2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hastanede vaka sayısı fazlaysa belki seni riski atmamak için ertelemistir.

Yok kııız burada virüs neredeyse yok. Maskesiz geziyoruz dışarıda falan. Kesin bir işi çıkmıştır durmadan erteleyip duruyor zaten ilk değil bu.

Canım benimde yarın randevum var ayni yazdıklarını birebir yaşıyorum haber ver bakalım yarın bende sorucam
Kontrolden sonra birbirimize haber verelim kesin canım. Nerden geliyor bu vajina acısı anlamadım. Hani agrıyı acıyı anlatamıyorum da tuhaf bişi Kasık falan degil, direk aşağısı acıyor.

Evet canım bnm de öyle hissediyorum tabiki ama sert değil eskisi gibi .bnmkinin pozisyonu geçen 1.5 hafta önce soldan sağa yüz üstü uzanmıştı . Hala oylebnce çünkü aşağıda hissediyorum yine dışa doğru değilde içe doğru tekmeliyor galiba

Hıçkırıyı anlayan mı var fkgkg tahmin ediyoruz sadece Bazen kalp atımı gibi hissediyorum diyorum herhaaal hıçkırıyor
Ben anliyorum ya ikinci diye galiba . Bariz hickiriyor . Kalp atımı gibi hep aynı yerde .için bi tuhaf oluyor öyle olunca . Geçen on dj sürdü nerdeyse tam uyucakken . O durmadan uyuyamadım

İkinizle de birebir aynı durumdayım. Son 1 haftadır öyle net tekme gibi değil de, içimde kayma hareket hissiyatı gibi hissediyorum. Yani anlıyorum o titreşimleri ama öyle güçlü tekmeler yok. Bence bebegin pozisyonuyla ilgili.

Ne biliyim ay konuşuyorsunuz burada hıçkırdı diye üzülüyorum bende niye benimki hıçkırmıyor diye
Seninki ilk diyedir biraz daha büyüyünce daha net hissediceksin . Bnm kardeşimle doğumdan snra öğrendi onların hıçkırık olduğunu .demekki hiç lafı geçmemiş dedim . Gecseydi hıçkırık olduğunu söylerdim

Haftalarimiz aynı hepimizin .artık büyüdükleri içi dur belki de . Zaten kızım bu kadar net tekmeler atmazfi . Bu alistirdi alistirdi şimdi de miy miy hareket ediyor

Benimkinin ayağı ağzına dogruydu elleri yüzünde neresiyle tepikliyor hiç bilmiyorum

Kesinlikle benim ki hala başını dönmemiş sizinkiler nasıl kaç haftaya kadar dönüyor bilen var mı ben dönmücek diye çok korkuyorum normal dogum istiyorum çünkü

Bu arada pijama geldi. Berbat ötesi. Kesinlikle beğenmedim. İncecik, dar. İade edicem geri.

Kesinlikle benim ki hala başını dönmemiş sizinkiler nasıl kaç haftaya kadar dönüyor bilen var mı ben dönmücek diye çok korkuyorum normal dogum istiyorum çünkü
Kuzucum son haftalarda bile dönen oluyomuş suan cok erken. Suları ve yerleri fazla olduğu icin surekli hareket edebiliyolarmiş. Her ihtimali düşün ama illa normal olcsk diye de kendini şartlama bence. Ben öyle yapıyorum bebegin ve benim sağlıklı olmam önemli olan

Kontrolden sonra birbirimize haber verelim kesin canım. Nerden geliyor bu vajina acısı anlamadım. Hani agrıyı acıyı anlatamıyorum da tuhaf bişi Kasık falan degil, direk aşağısı acıyor.
Canım çıkınca yazarım sana muhakkak.vajinal ağrı batma baskı hissi sürekli idrar hissi valla şimdiki aklım olsa sigorta işini cozerdim akrabam istediği hastaneye gidiyor acibadem dahil para ödemiyor ben her şeye para.. sağlık ocağı bir kez idrar tahlili yaptı temiz çıktı.hastane yaptı dedi başlangıç çok az birşey var monurol vermişti.simdi yarın tekrar yapabilir bakalım ne diycek.birdeben son yine vardi ama bu kadar değildi vajinama tekme atıyor sürekli dedi idrar torbası üstüne yatıp uyuyor vs

Bende vuruyor diyorum sadece ayak el bilmem hıçkırık hiç anlamam titreme bazen sadece ayak vuruyor dedik çünkü sol tarafa sırtını yaslamış dedi doktor sağda ayakları dedi sürekli ordan vuruyor ve bu hafta itibariyle hiç durmuyor gece gündüz sabah en çok gündüz akşam yatarken iki vuruyor tamam uyucaz deyip duruyor tek bildiğim

