Ay bacım ne bilelim onu oradakilerin uyarması gerek sadece dedikleri önce beyaz,sonra kırmızı derler.birdaha verdiğimde dikkat edeyim orta akım vereyim görmemiştim sağol,bebeklerime bı zararı olmaz inşallah 1kg olmuş minnoslar rahim uzunluguda 32 mm mis
Ya maşallah biz zorlandığımızı zannediyoruz Allah yardımcın olsun canım sen x2 olarak yaşıyorsun.
İdrar tahlili ve kültürü için ayrı kap vermiyor bizim hastane tek kapta hallediyosun. Önce bi mendil veriliyor temizleyip kurulayıp ilk idrarı (1-2 damla bile olsa) tuvalete orta idrarı kaba yapıyorsun. Bence onun için böyle çıkmıştır senin
Genelde sol tarafım da ama arkadaşların dediğğ gibi bazen karnımdan çıkacakmış gibi hissediyorum bi kaburga da bi göbek deliğimin oralar da bazen döndüğünü bile fark ediyorum
Ya maşallah biz zorlandığımızı zannediyoruz Allah yardımcın olsun canım sen x2 olarak yaşıyorsun.
İdrar tahlili ve kültürü için ayrı kap vermiyor bizim hastane tek kapta hallediyosun. Önce bi mendil veriliyor temizleyip kurulayıp ilk idrarı (1-2 damla bile olsa) tuvalete orta idrarı kaba yapıyorsun. Bence onun için böyle çıkmıştır senin
Evet canım herşeyi 2kati yaşıyoruz bugünüme sukur çok bekledim hiç şikayetim yok demekki heryerde farklı oluyor birdaha bende dikkat edeceğim orta akım olayına,inşallah bugün bı diyeyim Dr tekrar verme imkanım varmı diye tamam derse birdaha veririm
Kuzu bende de çıkmadı o hatta bi ara bende sormustum grupta. Çıksa çıkardı bence şimdiye demek ki herkeste çıkmıyor. Ki görüntü olarak güzelde değil bencede zaten. Sadece gobek deligim cok komik bi hal aldı. Gülünce falan çok komik oynuyo
Ya benim göbek degilimde normal karnımda sertlesmedi. valla değişik her haliyle hamilelik gibi olmayan bir hamilelik geçiriyorumm. Hamile olduğumu bebek hareket olmasa anlamam
Aynen öyle. Hoş ben kv ye doğum masrafını sen ödersin diye ağız aramıştım 4bin çok demişti. Doktor değiştirince mutlu oldu
Kendileri devlette doğurdu ya, hala iyi sanıyorlar. Burda devlet Hastanesi'nde ebeler çok kötüymüş, sürekli fircaliyorlarmis hamileleri. Hiç gitmedim okuduklarimdan biliyorum. Annemin de işyerinde birinin akrabası hemsire mıymış neymiş doğum katında, illa buraya gelsin demiş benden için. Dedim işim olmaz
Ya bende son ana kadar dayanıp böyle suyup gelsin ve ilk ikinmamda dogurayim ıstiyorum ozele gitme sansim yok suan ama devlettede erkenden yanlış sinyalle erken gitmek istemiyorum yüz kişi karsimda her gelen kontrol ediyomus vs...
Bende şeker yüklemesi yapmadığım için kendimce takip ediyorum ama hep 2 saat sonra ki tokluğa bakıyordum ondan sordum canım 1 saat sonrakine mi bakmak lazım diye ben iğneden çok korkarken hamileliğiie hazırlıkta kendime iğne vururken bunda da parmak ucumu delmeye alıştım
CChivas Regal
canim kizkardesin benim doktorda odoğum yaptı ondan soruyorum açlık tokluk baktı doktor şeker yüklemesi falan yapmadı sizde nasıldı senin nasıl
Bende şeker yüklemesi yapmadığım için kendimce takip ediyorum ama hep 2 saat sonra ki tokluğa bakıyordum ondan sordum canım 1 saat sonrakine mi bakmak lazım diye ben iğneden çok korkarken hamileliğiie hazırlıkta kendime iğne vururken bunda da parmak ucumu delmeye alıştım
Tokluk iki saat sonra 120 nin altina düşüyorsa genelde sorun yok diyorlar.
Bir saat önce coook yüksek olma ihtimali düşük.
Zaten hamilelikte en önemlisi 140 üstüne geçmemek.
Ağlama ve mide bulantisi birde uyku güncellemesi bende de var. Ilk aylarda ne aglar ne uyurdum simdi uykulara doyamıyorum her sey istisnasiz ağlama sebebi.. Halada gozlerim ıslak neye akıyor yaslar bilmiyorum instada twiterde dolasmaya gelmiyor...
Idrar yolları enfeksiyonu korkulu ruyam zati geçmek bilmiyor azalıyor gene artiyor bir sure sonra
Benim bebis midemin altinda yanlamasina yatıyordu bir dönüyor dolaşıyor geri geliyor anlamadim gitti.. Göbeğimin oralarda gezindigiinde cok agrim oluyor tam o kosede kocaman miyom var sag yap sol yap deyip oksayip kenara çekmeye çalışıyorum yeri varken yüzsün biraz daha... Beni anladığını düşünüp hem gülüp hem ağlıyorum.
Ben hiç ozlemem heralde hamileligi her türlü kısıtlanıyoruz.. Düz oturamıyorum illa kaykilmam gerekiyor öne dogru.. Evi temizleyemioz.. tadini cikar diyolar ama evimi temizlemeyi bile ozledim... Kaygılar endiseler hic bitmiyor... Ve yürüyememek... Doğsun hayırlısı ile tüm kısıtlamalar kalksin inşallah...
Tokluk iki saat sonra 120 nin altina düşüyorsa genelde sorun yok diyorlar.
Bir saat önce coook yüksek olma ihtimali düşük.
Zaten hamilelikte en önemlisi 140 üstüne geçmemek.
Tamam canım çok sağ ol çok yardımcı oldun bu konularda bana bugün enteresan şekil de açığım yüksek çıktı ama yatmadan 1 saat önce ayva yemiştim sanırım ondan kaynaklı yoksa normal çıkardı hep
Kızlar ya, bana da dua edin bugun. Yarın 09.30 kontrolum var ama içime sinmeyen bir şeyler var bu sefer.
Önceki sayfalarda vajina ağrısından bahsetmiştim. O geçmedi. Bazen yürüyemeyecek seviyeye geliyor. Sanki vajina etlerim parçalanıyor, içten bir şeyler sürekli acıyor, her adım atmamda, her hareketimde cok zorlanıyorum.
Ya cok fena bi idrar yolu enfeksiyonum var, ya da daha baska kötü bir bişiler var şu anda anlamlandıramadığım. Öyle tahammul edilecek bir acı gibi de degil, gayet paytak ördek gibi yürüyorum şu anda, özellikle son 2 gündür
Tamam canım çok sağ ol çok yardımcı oldun bu konularda bana bugün enteresan şekil de açığım yüksek çıktı ama yatmadan 1 saat önce ayva yemiştim sanırım ondan kaynaklı yoksa normal çıkardı hep
Kötü düşünme aslında sandığımız kadar ince değil karnımız içeride güvendelet. Muhtemelen bir şey olmamıştır da sen stres olduğun için hareket etmiyordur. için rahat etmezse git ama doktora.
Çok şükür hareket etti bir süre sonra sert birhç yere vurdu benimde canım acıdı darbe alırsa sakat doğum tarzı şeyler olur diye okumuştum bir ara alllah korusun o geldi aklıma kötü oldum