Yendim çok şükür terapiste 5 bin ödeyince korku morku kalmadı Çocuk içerden dışarı çıkacak diye onu çok takmıyorum zaten açılma oluyor vs ben alttan muayeneden korkuyordum öyle ellemeli bakmalı vs aşılamayı yapan doktor çok baktı ona alıştım ama bu doktor 2 kere baktı alttan muayene sonrasında gebelik olunca hep karın ultrasonuyla bakmıştı gerçi sadece doktor değil sanırım ebesi hemşiresi vs de bakıyo alttan
Kızlar sabah sabah nefes darlığı ve onun sebep olduğu öksürük ile uyandım sanki biri boğazını tutup sıkar ya nefesin daralır öksürtür seni aynı o şekilde kalktım yürüdüm lavaboya da gittim yook ayakta da devam ediyor hatta şuan size yaparken bile oluyor boğazımda bir yumru var gibi darlık ve öksürük yapıyor çok korkuyorum ya durup dururken böyle niye oldu sanki geçmicek gibi
Günaydın kızlarrr..
Ebebekte baya artmış fiyatlar bazı şeylerde.Guya bu hafta da indirim varmış.
Biz hala isim bulamadık.Ama Ipek var aklımda.Ya o şeker geliyor.Oğlumun ismi Umut.Ikisi uyumsuz mu olur?
Günaydın kızlarrr..
Ebebekte baya artmış fiyatlar bazı şeylerde.Guya bu hafta da indirim varmış.
Biz hala isim bulamadık.Ama Ipek var aklımda.Ya o şeker geliyor.Oğlumun ismi Umut.Ikisi uyumsuz mu olur?
Benim de oluyor reflü. İlk önce reflüyü artıran yiyecekler yiyorsanız onlardan uzak durun. Bu yiyeceklerin başında kahve, çay gibi kafeinli içecekler, çikolata (yine kafein var), domates var.
Az az yiyin. Porsiyonu küçültün. Bir de gece yatmadan 4 saat önce en son yiyeceğinizi bitirin yüksek yastıkla yatın. Gece ılık süt içebilirsiniz o çok iyi geliyor :) çok geçmiş olsun.