Ben. Diyet verdi doktor. Tam sınırda bir de benimki. Bir de rapor çıktı, ölçüm cihazı aldık günde 6 kere olcuyorum.Bu arada aranızda şeker yükleme testinden sonra gebelik şekeri çıkan oldu mu
Çok geçmiş olsun canım, perşembe bende de çıktı çok üzüldümBen. Diyet verdi doktor. Tam sınırda bir de benimki. Bir de rapor çıktı, ölçüm cihazı aldık günde 6 kere olcuyorum.
Senin o kadar yüksek çıkmamış ki. Sinir 180 ilk saat benim 180.4 çıktı. Beyaz ekmek yeme kesinlikle, tatlı, çikolata, muz, kavun, karpuz yasak. Bol bol salata, yeşillik.Çok geçmiş olsun canım, perşembe bende de çıktı çok üzüldümkendimden çok minnak için kaygılanıyorum. Pazartesi kontrole gidicem doktora muhtemelen bana da öyle yapar. Nelere dikkat ediyorsun peki, pazartesiye kadar bende şimdiden önlem alayım. Bu arada 151çıktı benim
50 lik içtim 166 çıktıÇok geçmiş olsun canım, perşembe bende de çıktı çok üzüldümkendimden çok minnak için kaygılanıyorum. Pazartesi kontrole gidicem doktora muhtemelen bana da öyle yapar. Nelere dikkat ediyorsun peki, pazartesiye kadar bende şimdiden önlem alayım. Bu arada 151çıktı benim
Oy maşallahTeyzeleri biz kocaman olup gelmisiz , oglumuz gittiğimizde uyuyordu , elinide bir guzel kapatmis yuzunu zor uyandirdik .. 38 cm 1350 gram olmusuz
Kafasi yukardaydı suan icin ama döner dedi .. dogum tarihimizide aldık 22.02.22 bir aksilik olmassa oglumuza kavuscaz
Canım akıntı oluyorsa ondan olur dedi vajinal batma bendede bazen sarı gibi beyaz oluyor fitil verdi onun için çok sık idrara çıkma ağrı oluyor dedim munurol da vericem bunlari kullan bol bol su iç geçmezse tahlil yapalım ama kesicek dedi zararsızdır dedi verdiklerini dönemde enfeksiyon vs bunlar sıkça olabiliyor dedi..
Çok geçmiş olsun canım üşütme dikkat et bende geçen hafta ayaktan üşüttüm bi kaşıntı aldı kremle geçtiKızlar selam. Şimdiye kadar idrar yolu enfeksiyonu olan var mı aranızda? Ben bu gece şiddetli kasık ağrısıyla acile gittim. Hafif bir enfeksiyon varmış. Ağrım için Nst’ye filan bağladılar, çok şükür doğum ağrısı çıkmadı. İdrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep verir dedi doktor. Mutlaka kadın doğuma git dedi. Ben de canım arkadaşım otrera’ya sordum. hafta içi aile hekimine gidip tekrar kan ve idrar vericem. Onun sonucuna göre kadın doğuma gidicem. Hastane çok kalabalıktı, herkes çok gergindi. Doğru düzgün soramadım doktora bi şeyler. Kendi doktorum özelde ben devlete gittim. serum yedim eve geldim. Şimdi saşe şeklinde monurol ilacımı içtim, yatıcam. dertleşmek
Her şey ateş pahası oldu valla.Kızlar son birkaç takım aldım herşey çok pahalı iki kıyafetlerde olmaz kirlenicek makineye atacak kadar olsun dedim hep 3ay alıyorum genelde birini yenidoğan aldım çok küçük elimde kalmasın biraz giyinsin diyorum birde hep büyük gelirmiş kızıma
Şeker yüklemesi öncesi 140 ve üzeri çıkarsa demişti. Ben şimdiden kısıtlamaya girdim kendimceSenin o kadar yüksek çıkmamış ki. Sinir 180 ilk saat benim 180.4 çıktı. Beyaz ekmek yeme kesinlikle, tatlı, çikolata, muz, kavun, karpuz yasak. Bol bol salata, yeşillik.
Ben kendi kendime stese girdim valla, çok korktum minnağın gelişimine bişey olacak diye50 lik içtim 166 çıktı
Sadece yağlı şekerli kızartma hamurişi tüketmemeye özen göster dedi diyet vs vermedi bana dikkat edersen problem yok dedi
Ay bende benzerini yaşadım en son bana verdiler diye üzülmüştüm eve gelip ağlamıştımEvet oluyor mesela dün akşam kaynanamlar pasta kesti bana niye profiterollü kısmından vermediler diye sinir oldum çocuk gibi yüzüm asıldı
Ben şunu fark ettim benim sıpa bazen hareket ediyor ama ben hissetmiyorum gözle görüyorum ama hissetme yokBebeğin hareketlerini az hissetmek normal mi yasayan var mı canlar
Ben de anlamış değilim Nerden oldu enfeksiyon. Evden çıktığım yok, umumi tuvalet kullanmışlığım Yok, eşimle birlikte olmuşluğum yok. Yok yani bi sebep ama oldu işte. Neyse bakalım geçer inşallah yaa.Çok geçmiş olsun canım üşütme dikkat et bende geçen hafta ayaktan üşüttüm bi kaşıntı aldı kremle geçti
Bu ağrı konusunda doktorun çok doğru söylemiş. Mesela ben ilk gebeliğimde kasık ağrısı çektim çok. Doğumdan sonra bile devam etti. Yürüyemiyordum resmen. Şimdi de kaburga ağrısı var. Sağ tarafıma 2 dakikadan fazla yatamıyorum.Kızlar benim de doktor kontrolu iyi geçti.
27+6 , 1122 gram olmus. Baya koca kız gibi geldi kulağıma şimdi 1 kiloyu geçmiş duyunca
Vajina ağrılarımla ilgili epey detaylı konustuk. Kiminde bel agrısı, kiminde kasık agrısı, kiminde sırt kaburga agrısı oluyor. Herkesin hamileligi farklı agrı sızılarla geçiyor dedi. Senin de gebelikten diyor. Bebek büyüdükce vajina kemikleri ve vajina dokuları genişlermiş, bebegin de agırlıgıyla, normal diyor. Doğuma kadar sürebilirmiş bu ağrılar
Canim haklısın 4 yada 5 tane kiyafet denk geldi 6ay 9 ay onlar kenarda duruyor lazım olucak buyuyecekler nasipse 3 4 parça kiyafet minicik şeyler 300 400 tutuyorHer şey ateş pahası oldu valla.İyi yapmışsın. 6 ay da al arada
Canım ayaklarını üşütmemeye dikkat et iç çamaşırlarını ütüle ve yumuşatıcı kullanma bide ıslak kalmaması lazım eğer akıntın oluyorsa sık sık değiştir çamaşırınıBen de anlamış değilim Nerden oldu enfeksiyon. Evden çıktığım yok, umumi tuvalet kullanmışlığım Yok, eşimle birlikte olmuşluğum yok. Yok yani bi sebep ama oldu işte. Neyse bakalım geçer inşallah yaa.
Canım ayaklarını üşütmemeye dikkat et iç çamaşırlarını ütüle ve yumuşatıcı kullanma bide ıslak kalmaması lazım eğer akıntın oluyorsa sık sık değiştir çamaşırını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?