Hastanede vaka sayısı fazlaysa belki seni riski atmamak için ertelemistir.
Ne biliyim ay konuşuyorsunuz burada hıçkırdı diye üzülüyorum bende niye benimki hıçkırmıyor diyeHıçkırıyı anlayan mı var fkgkg tahmin ediyoruz sadece Bazen kalp atımı gibi hissediyorum diyorum herhaaal hıçkırıyor
Kontrolden sonra birbirimize haber verelim kesin canım. Nerden geliyor bu vajina acısı anlamadım. Hani agrıyı acıyı anlatamıyorum da tuhaf bişiCanım benimde yarın randevum var ayni yazdıklarını birebir yaşıyorum haber ver bakalım yarın bende sorucam
Evet canım bnm de öyle hissediyorum tabiki ama sert değil eskisi gibi .bnmkinin pozisyonu geçen 1.5 hafta önce soldan sağa yüz üstü uzanmıştı . Hala oylebnce çünkü aşağıda hissediyorum yine dışa doğru değilde içe doğru tekmeliyor galibaYa ben pozisyona bağlıyorum tabikide dikkat edilmesi gereken birşey ama şöyle benim bebem 2 gün dogru düzgün hareket etmedi içsel hissediyordum elimi koydugumda normalde tekmelerini çok hissediyordum hatta sol tarafım kalkıp iniyordu ama o 2 günden sonra doktor randevumda o kadar çok haraketliydi ki hala önceki gibi güçlü hissetmiyorum 1 haftadır güçlü değil ama haraket ediyor
Ben anliyorum ya ikinci diye galiba . Bariz hickiriyor . Kalp atımı gibi hep aynı yerde .için bi tuhaf oluyor öyle olunca . Geçen on dj sürdü nerdeyse tam uyucakken . O durmadan uyuyamadımHıçkırıyı anlayan mı var fkgkg tahmin ediyoruz sadece Bazen kalp atımı gibi hissediyorum diyorum herhaaal hıçkırıyor
Kizlar bu arada son beş gündür falan bnm hareketler baya azaldı . O kadar hareketli bi çocuktu ki normalde ayakta iş yaparken bile hissediyorum . Bu aradlar öyle ittiriyomus gibi ya da tekme gibi hareketleri hiç yok nerdeyse . Titreşim moduna aldı resmen kendini titreyip duruyor. İki gün önce baya dışarda takılmıştır nerdeyse hiç hissetmemiştim eve geldim uzandım yine bişey yoktu . Sonra karanlık odaya geçtim . Hadi hareket et bakalım dedim . Hıçkırık tuttu . On dj falan sürdü . Ama yine öyle ittireyim tekme atayım demedi .
Ya ben pozisyona bağlıyorum tabikide dikkat edilmesi gereken birşey ama şöyle benim bebem 2 gün dogru düzgün hareket etmedi içsel hissediyordum elimi koydugumda normalde tekmelerini çok hissediyordum hatta sol tarafım kalkıp iniyordu ama o 2 günden sonra doktor randevumda o kadar çok haraketliydi ki hala önceki gibi güçlü hissetmiyorum 1 haftadır güçlü değil ama haraket ediyor
Seninki ilk diyedirNe biliyim ay konuşuyorsunuz burada hıçkırdı diye üzülüyorum bende niye benimki hıçkırmıyor diye
Haftalarimiz aynı hepimizin .artık büyüdükleri içi dur belki de . Zaten kızım bu kadar net tekmeler atmazfi . Bu alistirdi alistirdi şimdi de miy miy hareket ediyorİkinizle de birebir aynı durumdayım. Son 1 haftadır öyle net tekme gibi değil de, içimde kayma hareket hissiyatı gibi hissediyorum. Yani anlıyorum o titreşimleri ama öyle güçlü tekmeler yok. Bence bebegin pozisyonuyla ilgili.
Benimkinin ayağı ağzına dogruyduEvet canım bnm de öyle hissediyorum tabiki ama sert değil eskisi gibi .bnmkinin pozisyonu geçen 1.5 hafta önce soldan sağa yüz üstü uzanmıştı . Hala oylebnce çünkü aşağıda hissediyorum yine dışa doğru değilde içe doğru tekmeliyor galiba
Kesinlikleİkinizle de birebir aynı durumdayım. Son 1 haftadır öyle net tekme gibi değil de, içimde kayma hareket hissiyatı gibi hissediyorum. Yani anlıyorum o titreşimleri ama öyle güçlü tekmeler yok. Bence bebegin pozisyonuyla ilgili.
