2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oh maşAllah Sağlıkla ilerlesiin bebik

Hayırlı olsun gerçekten herşey pahalı bende çok az parça aldım umarım yeteeer gerçi başta kakası taşmadığı sürece uyuyarak geçiriyorlar birgün boyunca bir takım yeter herhalde ilk ayında

Kardeşimin eşı gunde 4 5 kere kiyafet değiştirdigim oldu bazen dedi. Kusma kaka vs islerinden :)

MaşAllah şubat annesi olucaksınız o zaman sezeryan için mi verdi tarihi

Kızlar ablam dedi ki doğum sonrası için ped de bulundur evde fiyatlar artmış onunda ben aldım bugün bi kaç paket en lazım şeylerden biri o oluyor dedi

Merhaba aranıza yeni katıldım. Martın ilk haftası doğumum. Kız bebek bekliyoruz ama isim bir türlü secemiyoruzönerilere açığım
Hoşgeldiniiiz aramızaa tahmini doğum tarihi, kaçıncı çocuk, şehir, yaş covid aşısı oldunuz muu bu bilgileri verirseniz 1. Sayfadaki tablomuza da ekleyelim sizii
Pera nil defne derin kumsal masal mira mina ayy kızçem olsa çok seçenek vardııı

Haha sen öyle san o kaka dışarı taşacak, kusacak. Zıbın aldım ben bir sürü

Arkadaşımın ki 5 aylık 5 numara kullanıyor bebelakı kilolu biraz, prima çok iyiymiş o konuda zaten ama alıştımı başka bezi poposu kabul etmez dedi primada pahalı maşAllahı var diğer bezlere göre
Yok artik 5 aylik bebek nasil 5 numara kullansin. Ben iki yasindaki kizima 5 numara kullaniyorum

Hoşbuldukevet secenek çok am beğenen yokeşime isim beğendiremiyorum. 10 mart 2.çocuk Hatay aşı olmadım düşünmüyorum

Yok artik 5 aylik bebek nasil 5 numara kullansin. Ben iki yasindaki kizima 5 numara kullaniyorum
Valla ben de anlam veremedim. Benim arkadaşımın oğlu 2.5 yaşında 5 numara kullanıyor dediğin gibi...
Anca 14 15 kilo olması lazim ki o da imkansız sanırım.

Kızlar ablam dedi ki doğum sonrası için ped de bulundur evde fiyatlar artmış onunda ben aldım bugün bi kaç paket en lazım şeylerden biri o oluyor dedi
Ben depend almadim lohusa pedi aldim onun yerine. Etrafımda dogum yapanlar Depend kullanmadik dediler. O yuzden ped aldim. Hatta e bebekteki normal pedlerden daha ucuzdu.

Yaa sende de var farklı farklı ağrılar, iki gebeliğinde bile birbirinden farklı agrılar yaşaman oldukça degisik. Doktorum her gebelik kendine özeldir ve kendi agrılarını da beraberinde getirebilir dedi. Ağrılarına odaklanmamayı dene, bebeğin ve kendinin saglıklı olmasına odaklan dedi.
Dedim nası agrıya odaklanmıcam, daha simdiden paytak yürüyüşlerim başladı olur öyle diyor, takılma cok dedi. Çözüm bulamadım yani ama buna şükür. Sıkıntılı kötü bir durum yokmuş ya, alışcaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…