- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Canim kardeşim normalde orda Fatma diye biri e gidiyordu . Tam doğum zamanı hastalanınca senin doktor baktı ona doğum ve son muayene oldu .Ama Fatma aile de şeker yoksa sıkıntı yok demişti .açlık tokluk bile bakmamisti galiba . Bende kızmıştım sen isteseydin bakardi niye baktirmadin diye . Şahsen ben ilk gebelikte direk 100luk yapmıştım . Bunda doktor 75 lik yaptırdıC Chivas Regal canim kizkardesin benim doktorda odoğum yaptı ondan soruyorum açlık tokluk baktı doktor şeker yüklemesi falan yapmadı sizde nasıldı senin nasıl
Canım benimde yarın randevum var ayni yazdıklarını birebir yaşıyorum haber ver bakalım yarın bende sorucamKızlar ya, bana da dua edin bugun. Yarın 09.30 kontrolum var ama içime sinmeyen bir şeyler var bu sefer.
Önceki sayfalarda vajina ağrısından bahsetmiştim. O geçmedi. Bazen yürüyemeyecek seviyeye geliyor. Sanki vajina etlerim parçalanıyor, içten bir şeyler sürekli acıyor, her adım atmamda, her hareketimdecok zorlanıyorum.
Ya cok fena bi idrar yolu enfeksiyonum var, ya da daha baska kötü bir bişiler var şu anda anlamlandıramadığım. Öyle tahammul edilecek bir acı gibi de degil, gayet paytak ördek gibi yürüyorum şu anda, özellikle son 2 gündür
Bende açlık tokluk baktı hiç sıkıntı yok yükleme yapmayalım dedi merak ettim ondan sordum demek ki hastaneden hastaneye değişiyor teşekkür ederimCanim kardeşim normalde orda Fatma diye biri e gidiyordu . Tam doğum zamanı hastalanınca senin doktor baktı ona doğum ve son muayene oldu .Ama Fatma aile de şeker yoksa sıkıntı yok demişti .açlık tokluk bile bakmamisti galiba . Bende kızmıştım sen isteseydin bakardi niye baktirmadin diye . Şahsen ben ilk gebelikte direk 100luk yapmıştım . Bunda doktor 75 lik yaptırdı
Çok şükür hareket etti bir süre sonra sert birhç yere vurdu benimde canım acıdı darbe alırsa sakat doğum tarzı şeyler olur diye okumuştum bir ara alllah korusun o geldi aklıma kötü oldum
aynı aralıkta sürekli pıt pıt pıt pıt oluyor ve uzun sürüyor genelde heh hıçkırıyor diyorumYa ben bugüne kadar hiç bebişin hıçkırığını falan hissetmedim bu arada normal mi? Siz nasıl hissediyorsunuz?doktorum randevuyu 1 hafta daha erteledi aşırı moralim bozuldu sabah sabah.
Ya ben bugüne kadar hiç bebişin hıçkırığını falan hissetmedim bu arada normal mi? Siz nasıl hissediyorsunuz?doktorum randevuyu 1 hafta daha erteledi aşırı moralim bozuldu sabah sabah.
aynı aralıkta sürekli pıt pıt pıt pıt oluyor ve uzun sürüyor genelde heh hıçkırıyor diyorum
ay demee bahanesi neymiş başkasına yönlendirse bari zaten zor sabrediyoruz görcez diyee bu cinsiyeti şaşıran mı hangisi
Valla ben de hiç hıçkırık hissetmedim. Üzülmeyin :) farketmiyoruz herhalde ya da bizimkiler hıçkırmıyor
Yalnız değilsin canımYa ben bugüne kadar hiç bebişin hıçkırığını falan hissetmedim bu arada normal mi? Siz nasıl hissediyorsunuz?doktorum randevuyu 1 hafta daha erteledi aşırı moralim bozuldu sabah sabah.