Daha dur, 39+4 de dönen varKesinliklebenim ki hala başını dönmemiş sizinkiler nasıl kaç haftaya kadar dönüyor bilen var mı ben dönmücek diye çok korkuyorum normal dogum istiyorum çünkü
Kuzucum son haftalarda bile dönen oluyomuş suan cok erken. Suları ve yerleri fazla olduğu icin surekli hareket edebiliyolarmiş. Her ihtimali düşün ama illa normal olcsk diye de kendini şartlama bence. Ben öyle yapıyorum bebegin ve benim sağlıklı olmam önemli olanKesinliklebenim ki hala başını dönmemiş sizinkiler nasıl kaç haftaya kadar dönüyor bilen var mı ben dönmücek diye çok korkuyorum normal dogum istiyorum çünkü
Canım çıkınca yazarım sana muhakkak.vajinal ağrı batma baskı hissi sürekli idrar hissi valla şimdiki aklım olsa sigorta işini cozerdim akrabam istediği hastaneye gidiyor acibadem dahil para ödemiyor ben her şeye para.. sağlık ocağı bir kez idrar tahlili yaptı temiz çıktı.hastane yaptı dedi başlangıç çok az birşey var monurol vermişti.simdi yarın tekrar yapabilir bakalım ne diycek.birdeben son yine vardi ama bu kadar değildi vajinama tekme atıyor sürekli dedi idrar torbası üstüne yatıp uyuyor vsKontrolden sonra birbirimize haber verelim kesin canım. Nerden geliyor bu vajina acısı anlamadım. Hani agrıyı acıyı anlatamıyorum da tuhaf bişiKasık falan degil, direk aşağısı acıyor.
Bende vuruyor diyorum sadece ayak el bilmem hıçkırık hiç anlamam titreme bazen sadece ayak vuruyor dedik çünkü sol tarafa sırtını yaslamış dedi doktor sağda ayakları dedi sürekli ordan vuruyor ve bu hafta itibariyle hiç durmuyor gece gündüz sabah en çok gündüz akşam yatarken iki vuruyor tamam uyucaz deyip duruyor tek bildiğimYalnız değilsin canımben hıçkırmayı falan da geçtim öyle çok net hareketlerini de isimlendiremiyorum ayağıyla vurdu eliyle vurdu yan duruyor falan yok yani ya ben anlamıyorum ya da benimki işlerini sinsice yürütüyor arada bi vuruyor arada bi hareket ediyor hatta bazı günler neredeyse hareketini hiç hissetmiyorum ama orda varlığını anlıyorum garip bişey hamilelik böyle bişey demek ki herkeste farklı oluyor
Benim de gögüslerimden birine kan oturmuş gibi fena çatlamış yeni fark ettim. Ben hep karnıma yağ sürdüm, hiç gögüs kısmına sürmemiştim. Herhalde biraz da genetik sürsem yüne olurdu belki, ama şimdi sürüyorum.Bu çatlama olayida cok değişik.
Benim ilk hamilegimde hiç olmadı. Oysaki simdi ki kilom daha az.
Dün fark ettim karnımın sağında solunda kızarıklık var.
Bebeğin duruşu ilede alakalı bir durum.sanirim.
Kızım hep asagidaydi. Bu bebek oturmuş öyle takılıyor ortada sanirim
Ben 2 gündür gözlerim şiş geziyorum. Hatta çocuk etkilenir diye de vicdan yapıyorum. Normal herhalde çoğumuzda varBilmiyorum tatlış ama yılan burcu olsa da ağlayacakmışım gibi
Nasıl bişi acaba o? Belin agrıyor muydu peki hiç? Ne ağrısı için verdi canım?kızlar aşağılarda çok ağrım olduğu için doktor hamile korsesi takmamı önerdi başka kullanan var mı?
Canım bazen kafamızda öyle bir kuruyoruz ki, dr öncesi vücudum kaskatı kesiliyor. Belki de çok basit birsey çıkacak sebebi, kendini yıpratma doktora çok az kalmış. Güzel haberler al, bizi de bilgilendirKızlar ya, bana da dua edin bugun. Yarın 09.30 kontrolum var ama içime sinmeyen bir şeyler var bu sefer.
Önceki sayfalarda vajina ağrısından bahsetmiştim. O geçmedi. Bazen yürüyemeyecek seviyeye geliyor. Sanki vajina etlerim parçalanıyor, içten bir şeyler sürekli acıyor, her adım atmamda, her hareketimdecok zorlanıyorum.
Ya cok fena bi idrar yolu enfeksiyonum var, ya da daha baska kötü bir bişiler var şu anda anlamlandıramadığım. Öyle tahammul edilecek bir acı gibi de degil, gayet paytak ördek gibi yürüyorum şu anda, özellikle son 2 gündür
Hiç hareket yoksa doktorla iletişime gecmek gerekebilir. Benim 2 gün neredeyse hiç hareket olmadı annem bi panik yaptı acile gidelim diye, bende bir rahatlık oldu doktora yazmadım. Sonra normale döndü hareketler ama bir daha olursa doktorla iletişime geçicem. Etrafımdaki tecrübeli anneler hiç hareket olmazsa mutlaka danış doktora diyorlar.Kizlar bu arada son beş gündür falan bnm hareketler baya azaldı . O kadar hareketli bi çocuktu ki normalde ayakta iş yaparken bile hissediyorum . Bu aradlar öyle ittiriyomus gibi ya da tekme gibi hareketleri hiç yok nerdeyse . Titreşim moduna aldı resmen kendini titreyip duruyor. İki gün önce baya dışarda takılmıştır nerdeyse hiç hissetmemiştim eve geldim uzandım yine bişey yoktu . Sonra karanlık odaya geçtim . Hadi hareket et bakalım dedim . Hıçkırık tuttu . On dj falan sürdü . Ama yine öyle ittireyim tekme atayım demedi .
