2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu arada aranızda şeker yükleme testinden sonra gebelik şekeri çıkan oldu mu
Ben. Diyet verdi doktor. Tam sınırda bir de benimki. Bir de rapor çıktı, ölçüm cihazı aldık günde 6 kere olcuyorum.

Ben. Diyet verdi doktor. Tam sınırda bir de benimki. Bir de rapor çıktı, ölçüm cihazı aldık günde 6 kere olcuyorum.
Çok geçmiş olsun canım, perşembe bende de çıktı çok üzüldüm kendimden çok minnak için kaygılanıyorum. Pazartesi kontrole gidicem doktora muhtemelen bana da öyle yapar. Nelere dikkat ediyorsun peki, pazartesiye kadar bende şimdiden önlem alayım. Bu arada 151çıktı benim

Senin o kadar yüksek çıkmamış ki. Sinir 180 ilk saat benim 180.4 çıktı. Beyaz ekmek yeme kesinlikle, tatlı, çikolata, muz, kavun, karpuz yasak. Bol bol salata, yeşillik.

50 lik içtim 166 çıktı
Sadece yağlı şekerli kızartma hamurişi tüketmemeye özen göster dedi diyet vs vermedi bana dikkat edersen problem yok dedi

Oy maşallah
Sağlıkla gelsin kuzu

G gumus82 canım doktorun vajina agrılarıyla ilgili bir şey dedi mi?
Canım akıntı oluyorsa ondan olur dedi vajinal batma bendede bazen sarı gibi beyaz oluyor fitil verdi onun için çok sık idrara çıkma ağrı oluyor dedim munurol da vericem bunlari kullan bol bol su iç geçmezse tahlil yapalım ama kesicek dedi zararsızdır dedi verdiklerini dönemde enfeksiyon vs bunlar sıkça olabiliyor dedi..

Sen ne yaptın tahlil falan yaptı mı bana gecmezse yapılacak bir ay sonra tekrar gel dedi ama geçmez ağrı akıntı devam eder daha erken gelebilirsin dedi.dogum20 sinden sonra gün vericek Mart için

Kızlar son birkaç takım aldım herşey çok pahalı iki kıyafetlerde olmaz kirlenicek makineye atacak kadar olsun dedim hep 3ay alıyorum genelde birini yenidoğan aldım çok küçük elimde kalmasın biraz giyinsin diyorum birde hep büyük gelirmiş kızıma

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-11-14-14-16-283_com.solidict.ebebek.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2021-12-11-14-13-32-771_com.solidict.ebebek.webp
    23 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2021-12-11-14-13-27-663_com.solidict.ebebek.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2021-12-11-14-13-21-803_com.solidict.ebebek.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2021-12-11-14-13-17-548_com.solidict.ebebek.webp
    26 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2021-12-11-14-13-10-645_com.solidict.ebebek.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2021-12-11-14-13-04-645_com.solidict.ebebek.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 64
Çok geçmiş olsun canım üşütme dikkat et bende geçen hafta ayaktan üşüttüm bi kaşıntı aldı kremle geçti

Her şey ateş pahası oldu valla. İyi yapmışsın. 6 ay da al arada

Selam kızlar bende çıktım kontrolden 1300 gram olmuş 1 hafta önde ama sıkıntı yok dedi suyu falan iyiymiş doğum şeklini almış artık ama korkma illa erken doğum olacak diye birşey yok bebek kendini ayarlar dedi. İdarar yolu hafif bende de çıktı ama bugün gelen bütün gebelerim de var korkma dedi suda çözülen ilaç verdi. Şeker yüklemesi yapmadım dedüm o zaman beslenmene dikkat etmeye devam et dedi. Kendim hiç kilo almamışım şeker korkusundna çok dikkat ediyorum yüzünü göstermedi elini çekmedi adam ne uğraştı ama açmadı

Senin o kadar yüksek çıkmamış ki. Sinir 180 ilk saat benim 180.4 çıktı. Beyaz ekmek yeme kesinlikle, tatlı, çikolata, muz, kavun, karpuz yasak. Bol bol salata, yeşillik.
Şeker yüklemesi öncesi 140 ve üzeri çıkarsa demişti. Ben şimdiden kısıtlamaya girdim kendimce

Evet oluyor mesela dün akşam kaynanamlar pasta kesti bana niye profiterollü kısmından vermediler diye sinir oldum çocuk gibi yüzüm asıldı
Ay bende benzerini yaşadım en son bana verdiler diye üzülmüştüm eve gelip ağlamıştım
Bebeğin hareketlerini az hissetmek normal mi yasayan var mı canlar
Ben şunu fark ettim benim sıpa bazen hareket ediyor ama ben hissetmiyorum gözle görüyorum ama hissetme yok

Çok geçmiş olsun canım üşütme dikkat et bende geçen hafta ayaktan üşüttüm bi kaşıntı aldı kremle geçti
Ben de anlamış değilim Nerden oldu enfeksiyon. Evden çıktığım yok, umumi tuvalet kullanmışlığım Yok, eşimle birlikte olmuşluğum yok. Yok yani bi sebep ama oldu işte. Neyse bakalım geçer inşallah yaa.

Bu ağrı konusunda doktorun çok doğru söylemiş. Mesela ben ilk gebeliğimde kasık ağrısı çektim çok. Doğumdan sonra bile devam etti. Yürüyemiyordum resmen. Şimdi de kaburga ağrısı var. Sağ tarafıma 2 dakikadan fazla yatamıyorum.

Her şey ateş pahası oldu valla. İyi yapmışsın. 6 ay da al arada
Canim haklısın 4 yada 5 tane kiyafet denk geldi 6ay 9 ay onlar kenarda duruyor lazım olucak buyuyecekler nasipse 3 4 parça kiyafet minicik şeyler 300 400 tutuyor indirim olunca haber ver

Canım ayaklarını üşütmemeye dikkat et iç çamaşırlarını ütüle ve yumuşatıcı kullanma bide ıslak kalmaması lazım eğer akıntın oluyorsa sık sık değiştir çamaşırını

Aynen pamuklu iç çamaşırı, ped zorunda kalmadıkça kullanmayın bir de bol bol su Tatlı şeyler de tetikliyor dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…