2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok artik 5 aylik bebek nasil 5 numara kullansin. Ben iki yasindaki kizima 5 numara kullaniyorum
Bebeğinde 2 yaşında abisi var onla aynı kullanıyorlarmış ama zaten yürümeye başlayınca zayıflıyorlar bebekken kilolu olup kullanması bana çokta abest kaçmadı

Z zahrada geçmiş olsun sifa olsun insallah. Ben tetanozun ikinci dozunu olmicam ya ilkinde cok kolum ağrıdı. Doktor ol dedi, sağlık ocağında ki genelde yapmıyoruz ama doktoruna sormuştu. Ama bisey olmaz heralde

Benimde 4.hamilelik ama ilk defa boyle birsey yasiyorum. Doktorumda her sikayetimi sık dogum yapmama bagliyor gercekten her hamilelik farkli , bebeklerin farkli olmasi gibi.. cinsiyet ile de hic alakasi yok.

Bebeğinde 2 yaşında abisi var onla aynı kullanıyorlarmış ama zaten yürümeye başlayınca zayıflıyorlar bebekken kilolu olup kullanması bana çokta abest kaçmadı
Ama cok kilolu demekki bebek. Cunku ilk defa duyuyorum . Benim cevremdeki bebekler normal 3,5 kilo ile 4 kilo arasinda

Sen kaç parça yenidoğan aldın diğer aldıklarım kaç takım aldın kiyafet bende ona göre az mı çok mu bakiyim kızlar sizde yazın kaç takım yenidoğan kaç takım 3 aylik neyse yazın lütfen

İsmi kararlastirinca bundan yapicam kizlar malzemeleri alıp baktım 30 35 tlya geliyor ipi boncuğu vs

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-11-19-40-55-373_com.android.chrome.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 50
Sen kaç parça yenidoğan aldın diğer aldıklarım kaç takım aldın kiyafet bende ona göre az mı çok mu bakiyim kızlar sizde yazın kaç takım yenidoğan kaç takım 3 aylik neyse yazın lütfen
Kaç takım var yenidoğan olarak tam bilmiyorum ama, genelde 0-3 ay aldım. Direk yenidoğan bedeni cok yoktur bende.

Ben 2.dozu hissetmedim biliyor musun? Hiç ağrım olmadı.

Valla ayaklarım hep sıcak. Çamaşırları 60 derecede yıkıyorum. Üstüne de bir kez daha durulama yapıyorum. Akıntım da yok. Günlük ped kullanmıyorum zaten. O yüzden günde 3 çamaşır değiştiriyorum. Ben sıcak suya oturdum hemoroid için. Arka tarafta varsa bi mikrop Herhalde öyle oldu

Canım hamilelikte sıcak suya oturmak tehlikeli değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…