2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım çok teşekkürler kaydetmiştim ben de alayım o zaman zam gelmeden. Çünkü kesin gelir

Kızlar bugun telefon bakarken bi anda yazılar parlamaya başladı böyle hafif bulanık gördüm. Nasıl desem sanki gözümün parlaklık doygunluk ayarlarını biri artırdı gibi oldu yazıları yine okudum ama net değildi o parlaklıktan dolayı. Bi 15dk kadar sürüp geçti. İlk aylarda da olmuştu. Bu durumu yaşıyan oldu mu? Acaba tansiyonum mu yükseldi diyorum ama tansiyonum da hep düşük çıkar anlıyamadım

tüm gün pc başındayım ara ara yaşıyorum onu ya tansiyonda sıkıntı yok doktora da dedim bu durumu bebişin hareketleri takip etmeni istiyorum dedi onda da sıkıntı yok canı isteyince kuduruyo neye göre takip etcem anlamadım daha doğrusu

Canim ya doktorun dedigini bende merak ediyorum. Ben ne desem sık dogum yaptigin icin diyor benimde hizli yurudugumde oluyor ve uzun süre gecmiyor. Neden acaba
Yarın cok detaylı soracagım valla. Hamile bel destek korsesini de soracagım canım. Gerci benim belden gelen bir ağrı gibi degil, direk alt taraf etlerim agrıyor belde kasıkta bir agrı sızım yok, başım vajinayla belada

benim de hareketlerde sıkıntı yok maşallah fazlası var eksiği yok hatta bunun da bizi bulması buna şükür deyip yola devam . Bi korktum bugün ama geçince rahatladım. 15dklığına dünya daha parlak biyerdi

Robot süpürge olmasa ev süpürülmicek o da her yere girmiyo bazı mobilyaların altı yüksek değil tozlarda oralara doluyo hep Temizlik yapmayı zaten sevmiyorum şu sıralar iyice istemiyorum
Ben de robot süpürge aşeriyorum resmen ama hala denk getirip alamadık yaa :/
Az önce düdüklü tencereyle kavga ettim Tencerenin içine koymuşuz sıkışmış şimdi de çıkmıyor. Yemek yapmıcam diye oturdum sinirden bamya yiyorum
O konuda da bozuğum bugün karnım aç yemek yok eşimi beklemek istiyorum o arada ne atıştırıcam falan herşey bana dert resmen

İlişki testi izledim biraz kendi durumlarımı düşünmedim modum yükseldi, tavsiyedir

aynıyız valla fırtına yağış yağmur olmasa sipariş etcektim de vazgeçtim.
Düdüklüden de vazgeçtim tencerede pişirdim
Tvdeki abidik gubidik programlara bakıp modumu değiştiriyorum

Yaaa mesut süre nasıl kafayı dagıtıyor degil mi?

Kizlar pike takımı yaptırdım bugün bitmiş aldım kadın benden 1000 lira istedi sen 800 ver canım dedi ressssmen pikeyi evladım gibi sevesim var .. hâlâ inananiyorummmmm mecbur yapılmış aldim

Eklentiler

• IMG-20211210-WA0001.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 85
Ayakta çok durunca size de bir haller geliyor mu? Bi bulantı falan geliyor bana. Anlayamadım.
Bir de bebişlere güneş kremi ne marka aldınız?

Kizlar pike takımı yaptırdım bugün bitmiş aldım kadın benden 1000 lira istedi sen 800 ver canım dedi ressssmen pikeyi evladım gibi sevesim var .. hâlâ inananiyorummmmm mecbur yapılmış aldim
Kendinden ısıtma sistemimi varmış kız o ne öyle tövbeee ama emek çok sağlıkla kullan canım

Ayakta çok durunca size de bir haller geliyor mu? Bi bulantı falan geliyor bana. Anlayamadım.
Benim başım dönüyor ayakta çok kalınca güneş kremi de almadım. Bir süre örtüsüyle çıkarırım dışarı daha sonra bakarım hangisi öneriliyor.

aynıyız valla fırtına yağış yağmur olmasa sipariş etcektim de vazgeçtim.
Düdüklüden de vazgeçtim tencerede pişirdim
Tvdeki abidik gubidik programlara bakıp modumu değiştiriyorum
Ben de gidip gelip ufak ufak bşyler yapıyorum inş bu akşam hazır etcem
Evettt bulantı ve baş dönmesi oluyor, tansiyon düşmesine bağlıyorum ben ama normal ya bedenlere ağır gelmeye başlıyor
Yaaa mesut süre nasıl kafayı dagıtıyor degil mi?
Matrak adam ya o kahkaha attıkça ben keyif alıyorum

Herkese eski güncellemeler gelmiş, bana da boğaz reflüsü geldi 4-5 gündür mahvoldum. Sürekli asit geldiği için boğazım tahriş oldu. Düzgün uyuyamıyorum, boğazım kupkuru ağrıyor valla nasıl geçecek bu son aylar heyecanla bekliyorum gerildim iyice

Ay artık alışveriş yapan kalmadı mııı 2 gün sonra kredi kartı ekstrem yenilencek ben devamkeee
Annem puset örtüsü örmüüş
Diğer ciciler de hediye geldii

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-10-18-50-55-999_com.whatsapp.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_2021-12-10-18-50-23-378_com.whatsapp.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…