2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar valla zorluk dönemi benim başladı bir yatağımı topluyorum kahvaltı koy ye kaldır makineye çamaşır attım çıkardım eşim taşısın sepeti asicam inşallah bulaşık makinesi boşalttım alt raflara koyuyorum saçma sapan öğle yemeği olarak hamburger ekmeği arasına bir köfte marul yıkadım ayran tamam bugün yemek yapmadım dünden var.yarin doktora gidicem diye bacaklarımı epilasyon yapıyım dedim mahvoldum sanki bittim.yorgun bitkin hissediyorum duşa bile zorla giricem

Kuzum ben 2 haftadır ocak silecem gözümde büyüyodu bugün sildim Bende de gözüm almıyor o var ne yemek yapmayı gözüm alıyo ne süpürge açmayı iyice tembelleştim

Nasıl bişi acaba o? Belin agrıyor muydu peki hiç? Ne ağrısı için verdi canım?
pubis ağrısı için verdi korseyi canım. kasıklardan daha da aşağıda vajinaya vuran bir ağrı. Oturup kalkarken, merdiven çıkarken, yatakta dönerken çok ağrı oluyor onun için verdi

Kuzum ben 2 haftadır ocak silecem gözümde büyüyodu bugün sildim Bende de gözüm almıyor o var ne yemek yapmayı gözüm alıyo ne süpürge açmayı iyice tembelleştim
Benim de evim çok kirlendi bugün temizlik hayalim vardı ama asla halim yok, ev pis diye moralim bozuluyor moralim bozuk diye kendime kızıyorum bebişi üzme diye saçççma bir döngüüüü

Benim de evim çok kirlendi bugün temizlik hayalim vardı ama asla halim yok, ev pis diye moralim bozuluyor moralim bozuk diye kendime kızıyorum bebişi üzme diye saçççma bir döngüüüü
Robot süpürge olmasa ev süpürülmicek o da her yere girmiyo bazı mobilyaların altı yüksek değil tozlarda oralara doluyo hep Temizlik yapmayı zaten sevmiyorum şu sıralar iyice istemiyorum

Az önce düdüklü tencereyle kavga ettim Tencerenin içine koymuşuz sıkışmış şimdi de çıkmıyor. Yemek yapmıcam diye oturdum sinirden bamya yiyorum

S Shryldz taaam 2 aydır yazmıyorsun nerelerdesiiiin ayran içtik ayrı düştükk resmennn
Sessiz sessiz dolanıp gidiyom ya oğlum iki hep hastaydi onla uğraşıyorum eşimde bende sonra cok kötü olduk grip mi olduk korona mi bilmiyorum artik ilac kullanmadim diye cok agri geçti ya bende öyle hep hastalık sizler nasılsınız

pubis ağrısı için verdi korseyi canım. kasıklardan daha da aşağıda vajinaya vuran bir ağrı. Oturup kalkarken, merdiven çıkarken, yatakta dönerken çok ağrı oluyor onun için verdi
Canım resmi, ismi var mı bu korsenin? Aynı agrıdan çekiyorum, yarın doktora sorayım ben de

cinsiyet tahmini yaparken ne güzeldiiik
ayy çok geçmiş olsun yavruu şimdi iyi misiniz ailecekk geçmeyen süründüren lanet bir salgın vardı he

biz ağlamaca zırlamaca dram bulantı leşlik sürünüyoruz

hamile bel destek kemeri diye geçiyor deneyip rahat olan birini alabilirsin dedi özellikle bir marka söylemedi
Ben de aldım da sormayı unutuyorum kullanabilir miyim diye hep

Hep solumda kasıgıma yakın haraket ediyor kız bebekler heryerde erkekler aynı yerde oynarmış Öyle diyorlar ama bilemem
Alakasi yok canim. Benim ücüde kiz bu bebis erkek. Birinci ve simdi hamileligim cok benziyor , asiri hareketli ve her yerde hareket ediyor. Ama ikinci sagdan hic kimilmadi sanki. Sadece hickiriyordu. Pozisyon degismiyordu sanki

Çok şükür hareket etti bir süre sonra sert birhç yere vurdu benimde canım acıdı darbe alırsa sakat doğum tarzı şeyler olur diye okumuştum bir ara alllah korusun o geldi aklıma kötü oldum
Gecen aksam da ayni sekilde kizim bana vurdu ama aklima kotu birsey gelmedi. Hep olumsuzu dusunme canim. Ben bir kere dusuk yapmistim , kizim karnimda atlamisti ondan olur mu dedim doktora, doktorda güldü . Benim karnima kocaman ameliyat malzemelerinin oldugu masa carpti birsey olmadi , oyle seylerle bebege birsey olmaz onlar korumada demisti

Kontrolden sonra birbirimize haber verelim kesin canım. Nerden geliyor bu vajina acısı anlamadım. Hani agrıyı acıyı anlatamıyorum da tuhaf bişi Kasık falan degil, direk aşağısı acıyor.
Canim ya doktorun dedigini bende merak ediyorum. Ben ne desem sık dogum yaptigin icin diyor benimde hizli yurudugumde oluyor ve uzun süre gecmiyor. Neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…