2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa benim popom ve baldırlarım çatlamış ilerleyen zamanları düşünemiyorum bünyesel sanırım.. bu yaşıma kadar hiç 50 kilo olmamıştım birden 60a doğru yol alınca kaldıramadı bünye karnımda şuanlık sorun yok ama bedenim çatlamaya müsait demekki heran herşey olabiliiir

Kızlar oğlum kucağıma çıkarken diziyle çok kötü tekme attı karnıma sert bir yere vurdu bide canım çok acıdı inşallah bişey olmamıştır harekette etmiyor kötü oldum
Çikolata ye yan yat bir. Sanmıyorum içerdeki sıvı onları her türlü darbeden koruyor.

Kızlar oğlum kucağıma çıkarken diziyle çok kötü tekme attı karnıma sert bir yere vurdu bide canım çok acıdı inşallah bişey olmamıştır harekette etmiyor kötü oldum

Kötü düşünme aslında sandığımız kadar ince değil karnımız içeride güvendelet. Muhtemelen bir şey olmamıştır da sen stres olduğun için hareket etmiyordur. için rahat etmezse git ama doktora.

Bi de iğrenç bir duygusallık çöktü normalde de hernşeye ağlardım da işte son günümü düşünüp ağlıyorum, çocuğun doğduğu anı düşünüp ağlıyorum dün biri oyuncak araba verdi urişe ona bakıp bakıp ağlıyorum, eşim dün dişini çektirdi niye yanında değilim diye ağladım sjskwkslslsş gözyaşın hep uçta hepp

Dün gece çok kötüydü idrar yaparken yanma geçti bu sabah şükür ama dün karnım çok şişti patliycak gibi yatamadım nefes alamadım şükür bu sabah uyandım

Günaydın canım balık burcu mu olacak bunlar ondan mı mart ya anneleri de öyle oluyor ben öyleyim

Aaa bu ben 2 gün önce agladım “ben kızımı çok seviyorum” diye düşünüp ahahaah. Ya 3.trimester biraz ağır başladı sanırım

Aaa bu ben 2 gün önce agladım “ben kızımı çok seviyorum” diye düşünüp ahahaah. Ya 3.trimester biraz ağır başladı sanırım
tam bebeği çıkarmışlar kucağıma veriyolarmış eşim o sıra beni öpüyomuş sonra ikimiz oğlumuzu öpüyomuşuz o sıra videocu fotocu şak şak şak bak yine ağlıcam akjsdhajkdhahdakj sürekli bi senaryo kafamda ahahahah

Ahahha o duygusallik bir bana vurmadı
Sadece geçen bir şey okudum ona 2 damla mutlu oldum o kadar. Onun dışında zerre ağlama modu yok bende

kızlar aşağılarda çok ağrım olduğu için doktor hamile korsesi takmamı önerdi başka kullanan var mı?

Şaşırmış kuzum bunlar ya.Biri su minnaklara haftasını söylesin.Bende hergun bulantiyla kalkıyorum kaç gündür.Simdiye bulantı mi kalır ya.

Şaşırmış kuzum bunlar ya.Biri su minnaklara haftasını söylesin.Bende hergun bulantiyla kalkıyorum kaç gündür.Simdiye bulantı mi kalır ya.
Rivayete göre saç cikariyorlarmis ondan bulantı, yanma oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…