2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizim bebisler nasil olcak acaba cok merak ediuorum dogumlar ne zaman baslicak cok heycanli olucak grup bebek resimleriyle dolucak

Maşallah benim karakter olarak tez canlı birisiyim. Sabrımız ve beklentisiz koşulsuz olmanıza imrendim
Ya bize doktor 12. Haftada dan diye kıza benziyor dedi
13. Hafta başka doktora gittik değişince, söyleyim mi diye sordu mu hatirlamiyorum da, kız gibi duruyor dedi

Maşallah benim karakter olarak tez canlı birisiyim. Sabrımız ve beklentisiz koşulsuz olmanıza imrendim
Kizimi cok bekledik. 7 yıl sonunda 9. Tüp bebek denemesinde mucize miz geldi. Hamileligim nerdeyse başından sonuna kadar yatarak geçirmiştim. 25-34 haftaya kadar da hastanede yattim. Durum böyle olunca da cinsiyetinin benim için hic önemli olmadi. Birde kızıma hayatimin manevi dönemimin en zirvesinde hamile kalmistim. Dünya ile irtibati nerdeyse kesmis gibiydim. Bu kadar istediğim nimeti Allah bana lütuf edince de bana cinsiyeti öğrenmek doğru gelmemişti.
Simdi ki hamilegimde mucize gibi geldi. Ben de bu heyecanı tekrar yasayalim dedim.

Bizim bebisler nasil olcak acaba cok merak ediuorum dogumlar ne zaman baslicak cok heycanli olucak grup bebek resimleriyle dolucak
Evet ya , bu aksam onlari okudum , karnimda da agri var . Sanki dogum zamanlari gelmis gibi bir heyecan sardi beni

Ayy çok duygulandımm ne güzel herşey bir mucize gerçekten Allah bağışlasın hepimize de inşallah

Ilk dogumda banada oyle yapmislardi. Birde stajer hemsireye gosteriyordu gelip. Bagirmistim bende zaten sancim var , gelen bakiyor giden bakiyor . Ama Almanyada 2.dogumumda 1 kere eliyle kontrol etmisti ebe sonra daha hic bakmadi dogdu.
Yaaa sorma doğumdan sonra dikiş atıyolardı bana aşağısı komple açık kaç tane stajyeri içeri aldılar bakın dikiş böyle atılıyor diye sanki mağaza açılışı var hepsi gördü her yerimi nasıl utanmıştım anlatamam daha 21 yaşındaydım devlet hastanesi pişmanlıktır ama çaresizlikten mecbur kalıyoruz

Benim dogum animda sadece ebe ve yardimci bir bayan vardi Allahtan hepsi unutup gitmistir. Aslinda izin almalari lazim gostermek istemiyorum belki

Gercekten çok üzüldüm yasadiklariniza.
Hasta mahremiyeti diye birsey var.
Mikroplar gidip dikisi başka yerde ögrensinler

Geçmiş olsun yenebildiniz mi şimdiden böyle düşünürsen strese korkuya kapılırsınbence,, yani birde cocuk çıkacak ordan el girmiş çok mu
Yendim çok şükür terapiste 5 bin ödeyince korku morku kalmadı Çocuk içerden dışarı çıkacak diye onu çok takmıyorum zaten açılma oluyor vs ben alttan muayeneden korkuyordum öyle ellemeli bakmalı vs aşılamayı yapan doktor çok baktı ona alıştım ama bu doktor 2 kere baktı alttan muayene sonrasında gebelik olunca hep karın ultrasonuyla bakmıştı gerçi sadece doktor değil sanırım ebesi hemşiresi vs de bakıyo alttan

Ay böyle söyleyince sen evde 6 7cm açılsin da normal doğum olursa öyle mi gitsem demeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…