Benim çok değişiyor. Sürekli hareket halindr bi aşağıda bi yukarda bazen gönek deliğimin üstüne vurduğuda oluyorKızlar bebek hareketlerinizi hep aynı noktada mı hissediyorsunuz yoksa değişiyor mu?
bende de bişi yok. bana yüklenmeyen bazı bilgiler ve duygular var galibaAhahha o duygusallik bir bana vurmadı
Sadece geçen bir şey okudum ona 2 damla mutlu oldum o kadar. Onun dışında zerre ağlama modu yok bende
Ya ben pozisyona bağlıyorum tabikide dikkat edilmesi gereken birşey ama şöyle benim bebem 2 gün dogru düzgün hareket etmedi içsel hissediyordum elimi koydugumda normalde tekmelerini çok hissediyordum hatta sol tarafım kalkıp iniyordu ama o 2 günden sonra doktor randevumda o kadar çok haraketliydi ki hala önceki gibi güçlü hissetmiyorum 1 haftadır güçlü değil ama haraket ediyorKizlar bu arada son beş gündür falan bnm hareketler baya azaldı . O kadar hareketli bi çocuktu ki normalde ayakta iş yaparken bile hissediyorum . Bu aradlar öyle ittiriyomus gibi ya da tekme gibi hareketleri hiç yok nerdeyse . Titreşim moduna aldı resmen kendini titreyip duruyor. İki gün önce baya dışarda takılmıştır nerdeyse hiç hissetmemiştim eve geldim uzandım yine bişey yoktu . Sonra karanlık odaya geçtim . Hadi hareket et bakalım dedim . Hıçkırık tuttu . On dj falan sürdü . Ama yine öyle ittireyim tekme atayım demedi .
Hep solumda kasıgıma yakın haraket ediyorKızlar bebek hareketlerinizi hep aynı noktada mı hissediyorsunuz yoksa değişiyor mu?
Aynen 1.saat tokluk önemliymiş canım.Bende şeker yüklemesi yapmadığım için kendimce takip ediyorum ama hep 2 saat sonra ki tokluğa bakıyordum ondan sordum canım 1 saat sonrakine mi bakmak lazım diyeben iğneden çok korkarken hamileliğiie hazırlıkta kendime iğne vururken bunda da parmak ucumu delmeye alıştım
Valla defterde gece de var da, onu isaretlemedi hemsire çok şükürŞükret canım ben 7deliyorum birde gece 3te var,çantam şeker aletim oldugittiğim yere taşıyorum
Aynen öyle devlette gelen giden normal doğumda açıldı mi diye bakıyormuş. Çok iğrenç bir olay...Ya bende son ana kadar dayanıp böyle suyup gelsin ve ilk ikinmamda dogurayim ıstiyorumozele gitme sansim yok suan ama devlettede erkenden yanlış sinyalle erken gitmek istemiyorum yüz kişi karsimda her gelen kontrol ediyomus vs...
Hastanede vaka sayısı fazlaysa belki seni riski atmamak için ertelemistir.Ya ben bugüne kadar hiç bebişin hıçkırığını falan hissetmedim bu arada normal mi? Siz nasıl hissediyorsunuz?doktorum randevuyu 1 hafta daha erteledi aşırı moralim bozuldu sabah sabah.
Harbi panikli annesinÇok şükür hareket etti bir süre sonra sert birhç yere vurdu benimde canım acıdı darbe alırsa sakat doğum tarzı şeyler olur diye okumuştum bir ara alllah korusun o geldi aklıma kötü oldum
Hıçkırıyı anlayan mı var fkgkg tahmin ediyoruz sadece Bazen kalp atımı gibi hissediyorum diyorum herhaaal hıçkırıyorYa ben bugüne kadar hiç bebişin hıçkırığını falan hissetmedim bu arada normal mi? Siz nasıl hissediyorsunuz?doktorum randevuyu 1 hafta daha erteledi aşırı moralim bozuldu sabah sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?