2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bir kereden sonra eminim bizde alışıcaz açtık Allah kurtar bizii
Ay böyle söyleyince sen evde 6 7cm açılsin da normal doğum olursa öyle mi gitsem demeye başladım
kız en ufak ağrıda doktora koşuyoruz o kadar beklicek yürek var mı bizde

Iyi akşamlar kızlar hep msjları takipteyim ama çok sık yazamıyorum
Hala isim bulamadık.Eşim Alparslan mı koysak dedi sizce nasıl zormu söylemesi
Aklımda ki isimlerde bir tanesiydi ama hiç alparslan tanımadığım için cesaret edemedim koymaya isiim kişiliğe yansıyorya o bakıma

Breden sonra eminim bizde alışıcaz açtık Allah kurtar bizii

kız en ufak ağrıda doktora koşuyoruz o kadar beklicek yürek var mı bizde
Ben beklerim sanırım. Ben öyle kitap okudugum için randevularim hariç hiç gitmedim doktora

Ayy ondan ondannn vardııı
43 tane 70 ti iki paket alsam iyiye gelcekti migrostaaa 86 tanesi 98 lira olcaktı ama 1 numarası tabiii
Kız pahalı o. 70lisini 90a almıştım ben. E bebekde 106liraydi. İstiyorsan ordan a 125e çıkmış. İndirime girerse haber veririm ben sana.

Günaydın cankuşlar bu saatlerde wcye kalktığımda uykum açılıyor uyuyamıyorum bir daha. Çınarda fırsattan istifade içerde fight a girmiş durumda

Prima o kadar olmuş mu ya ben 2 numarasını 60 tlye aldığımı biliyorum bi uygulamasına girip bakayım indirim kodu gelmiş mi

Kızlar sabah sabah nefes darlığı ve onun sebep olduğu öksürük ile uyandım sanki biri boğazını tutup sıkar ya nefesin daralır öksürtür seni aynı o şekilde kalktım yürüdüm lavaboya da gittim yook ayakta da devam ediyor hatta şuan size yaparken bile oluyor boğazımda bir yumru var gibi darlık ve öksürük yapıyor çok korkuyorum ya durup dururken böyle niye oldu sanki geçmicek gibi

Günaydın kızlarrr..
Ebebekte baya artmış fiyatlar bazı şeylerde.Guya bu hafta da indirim varmış.
Biz hala isim bulamadık.Ama Ipek var aklımda.Ya o şeker geliyor.Oğlumun ismi Umut.Ikisi uyumsuz mu olur?
oyy ipek kıııız bence çok çok güzel bütün bebek isimleri ne deseniz güzel geliyo kız duygu seli yaşıyorumm

reflü için ne iyi geliyordu şuruptan başka ? Başladık yine boğazıma kadar yanıyo

Benim de oluyor reflü. İlk önce reflüyü artıran yiyecekler yiyorsanız onlardan uzak durun. Bu yiyeceklerin başında kahve, çay gibi kafeinli içecekler, çikolata (yine kafein var), domates var.

Az az yiyin. Porsiyonu küçültün. Bir de gece yatmadan 4 saat önce en son yiyeceğinizi bitirin yüksek yastıkla yatın. Gece ılık süt içebilirsiniz o çok iyi geliyor :) çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…