3 aylıkken bana kışın izbanla gelirsin bostanlı pazarına gideriz dedi. Dedim karnım burnumda ne işim var benim yollarda bozuldu hiç beklemiyodu. Valla çağıran herkese siz gelin diyorum hayatta gitmem uğraşamam da hamile olan benim onlar gayet normaller

Bende 5 saatlik yola geldım cnm annemlerın yanına 2 haftadır burdayım pazar gunude donucem ınsallah ayaklarım agrıdı an mola verdık bır 5 dakıka yuruyup devam ettık bırde ayaklarımı yukarıya kaldırdım bıraz bır kısının pıhtı atmıs bacagına dıye duymustm kan dolasımında sıkıntı oluyormus dıkkat ederek gelmek lazım

Onlar dort kisiler, bizim ev o kadar insana uygun degil. Ya valla ben de yilbasinda evimde olmak isterim. Zaten ne yatılı misafir severim ne de kendim evimden başka yerde kalmayı severim. Evliliğin en zor kısmı bayramda bi hafta gitmistik en son, cocuk gibi evimi istiyorum zaman akmiyo diye agladim kac kere bide ilk trimester hormon patlamasi donemi

Canım ben haftaya gidicem dra , şeker konusunu o zaman konuşucaz. Ama benim ailede full şeker var, 12 kg da alınca çıkar diye korktum. Frene bastım tatlı konusunda, sıfır degil ama azalttım.
Bende fıtık yoktu ama şu anda öyle bir ağrı var ki, sinir sıkışması mı ne oldu şüpheleniyorum. Hamilelikte tetikliyor, belki sen de karıştırıyosun iki ağrıyı
Gecen hafta annemdeydim. O kadar çok gelen gideni oldu ki, covidten korktum. Herkesin önlem alma şekli farklı. O açıdan da düşün, hem de yolu doktoruna danışman lazım.
Aldim gecelik ve sabahlik teşekkürler link icin. Pijamalari annemin dolabindan asirmistim ama gecelik aklimda kalmıştı:)
Hangi renk aldın canım gri mi, beyaz mı? Benim de hiç hastanelik bişeyim yok. Alıyım diyorum, renkte kararsız kaldım

Kızlar idrar yaparken acı duydum hadi hayırlısı şimdi tekrar gittim az yapabiliyorum cumartesi günü idrar tahlili yaptircam su hamilelik bir bitse istiyorum böyle olunca ne masraf bitiyor ne derdi bakalım ne durumdayim yarın bitsin de

Ahhahahah aynen öyle. Valla bizim kvde gelince yaparız alışveriş diyordu, valla kusura bakma karnım burrnumda AVM gezemem dedim
Yok hastahanede verdim vajinadanmi bulasiyor,idraryolundaki bı enfeksiyonunu tedavisi nedir?
Muhtemelen antibiyotik verirler. Orta akım idrar verdin di mi? İlk akanı değil?

Kendi kıymetni bilen insanlara bayılıyorum sonra birde bir grup var biz hamileyken onu yapardık bunu yapardık diye yapmasaydınız Allah can vermiş kıymetini bilelim diye

Kendi kıymetni bilen insanlara bayılıyorum sonra birde bir grup var biz hamileyken onu yapardık bunu yapardık diye yapmasaydınız Allah can vermiş kıymetini bilelim diye
Ayyy uyuz oluyorum ona da. Bana ne yahu? Senin zamanınla benimki bir mi? Bugün komşu ile karsilastik, ayy ne guzel kıpır kıpır diyor bu arada 3 çocuğu var , en küçüğü 8 yaşında
Dedim yaa sorma çok güzel, canıma ot tıkıyor

Ahhahahah aynen öyle. Valla bizim kvde gelince yaparız alışveriş diyordu, valla kusura bakma karnım burrnumda AVM gezemem dedim

Muhtemelen antibiyotik verirler. Orta akım idrar verdin di mi? İlk akanı değil?
Yok canım ilk akani tır verdim, sonrada kültür için olan kırmızı Kapaklı ya verdim.bana kimse orta akım idrar falan demedi önce beyaz sonra kırmızıya dediler öyle yaptım.kulturde çıksın bakalım bı bugune kadar bakteri çarşıda ilk defa maya goruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…