Yok canım hareket var sadece daha hafif . Hareket olmasa giderdim zaten bende doktora .Benim de gögüslerimden birine kan oturmuş gibi fena çatlamış yeni fark ettim. Ben hep karnıma yağ sürdüm, hiç gögüs kısmına sürmemiştim. Herhalde biraz da genetik sürsem yüne olurdu belki, ama şimdi sürüyorum.
Ben 2 gündür gözlerim şiş geziyorum. Hatta çocuk etkilenir diye de vicdan yapıyorum. Normal herhalde çoğumuzda var
Nasıl bişi acaba o? Belin agrıyor muydu peki hiç? Ne ağrısı için verdi canım?
Canım bazen kafamızda öyle bir kuruyoruz ki, dr öncesi vücudum kaskatı kesiliyor. Belki de çok basit birsey çıkacak sebebi, kendini yıpratma doktora çok az kalmış. Güzel haberler al, bizi de bilgilendir
Hiç hareket yoksa doktorla iletişime gecmek gerekebilir. Benim 2 gün neredeyse hiç hareket olmadı annem bi panik yaptı acile gidelim diye, bende bir rahatlık oldu doktora yazmadım. Sonra normale döndü hareketler ama bir daha olursa doktorla iletişime geçicem. Etrafımdaki tecrübeli anneler hiç hareket olmazsa mutlaka danış doktora diyorlar.
Tabikide hayırlısı ne ise o olsun ikiside doğum şekli ama niyette önemliKuzucum son haftalarda bile dönen oluyomuş suan cok erken. Suları ve yerleri fazla olduğu icin surekli hareket edebiliyolarmiş. Her ihtimali düşün ama illa normal olcsk diye de kendini şartlama bence. Ben öyle yapıyorum bebegin ve benim sağlıklı olmam önemli olan
Değiştiği oluyor ama çoğunlukla sol tarafta benim tepikler
Ellerini sağda ve ortada, ayaklarını sağolsun her yerde hissediyorumbazen kafa da atıyor
Bir gün ağzımdan çıkacak bir gün rahimden çıkacak bir gün o kadar sağa sola uzanıyo ki ne işin var orda diyorum kuduruk gibi günü gününü tutmuyo dhdjsjs
Bende de var o duygusallık normalde de duygusalım şuan daha daha fazla duygusalımBi de iğrenç bir duygusallık çöktü normalde de hernşeye ağlardım da işte son günümü düşünüp ağlıyorum, çocuğun doğduğu anı düşünüp ağlıyorum dün biri oyuncak araba verdi urişe ona bakıp bakıp ağlıyorum, eşim dün dişini çektirdi niye yanında değilim diye ağladım sjskwkslslsş gözyaşın hep uçta hepp
Sağ da özellikle yatınca daha çok hissediyorum.Ama genellikle heryerde takılıyor.Sabit durmuyor ki zipirnazim.
Benim sıpa kel doğacak o zaman ne yanma ne bulanmaRivayete göre saç cikariyorlarmis ondan bulantı, yanma oluyormuş.
Tam buğday çavdar kepek bu tür ekmekler hem daha uzun süre tok tutuyo hemde şeker yönünden daha iyi beyaz ekmektenBeyaz ekmek deli gibi şeker yapıyormuş, açlık 74 1.saat tokluk 121. Düzeliyor baya baya şükür
Genelde sol tarafım da ama arkadaşların dediğğ gibi bazen karnımdan çıkacakmış gibi hissediyorum bi kaburga da bi göbek deliğimin oralar da bazen döndüğünü bile fark ediyorum
Benim çok değişiyor. Sürekli hareket halindr bi aşağıda bi yukarda bazen gönek deliğimin üstüne vurduğuda oluyor
Hep solumda kasıgıma yakın haraket ediyorkız bebekler heryerde erkekler aynı yerde oynarmış Öyle diyorlar ama bilemem
Benim doktorunda bi ara sürekli işi çıkıyordu en son hastane değiştirdiYok kııız burada virüs neredeyse yok. Maskesiz geziyoruz dışarıda falan. Kesin bir işi çıkmıştır durmadan erteleyip duruyor zaten ilk değil bu.
Canım link atar mısınMama sandalyesine örtü sipariş etmiştim geldi bugün. Aynı zamanda emzirmek için ve puseti örtmek için de kullanılıyormuş. Yanında da 2 tane fular önlük hediye etmişler. Kumaşı güzel duruyor hafif esnek. Akşam eşim gelsin kv nin evi için bi mama sandalyesi almıştık dışarıda olanlar gibi onu açtırıp deniycem bakalım.
M mmerrvve canım resim istemiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?