Allah yardımcın olsun canım.Benimde Ekmek yeşil zeytinle geçti gunlerim.Limonlu maden suyu bende ise yaradı.Hem de magnezyum kaynağı.Prilamın bile fayda etmediği bulantılar başladıı
2. Trimesteri 4gözle bekliyorum artık
Maden suyu banada iyi geliyorAllah yardımcın olsun canım.Benimde Ekmek yeşil zeytinle geçti gunlerim.Limonlu maden suyu bende ise yaradı.Hem de magnezyum kaynağı.
Aminnn hepimize inşallahAllah yardımcın olsun canım.Benimde Ekmek yeşil zeytinle geçti gunlerim.Limonlu maden suyu bende ise yaradı.Hem de magnezyum kaynağı.
Ben et ve tavuk hem.yiyemiyorum.hemde kokusuna bile tahammulum yok.Bulanti yapacak hiçbişey yemiyorum.Bi karpuzum bi yesilzeytin bi de ekmek.Aclik sınırında geçiyor günler bakalım.Aminnn hepimize inşallah
yeşil zeytin ekmek benim de favorimilk zamanlar ete düşmüştüm şimdi kokusuna tahammülüm yok . Sadece yoğurt ekmek zeytin peynir ekmek soğuk içecekler meyve .
doğru düzgün bişey yemeyip üstüne çıkarınca da halsizlik fena oluyor.
her gün kendime geçicek diyorum güzel günler yakın
Nasıl insanlar bunlar! Bak güzellik, tümüyle doktoruna herşeyi açıkça anlat.. Tüm hamilelik problemlerini kullan ve sürekli yatış ve doktor raporu al. Hiç bir halt yiyemezler.. Doğuma kadar böyle ilerle.. Sonrasında doğum iznine çık maaşını al ve izin bitişinde o firmadan istifa et. Düzgün insanlara her yerde kapı açılır Allah’ın izniyle. Yok öyle yağma!Benim iş yerim daha çok yükleniyor istifa edeyim diye canımdan bezdirdiler hamile olduğumu öğrendiklerinden beri
Bende hiç bulantı yok.. koku hassasiyetide yok. Sadece tatlıya karşı sanki yesem midem bulanıcakmış gibi hissediyorum tatlı hiçbirşey istemiyorum. Zaten son doktor kontrolünden sonra iştahım çok açıktı artık oda açık değil zar zor yiyorum herşeyi iştahım sıfırPrilamın bile fayda etmediği bulantılar başladıı
2. Trimesteri 4gözle bekliyorum artık
Kurban bayramının verdiği etkidir o ya da kansızlığınGünaydın kızlar benimde sürekli et canım çekiyor
Bende oğlumda böyleydim canım yaGünaydın kızlar benimde sürekli et canım çekiyor
Kurban bayramının verdiği etkidir o ya da kansızlığınvücut genelde eksik olanı
İki kızım var ne yalan söyleyeyim.Rabbimdende istiyorum inşallah sağlıklısıyla hayırlısıyla onuda nasip ederBende oğlumda böyleydim canım ya
Çok bulantim olmadı oğlumda çok rahattım.Ve sürekli et yedim.Hep canım istiyoduİki kızım var ne yalan söyleyeyim.Rabbimdende istiyorum inşallah sağlıklısıyla hayırlısıyla onuda nasip eder
Bende oğlumda et aseriyordum sürekli. Bunda sadece ekmek peynir zeytin yiyim yeter diyorum. Karışık şeylere girince mutlaka gün sonu çıkarıyorum.Günaydın kızlar benimde sürekli et canım çekiyor
Erkek çocukları anneci oluyor sanki.Benimki de 4yasinda ama benle hamur bile yoğurur.Mutfak temizlik falan.Tabi herşeyi oyuna vuruyoruz.Benim oğlumda kg luydum.Yani bundan 5kg fazlaydım.Suan daha hafifim sanki.Benim 2 oğlumdada çok bulantım oldu. Kahve nar yedim normalde yemezdim eksi tuzlu istedi canim midem cok bulandi 4 ay ama kusma olmadı. Bu gebeligimde farklı olarak çok uykum oluyo ogullarimda olmamıstı ve halsizlik ama belki yaştandır öncekilerde daha enerjikdim. Bende kız isterim ama erkek olursada üzülmem alıstım erkek çocuklara onlsrda anneye yardim ediyo anneyi düsünüyo.
Amin inşallahSelamünaleyküm bende yeni öğrendim hamile olduğumu elhamdülillah Rabbime isteyen herkese nasip olsun
Tatlımm senin kızçen geliyor ben hissediyorumBen başladım batıl inançlara. Kaynanam kafama tuz atmış ilk ağzımı tutmuşum kız demekmiş. Burun tutunca erkek oluyomuş.
Kendi annem de oturduğum koltuğun altına bi kaşık bi çatal koymuş kaşığın üzerine oturmuşum o da kız.
Sonra dedim bi tane daha yapın alyansı ipe bağlayın göbeğime tuttular daire çizdi o da kız demekmiş zirvede bıraktım 3 0 kız iledikey gidip gelse erkekmiş
Denemek isteyenlere örnek olsun
Benim de hiç bulantım yok çok şükür. İlk hamileliğimde 12. Haftada herseyden tiksinme başlayip birkaç hafta sürmüştü. Birinin agzina yemek götürdüğünü görünce çok tiksiniyordum hamilelik degisik bi durumBende hiç bulantı yok.. koku hassasiyetide yok. Sadece tatlıya karşı sanki yesem midem bulanıcakmış gibi hissediyorum tatlı hiçbirşey istemiyorum. Zaten son doktor kontrolünden sonra iştahım çok açıktı artık oda açık değil zar zor yiyorum herşeyi iştahım sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?