2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar pike takımı yaptırdım bugün bitmiş aldım kadın benden 1000 lira istedi sen 800 ver canım dedi ressssmen pikeyi evladım gibi sevesim var .. hâlâ inananiyorummmmm mecbur yapılmış aldim
Bebek pikesimi ay malesef bunları çok pahalıya yapıyorlar çeyizimede yaptırmıştı annem ordan biliyorum hayırlı olsun

Kizlar pike takımı yaptırdım bugün bitmiş aldım kadın benden 1000 lira istedi sen 800 ver canım dedi ressssmen pikeyi evladım gibi sevesim var .. hâlâ inananiyorummmmm mecbur yapılmış aldim
ona pike takımı diyerek basitleştiremezsin seni kınarıııım yanına yatır üstünü ört karnını doyur besle büyüt kız o ne geçmiş olsunn annemm

Ay artık alışveriş yapan kalmadı mııı 2 gün sonra kredi kartı ekstrem yenilencek ben devamkeee
Annem puset örtüsü örmüüş
Diğer ciciler de hediye geldii
Yok valla her şeyi hazır
Sadece bir tane daha yenidoğan bez alicam indirim bekliyorum.

Ay artık alışveriş yapan kalmadı mııı 2 gün sonra kredi kartı ekstrem yenilencek ben devamkeee
Annem puset örtüsü örmüüş
Diğer ciciler de hediye geldii

Ya kayınvalidemler geldi çok güzel şeyler getirmişler ama çekemedim onlar gidince bir çekerim

Canım resmi, ismi var mı bu korsenin? Aynı agrıdan çekiyorum, yarın doktora sorayım ben de
Canim nette buldum e bebek sitesinde de gördüm ama belki zararlı bilemezsin ki doktora sormadan alma bende bazen montun cebine elimi koyuyorum söyle tutsa birşey sarsam hissi oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-10-19-29-50-562_com.android.chrome.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 80
Canim nette buldum e bebek sitesinde de gördüm ama belki zararlı bilemezsin ki doktora sormadan alma bende bazen montun cebine elimi koyuyorum söyle tutsa birşey sarsam hissi oluyor
Ben aldım bundan da doktora sorucam persembe unutmazsam

Bizim evde milleti yatırcak yerimiz yok o yönden şanslıyım kimse yatıya kalamaz haha
Kayınvalidem kpeder iki kez kaldılar birinde hamile olduğum için zor oldu ama kafamda takıntı yapmıyorum artık öyle şeyleri bir salon var oturulacak diğer yatak odası çocuk odası o kadar evim kalsa kacgun kalicak.

Ayni benimde oyle , etlerde degil kemik kizimi krese birakip hizlica eve gelmem lazim , buyuk kizimi okula gonderiyorum. O ara hizli yurudugum icin acayip agriyor

Ayakta çok durunca size de bir haller geliyor mu? Bi bulantı falan geliyor bana. Anlayamadım.
Bir de bebişlere güneş kremi ne marka aldınız?
Bazen bayıldım bayılıcam oluyorum. Başım döner gibi bi tuhaflık geliyor. Yaşlı teyzeler gibi bulduğum yere oturuyorum 2 dk bile otursam kendime geliyorum.
Güneş kremi mustela kullanmıştık evde var zaten yine onu kullanırım ama ilk zamanlar kullanılabiliyor mu ona emin değilim sorucam çocuk doktorumuza.

Ayni benimde oyle , etlerde degil kemik kizimi krese birakip hizlica eve gelmem lazim , buyuk kizimi okula gonderiyorum. O ara hizli yurudugum icin acayip agriyor
Yarın bu vajina agrı sızı acı işiyle net cevap almadan cıkmıcam doktorun odasından valla ilk 1 2 gün agırdıgında, doktora whatsapptan yazmıstım, haftalar ilerleyip bebek büyüdükce olabilir, magnezyumu günde 2’ye cıkarabilirsin demişti, 3 hafta oldu geçmedi valla bazen aynı senin gibi, hızlı yürüme veya hele adımlarımı geniş atma olursa, ay sanki alt tarafa bişiler saplanıyor gibi cok cok kötü bir his oluyor

Ayy hepimiz için dua ediyorum gecici olsun bu agrı acı. Daha doguma da epey var, işimiz zor valla bu kalırsa G gumus82

Kızlar subat annelerinde okudum, bebegin eklem yerlerinden gelen çıtırtıları duyanlar varmış. Ayy hiç duymamıştım böyle bir şey. Bir kaç hafta sonra bizden de duyan olursa korkmayalım kagan kocatepe’nin video linki de bırakıyorum.

Aşırı ilginc bişi bence

Ay bugün haberlerde gördüm. Kadın bi evin bahçesinde ağacın dibinde çocuğu doğuruyor kordonunu da dal parçasıyla kesiyor. Vicdansızlar bebeği ağacın dibine o soğukta çıplak bırakıp gidiyorlar mahalleli görüp polise haber veriyor. Bebek şimdi yoğun bakımdaymış. Allah kahhar ismiyle kahretsin bu vicdansızları.

Geçen de bir kız bebeğini mezarlığa diri diri gömmüşler liseli kızlar farkedip bebeği kurtarmıştı. Bebeğin annesi ve ananesi yakalamıştı anneye 10 yıl ananesine de 15 yıl hapis cezası verdiler. Bu pisliklere az bile yeminle kıyamet alameti gibi ortalık o kadar pis olmuş ki dışarda yalnız gezmeye korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…