Mama sandalyesine örtü sipariş etmiştim geldi bugün. Aynı zamanda emzirmek için ve puseti örtmek için de kullanılıyormuş. Yanında da 2 tane fular önlük hediye etmişler. Kumaşı güzel duruyor hafif esnek. Akşam eşim gelsin kv nin evi için bi mama sandalyesi almıştık dışarıda olanlar gibi onu açtırıp deniycem bakalım. Mmmerrvve
canım resim istemiştin
Kızlar bugun telefon bakarken bi anda yazılar parlamaya başladı böyle hafif bulanık gördüm. Nasıl desem sanki gözümün parlaklık doygunluk ayarlarını biri artırdı gibi oldu yazıları yine okudum ama net değildi o parlaklıktan dolayı. Bi 15dk kadar sürüp geçti. İlk aylarda da olmuştu. Bu durumu yaşıyan oldu mu? Acaba tansiyonum mu yükseldi diyorum ama tansiyonum da hep düşük çıkar anlıyamadım
Kızlar bugun telefon bakarken bi anda yazılar parlamaya başladı böyle hafif bulanık gördüm. Nasıl desem sanki gözümün parlaklık doygunluk ayarlarını biri artırdı gibi oldu yazıları yine okudum ama net değildi o parlaklıktan dolayı. Bi 15dk kadar sürüp geçti. İlk aylarda da olmuştu. Bu durumu yaşıyan oldu mu? Acaba tansiyonum mu yükseldi diyorum ama tansiyonum da hep düşük çıkar anlıyamadım
tüm gün pc başındayım ara ara yaşıyorum onu ya tansiyonda sıkıntı yok doktora da dedim bu durumu bebişin hareketleri takip etmeni istiyorum dedi onda da sıkıntı yok canı isteyince kuduruyo neye göre takip etcem anlamadım daha doğrusu
Canim ya doktorun dedigini bende merak ediyorum. Ben ne desem sık dogum yaptigin icin diyor benimde hizli yurudugumde oluyor ve uzun süre gecmiyor. Neden acaba
Yarın cok detaylı soracagım valla. Hamile bel destek korsesini de soracagım canım. Gerci benim belden gelen bir ağrı gibi degil, direk alt taraf etlerim agrıyor belde kasıkta bir agrı sızım yok, başım vajinayla belada
tüm gün pc başındayım ara ara yaşıyorum onu ya tansiyonda sıkıntı yok doktora da dedim bu durumu bebişin hareketleri takip etmeni istiyorum dedi onda da sıkıntı yok canı isteyince kuduruyo neye göre takip etcem anlamadım daha doğrusu
benim de hareketlerde sıkıntı yok maşallah fazlası var eksiği yok hatta bunun da bizi bulması buna şükür deyip yola devam . Bi korktum bugün ama geçince rahatladım. 15dklığına dünya daha parlak biyerdi
Robot süpürge olmasa ev süpürülmicek o da her yere girmiyo bazı mobilyaların altı yüksek değil tozlarda oralara doluyo hep Temizlik yapmayı zaten sevmiyorum şu sıralar iyice istemiyorum
Ben de robot süpürge aşeriyorum resmen ama hala denk getirip alamadık yaa :/
O konuda da bozuğum bugün karnım aç yemek yok eşimi beklemek istiyorum o arada ne atıştırıcam falan herşey bana dert resmen
İlişki testi izledim biraz kendi durumlarımı düşünmedim modum yükseldi, tavsiyedir
aynıyız valla fırtına yağış yağmur olmasa sipariş etcektim de vazgeçtim.
Düdüklüden de vazgeçtim tencerede pişirdim
Tvdeki abidik gubidik programlara bakıp modumu değiştiriyorum
Ben de robot süpürge aşeriyorum resmen ama hala denk getirip alamadık yaa :/
O konuda da bozuğum bugün karnım aç yemek yok eşimi beklemek istiyorum o arada ne atıştırıcam falan herşey bana dert resmen
İlişki testi izledim biraz kendi durumlarımı düşünmedim modum yükseldi, tavsiyedir
Kizlar pike takımı yaptırdım bugün bitmiş aldım kadın benden 1000 lira istedi sen 800 ver canım dedi ressssmen pikeyi evladım gibi sevesim var .. hâlâ inananiyorummmmm mecbur yapılmış aldim
Kizlar pike takımı yaptırdım bugün bitmiş aldım kadın benden 1000 lira istedi sen 800 ver canım dedi ressssmen pikeyi evladım gibi sevesim var .. hâlâ inananiyorummmmm mecbur yapılmış aldim
aynıyız valla fırtına yağış yağmur olmasa sipariş etcektim de vazgeçtim.
Düdüklüden de vazgeçtim tencerede pişirdim
Tvdeki abidik gubidik programlara bakıp modumu değiştiriyorum
Herkese eski güncellemeler gelmiş, bana da boğaz reflüsü geldi 4-5 gündür mahvoldum. Sürekli asit geldiği için boğazım tahriş oldu. Düzgün uyuyamıyorum, boğazım kupkuru ağrıyor valla nasıl geçecek bu son aylar heyecanla bekliyorum gerildim iyice
Ay artık alışveriş yapan kalmadı mııı 2 gün sonra kredi kartı ekstrem yenilencek ben devamkeee
Annem puset örtüsü örmüüş
Diğer ciciler de hediye geldii