2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar 28. haftasında kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı? Acile mi gitmem gerekiyor bunun için
28. haftaya denk gelecek sekilde devletten randevu aldim. esimin ve benim kan grubu kartimi goturucem ordan recete edecekler insallah. ozel muayenehanedeki doktorum mutlaka olmam gerektiğini soyluyor zaten onxeki gebeligimde de hem 28. haftada hem dogumda olmustum. yine ayni uygulama yapilacak. kendin alip yaptirmak istersen cok pahaliymis arastirmadim

Tansiyonunuza baktirdiniz mi? Ondan kaynaklı olabilir.
Tansiyonumu hep ölçüyorum. Normal çıkıyor. Oturunca geçiyor zaten ama hiç ayakta duramıyorum. Normalde de düşük tansiyonum var benim.

Uykusuzluk, hormonlar derken akıl sağlığımızı koruyamıyoruz hahah çok eğlendim okurken. Benim uykumdan kalkıp bebeğin boş yatağını kontrol etmişliğim var bebek uyuyor mu diye
Bunun bi değişik gerçek versiyonunu biz yaşamıştık. Kızımı aramıza yatırdım. Eşim uyanmış mutfaktaydı. Bi uyandım bi anda Nefes yok Nefes nerde diye bağırmaya başladım. Evde bütün odalara koşturduk. En son eşim akıl etmiş tekrar bizim odaya bakmış ee nefes bizim yatakta yatıyo senin yanındaymış dedi Analık zaten delilik bi de uykusuzluk yorgunluk onu x2 yapıyo

Ahhahaha aynen ya. Saatler sürüyormuş. Ay bir avazda çıksa keşke

Bak bebisim benim doktor 32. Haftadan sonra günde bir bardak ahududu yaprağı çayı, 35. Haftadan sonra günde 2 bardak son haftalar günde 3 bardak iç dedi. Doğumu kolaylaştırıyormuş. Bir de hurma ye dedi o da etkiliymiş. Ay bir de bamya suyu dedi de onu midem kaldırmaz benim.
Annem de dedi ki doğacağını anladığımda vajina etrafına biraz zeytinyağı sürdüm yırtık falan olmadı. Hepsini denicem

sanki karnım düşecek gibi ya tutma ihtiyacı hissediyorum oturduğum yerde o derece ajksdhak büyüdü mü uca uca kendini mi itiyo napıyo acaba bir anda bel sırt ağrısı da şiddetlendi zaten 32. hafta gel artık gelllllllllllll

Son düzenleme:
Ayy sorma ozellikle tuvaletim geldiğinde

Minnoş anneler günlerdir arkadan okuya okuya anca bugün gelebildim 40küsür sayfalardan Geçen hafta bizde odamızı aldık 1aya anca gelir dedi tamam dedik. Onun dışında yazışmalarda okumuştum göğüs kremi lansinosh hep duyduğumuz bişey. İki arkadaşımda pek bi faydası yok madecassol kremi çok öneriyorlar ama emzirmeden önce yıkamak gerekiyormuş.

Kızlar reflü yatağıyla baby nest birleşik olaanlar var.şimdi reflü yatağı alayım dedim o zaman gördüm. Siz nasıl aldınız ?

Yok benimde tipki morarmis gibi , dokunamiyorum. Doktor randevumda haftaya , bugun biraz daha bekleyeyim olmazsa doktoru ararim . Cocuklarda devamli agliyor , agliyacagim simdi
Ya evet bende de oluyor o, dün oldu çabuk geçti geçen ay olduğunda baya 3 4 gün sürdü yatamadım Yattıkça daha çok acıyodu kayınvalidem bebek bir tarafa toplanıyorsa ondan oluyor olabilir dedi ama ne kadar doğru bilemem doktora soru sorma özürlüsü olduğum için bunuda sormadım ama bir kaç kez yaşadım

Ben geçen bi arkadaşımla konuştum onun doktoru da ahududu yaprağı çayı önermiş ama 37de başla demiş arkadaşım 3 gün içtim 4. Gün doğurdum dedi heralde onun doğuracağı vardı ama 32 yine de erken gibi geliyor kulağa

Yok benimde tipki morarmis gibi , dokunamiyorum. Doktor randevumda haftaya , bugun biraz daha bekleyeyim olmazsa doktoru ararim . Cocuklarda devamli agliyor , agliyacagim simdi
Benim göbek deliğimin etrafında gerçekten mor bir halka oluşmuş. Dün gece fark ettim zaten tipi de kaydı göbek deliğimin küçük yamuk bi hal aldı jdjskf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…