- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Şuan bebelakı olan bir arkadaşla inceledim, çokta indirimde dğlmişe bebekte bu akşam bez indirimi varmış bakalım ne kadar düşecekkk aklınızda olsun şekerler 22.30 da başlıyomuş
2-3 numara sleepy bio natural 1 numara da baby plus aldım ajksdhak 4-5 e allah kerim artıkŞuan bebelakı olan bir arkadaşla inceledim, çokta indirimde dğlmişbirde marka konustuk prima pişik yapmıyor ama içeriği temiz değilmiş, sleppy önerdiii e bebeğin bayb plus bezide temizmiş içeriğii he birde en çok 4 ve 5 numara kullanılıyor öncesini çok alma dedi
Valla çevremde kim varsa prima premium care kullanıyor. Çok da güzel diyorlar. Gecede 10 kere değiştirmene gerek de olmuyormuş, ıslaklık gostergesi dolana kadar. 4 5 numara benim bildiğim 6.aydan sonra kullanılır. Büyük çünkü.Şuan bebelakı olan bir arkadaşla inceledim, çokta indirimde dğlmişbirde marka konustuk prima pişik yapmıyor ama içeriği temiz değilmiş, sleppy önerdiii e bebeğin bayb plus bezide temizmiş içeriğii he birde en çok 4 ve 5 numara kullanılıyor öncesini çok alma dedi
Arkadaşımın ki 5 aylık 5 numara kullanıyorValla çevremde kim varsa prima premium care kullanıyor. Çok da güzel diyorlar. Gecede 10 kere değiştirmene gerek de olmuyormuş, ıslaklık gostergesi dolana kadar. 4 5 numara benim bildiğim 6.aydan sonra kullanılır. Büyük çünkü.
Her telden çalmışsın maşaAllah ben sadece %15 sandım öyle bakınca indirimli gelmedi trendyolu takip et dedi ekstra varsa ikincisine o zaman indiirmli geliyorduur2-3 numara sleepy bio natural 1 numara da baby plus aldım ajksdhak 4-5 e allah kerim artık
yaa kudurdu kız fiyatlarr %15 ana fiyatta 2. ürüne de %25 olunca beleşe geldi
Ama fazla çıkmamış ki. Iki saat sonra ki sınır 120.Valla minicik lavaş yedim akşam üzeri için kiyilinca açlık şekeri 114 çıktıyemekten 1 saat sonra ölçtüm 121 çıktı.
Biz iki yanındayız 4 numara kullanıyoruz 5 te olur ama 4 içinde daha.cok oluyorArkadaşımın ki 5 aylık 5 numara kullanıyorbebelakı kilolu biraz, prima çok iyiymiş o konuda zaten ama alıştımı başka bezi poposu kabul etmez dedi primada pahalı maşAllahı var diğer bezlere göre
Abiside var 2 yaşında oda aynı numara kullanıyormuş 5 numara oda 4 te olur ama 5 takıyorum diyorBiz iki yanındayız 4 numara kullanıyoruz 5 te olur ama 4 içinde daha.cok oluyor
Peynir yedim aynen içinde.Ama fazla çıkmamış ki. Iki saat sonra ki sınır 120.
Lavasin içine peynir domates zeytin koyup yeseydin. Öyle doydun mu?
Ben ilk hamilegimde hastanede yattim. Sürekli diyetisyen takibindeydim. Kadın bana hayatımı zehir etmişti. En son dayanamayıp cik seni gözüm görmesin birdaha da yanıma uğrama dedim kovdum resmen.
Sonra başhekime şikayet edip içimi rahat ettim.
Sonra sekerim düzeldi meğer manyak kadın beni strese sokuyormus. Sınır üstüne çıkmazsan sorun yok dedi doktor.
Valla Yavrucum doğru diyorsun da, bez olmuş 100liraAbiside var 2 yaşında oda aynı numara kullanıyormuş 5 numara oda 4 te olur ama 5 takıyorum diyorbu bebeklerin bedenleri hiç belli olmuyor o yüzden bebekler için stokçuluk doğru değil ama fiyatlar öyle bir yükseliyor ki insan napıcağınu sasırıyor
Doğru canımValla Yavrucum doğru diyorsun da, bez olmuş 100liraayda 300 400lira beze gidecek rahat şimdiden azar azar almak lazim.
