2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
C Chivas Regal canim kizkardesin benim doktorda odoğum yaptı ondan soruyorum açlık tokluk baktı doktor şeker yüklemesi falan yapmadı sizde nasıldı senin nasıl
Canim kardeşim normalde orda Fatma diye biri e gidiyordu . Tam doğum zamanı hastalanınca senin doktor baktı ona doğum ve son muayene oldu .Ama Fatma aile de şeker yoksa sıkıntı yok demişti .açlık tokluk bile bakmamisti galiba . Bende kızmıştım sen isteseydin bakardi niye baktirmadin diye . Şahsen ben ilk gebelikte direk 100luk yapmıştım . Bunda doktor 75 lik yaptırdı

Canım benimde yarın randevum var ayni yazdıklarını birebir yaşıyorum haber ver bakalım yarın bende sorucam

Bende açlık tokluk baktı hiç sıkıntı yok yükleme yapmayalım dedi merak ettim ondan sordum demek ki hastaneden hastaneye değişiyor teşekkür ederim

Kizlar bu arada son beş gündür falan bnm hareketler baya azaldı . O kadar hareketli bi çocuktu ki normalde ayakta iş yaparken bile hissediyorum . Bu aradlar öyle ittiriyomus gibi ya da tekme gibi hareketleri hiç yok nerdeyse . Titreşim moduna aldı resmen kendini titreyip duruyor. İki gün önce baya dışarda takılmıştır nerdeyse hiç hissetmemiştim eve geldim uzandım yine bişey yoktu . Sonra karanlık odaya geçtim . Hadi hareket et bakalım dedim . Hıçkırık tuttu . On dj falan sürdü . Ama yine öyle ittireyim tekme atayım demedi .

Ya ben bugüne kadar hiç bebişin hıçkırığını falan hissetmedim bu arada normal mi? Siz nasıl hissediyorsunuz? doktorum randevuyu 1 hafta daha erteledi aşırı moralim bozuldu sabah sabah.

Ya ben bugüne kadar hiç bebişin hıçkırığını falan hissetmedim bu arada normal mi? Siz nasıl hissediyorsunuz? doktorum randevuyu 1 hafta daha erteledi aşırı moralim bozuldu sabah sabah.
aynı aralıkta sürekli pıt pıt pıt pıt oluyor ve uzun sürüyor genelde heh hıçkırıyor diyorum
ay demee bahanesi neymiş başkasına yönlendirse bari zaten zor sabrediyoruz görcez diyee bu cinsiyeti şaşıran mı hangisi

Valla ben de hiç hıçkırık hissetmedim. Üzülmeyin :) farketmiyoruz herhalde ya da bizimkiler hıçkırmıyor

Kız belki hıçkırıyor da ben anlamıyorum tekme sanıyorum
Ay aynen ya cinsiyeti karıştıran. Aşırı sinirimi bozuyor zaten. Gidince bir daha sorucam cinsiyeti valla kabullenemiyorum son dakika değişimini hala.

Yalnız değilsin canım ben hıçkırmayı falan da geçtim öyle çok net hareketlerini de isimlendiremiyorum ayağıyla vurdu eliyle vurdu yan duruyor falan yok yani ya ben anlamıyorum ya da benimki işlerini sinsice yürütüyor arada bi vuruyor arada bi hareket ediyor hatta bazı günler neredeyse hareketini hiç hissetmiyorum ama orda varlığını anlıyorum garip bişey hamilelik böyle bişey demek ki herkeste farklı oluyor

Ya ben pozisyona bağlıyorum tabikide dikkat edilmesi gereken birşey ama şöyle benim bebem 2 gün dogru düzgün hareket etmedi içsel hissediyordum elimi koydugumda normalde tekmelerini çok hissediyordum hatta sol tarafım kalkıp iniyordu ama o 2 günden sonra doktor randevumda o kadar çok haraketliydi ki hala önceki gibi güçlü hissetmiyorum 1 haftadır güçlü değil ama haraket ediyor

Aynen 1.saat tokluk önemliymiş canım.
Şükret canım ben 7deliyorum birde gece 3te var,çantam şeker aletim oldu gittiğim yere taşıyorum
Valla defterde gece de var da, onu isaretlemedi hemsire çok şükür
Aynen öyle devlette gelen giden normal doğumda açıldı mi diye bakıyormuş. Çok iğrenç bir olay...

Hastanede vaka sayısı fazlaysa belki seni riski atmamak için ertelemistir.

Çok şükür hareket etti bir süre sonra sert birhç yere vurdu benimde canım acıdı darbe alırsa sakat doğum tarzı şeyler olur diye okumuştum bir ara alllah korusun o geldi aklıma kötü oldum
Harbi panikli annesin sıkıntı etme canım onlar korunuyor su ve keseleri, vucutlarıda elastik Allah koruyor onları dediğin baktığın en düşük ihtimaldir, internette birşey araştırmaya görmeyelim kanser çıkıyoruz

Hıçkırıyı anlayan mı var fkgkg tahmin ediyoruz sadece Bazen kalp atımı gibi hissediyorum diyorum herhaaal hıçkırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…