Mama sandalyesine örtü sipariş etmiştim geldi bugün. Aynı zamanda emzirmek için ve puseti örtmek için de kullanılıyormuş. Yanında da 2 tane fular önlük hediye etmişler. Kumaşı güzel duruyor hafif esnek. Akşam eşim gelsin kv nin evi için bi mama sandalyesi almıştık dışarıda olanlar gibi onu açtırıp deniycem bakalım.
M mmerrvve canım resim istemiştin

Eklentiler

• ED57A451-A6DF-4048-83D0-470CB4417187.webp
    149,1 KB · Görüntüleme: 67
Benim de gögüslerimden birine kan oturmuş gibi fena çatlamış yeni fark ettim. Ben hep karnıma yağ sürdüm, hiç gögüs kısmına sürmemiştim. Herhalde biraz da genetik sürsem yüne olurdu belki, ama şimdi sürüyorum.
Bilmiyorum tatlış ama yılan burcu olsa da ağlayacakmışım gibi
Ben 2 gündür gözlerim şiş geziyorum. Hatta çocuk etkilenir diye de vicdan yapıyorum. Normal herhalde çoğumuzda var
kızlar aşağılarda çok ağrım olduğu için doktor hamile korsesi takmamı önerdi başka kullanan var mı?
Nasıl bişi acaba o? Belin agrıyor muydu peki hiç? Ne ağrısı için verdi canım?
Canım bazen kafamızda öyle bir kuruyoruz ki, dr öncesi vücudum kaskatı kesiliyor. Belki de çok basit birsey çıkacak sebebi, kendini yıpratma doktora çok az kalmış. Güzel haberler al, bizi de bilgilendir
Hiç hareket yoksa doktorla iletişime gecmek gerekebilir. Benim 2 gün neredeyse hiç hareket olmadı annem bi panik yaptı acile gidelim diye, bende bir rahatlık oldu doktora yazmadım. Sonra normale döndü hareketler ama bir daha olursa doktorla iletişime geçicem. Etrafımdaki tecrübeli anneler hiç hareket olmazsa mutlaka danış doktora diyorlar.

Yok canım hareket var sadece daha hafif . Hareket olmasa giderdim zaten bende doktora .

Tabikide hayırlısı ne ise o olsun ikiside doğum şekli ama niyette önemli evrene olumlu mesaj yollayalım

Değiştiği oluyor ama çoğunlukla sol tarafta benim tepikler
Ellerini sağda ve ortada, ayaklarını sağolsun her yerde hissediyorum bazen kafa da atıyor
Bir gün ağzımdan çıkacak bir gün rahimden çıkacak bir gün o kadar sağa sola uzanıyo ki ne işin var orda diyorum kuduruk gibi günü gününü tutmuyo dhdjsjs
Bende de var o duygusallık normalde de duygusalım şuan daha daha fazla duygusalım
Sağ da özellikle yatınca daha çok hissediyorum.Ama genellikle heryerde takılıyor.Sabit durmuyor ki zipirnazim.
Rivayete göre saç cikariyorlarmis ondan bulantı, yanma oluyormuş.
Benim sıpa kel doğacak o zaman ne yanma ne bulanma
Beyaz ekmek deli gibi şeker yapıyormuş, açlık 74 1.saat tokluk 121. Düzeliyor baya baya şükür
Tam buğday çavdar kepek bu tür ekmekler hem daha uzun süre tok tutuyo hemde şeker yönünden daha iyi beyaz ekmekten
Genelde sol tarafım da ama arkadaşların dediğğ gibi bazen karnımdan çıkacakmış gibi hissediyorum bi kaburga da bi göbek deliğimin oralar da bazen döndüğünü bile fark ediyorum
Benim çok değişiyor. Sürekli hareket halindr bi aşağıda bi yukarda bazen gönek deliğimin üstüne vurduğuda oluyor
Hep solumda kasıgıma yakın haraket ediyor kız bebekler heryerde erkekler aynı yerde oynarmış Öyle diyorlar ama bilemem
Yok kııız burada virüs neredeyse yok. Maskesiz geziyoruz dışarıda falan. Kesin bir işi çıkmıştır durmadan erteleyip duruyor zaten ilk değil bu.
Benim doktorunda bi ara sürekli işi çıkıyordu en son hastane değiştirdi ödüm kopuyo şimdi izine çıkacak diye
Canım link atar mısın

Hareketle ilgili cevap veren herkese çok teşekkür ederim ben genelde sol üstte hissediyordum dün gece göbek deliğinin orada hissedince tedirgin oldum bi günde nasıl değişti yeri diye doktoruma bile sordum o her yerde dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…