En doğrusu hastane mikrop dolu. Ben evde doğumu bile düşünüyorum. Ebem le bu konuyu konuşacağım.Peynir yedim aynen içinde.
Stres de tetikliyor cidden. Ama 2 gündür baya iyi şekerim. 125 en fazla. Üstünü görmedim. 1 saat sonrasını istedi doktor. Salı günü 5 günlük takip aticam. Hastaneye gelmenizi istemiyoruz bu ortamda mümkün mertebe whatsappdan iletişime geçelim dedi doktor.
Ay yok onu yapamam cesaret edemem ben. Çünkü %90 sezaryen olacak benim.En doğrusu hastane mikrop dolu. Ben evde doğumu bile düşünüyorum. Ebem le bu konuyu konuşacağım.
Keşke mümkün olsada evde doğum olsa
Ah ah hiç girmeyelim oralaraDoğru canımayda keşke 300 400 gitse o bile iyi daha fazla gidicek hergün fiyatlar artıyo
Ay bugün valla bunu bende düşündümEn doğrusu hastane mikrop dolu. Ben evde doğumu bile düşünüyorum. Ebem le bu konuyu konuşacağım.
Keşke mümkün olsada evde doğum olsa
Çok geçmiş olsuun, ben geçirmedim bilmiyorum ama enfeksiyonların erken doğuma sebep olduğunu duymuştum bende. Allah acil şifa versiin, burda enfeksiyon yaşayan bir kaç arkadaş var bildiğim kadarıyla antibiyotik kullandılarKızlar selam. Şimdiye kadar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı aranızda? Ben bu gece şiddetli kasık ağrısıyla acile gittim. Hafif bir enfeksiyon varmış. Ağrım için Nst’ye filan bağladılar, çok şükür doğum ağrısı çıkmadı. İdrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep verir dedi doktor. Mutlaka kadın doğuma git dedi. Ben de canım arkadaşım otrera’ya sordum. hafta içi aile hekimine gidip tekrar kan ve idrar vericem. Onun sonucuna göre kadın doğuma gidicem. Hastane çok kalabalıktı, herkes çok gergindi. Doğru düzgün soramadım doktora bi şeyler. Kendi doktorum özelde ben devlete gittim. serum yedim eve geldim. Şimdi saşe şeklinde monurol ilacımı içtim, yatıcam. dertleşmek istedim biraz
Çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah başlangıcıdır da çabuk atlatırsın.Kızlar selam. Şimdiye kadar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı aranızda? Ben bu gece şiddetli kasık ağrısıyla acile gittim. Hafif bir enfeksiyon varmış. Ağrım için Nst’ye filan bağladılar, çok şükür doğum ağrısı çıkmadı. İdrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep verir dedi doktor. Mutlaka kadın doğuma git dedi. Ben de canım arkadaşım otrera’ya sordum. hafta içi aile hekimine gidip tekrar kan ve idrar vericem. Onun sonucuna göre kadın doğuma gidicem. Hastane çok kalabalıktı, herkes çok gergindi. Doğru düzgün soramadım doktora bi şeyler. Kendi doktorum özelde ben devlete gittim. serum yedim eve geldim. Şimdi saşe şeklinde monurol ilacımı içtim, yatıcam. dertleşmek istedim biraz
Günaydın geçmiş olsun canımKızlar selam. Şimdiye kadar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı aranızda? Ben bu gece şiddetli kasık ağrısıyla acile gittim. Hafif bir enfeksiyon varmış. Ağrım için Nst’ye filan bağladılar, çok şükür doğum ağrısı çıkmadı. İdrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep verir dedi doktor. Mutlaka kadın doğuma git dedi. Ben de canım arkadaşım otrera’ya sordum. hafta içi aile hekimine gidip tekrar kan ve idrar vericem. Onun sonucuna göre kadın doğuma gidicem. Hastane çok kalabalıktı, herkes çok gergindi. Doğru düzgün soramadım doktora bi şeyler. Kendi doktorum özelde ben devlete gittim. serum yedim eve geldim. Şimdi saşe şeklinde monurol ilacımı içtim, yatıcam. dertleşmek istedim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?