2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçmiş olsun bende bayram öncesi ateşlenmiştim şükür 2 gün sürdü geçti

Soğan sarımsak biber nane ve kokusu olan herşeyden nefret ettim resmen Eşim dahil Bademle, beyaz makarnayla, elmayla hayatta kalmaya çalışıyorum. Bulantıma en iyi soda-limon geliyor. Ama sanırım sıcak da çok etkiliyor bu bulantıları. Annemdeydim, evime Ankaraya gidecem inşallah azalır

Allah yardımcın olsun.Bende soda limon içiyorum hep.Bastiriyor sanki.Benim şu sıralar menüm hep yeşil zeytin ekmek karpuz.Bi de limon unutmamak gerek.

Bende 4+1 im suwnlık bisi yok çalışıyorum inşallah miğdem bulanmaz

Bencede değişik Bir süreç

kızlar aşağıya doğru ağrısi olan var mi? doğum yolunu kastediyorum. bugün yokluyor biraz. büyüme agrilari mi acaba

Canlar kaçar haftalık oldunuz.benim randavu 2agustos geç döllenme den dolayı haftam kaç bilmiyorum ay çok sabirsizim
Benimki de öyle çok meçhul geç yumurtladım ama kendi kafama göre 1 hafta düştüm 7+0 sanırım bugün artık bebek görününce heralde ölçüsünden doktor söylüyomuş ne kadar olduğunu.. 10 temmuz gittiğimde 5. Haftada demişti

Prilamın bile fayda etmediği bulantılar başladıı
2. Trimesteri 4gözle bekliyorum artık
Prilamı dün gece ilk defa içtim, öğlene kadar uyudum, rüyalarım dizi gibi upuzundu
13.haftada azalır
Ben de 2 gündür burun akıntısı hapşurma ve aşırı baş ağrısı var. Napsam bilemedim.

Ben ilk gittigimide sadece rahimde kalınlaşma var dedi kese yoktu. Hcg verdirdi 46 çıktı sonra 215 çıktı sonra 491sonra 1904 sonra bidaha da vermedim

Ben ilk gittigimide sadece rahimde kalınlaşma var dedi kese yoktu. Hcg verdirdi 46 çıktı sonra 215 çıktı sonra 491sonra 1904 sonra bidaha da vermedim
Benim de 14 88 246 846 2350 mi neydi 5 kere kan verdirtti doktor baya erken öğrenmiştimm 2350 nin sonrak günü gittim 4mm kese gördük 3 gün sonra yine gel 10mm olması lazım dedi gittim 10mm olmuştu 3mm de yolk kesesi mi ne çıkmış sonra bayram girdi araya 31inde gitcem tekrarrr h.içi işten izin alamam hep alttan oldu muayeneler bu arada karından bakmadı

Kızlar selam, hepinize hayırlı günler dilerim. Bende şöyle bi durum oluyor günlerdir. Sabah kalkınca yada gün içinde uzun süre uzandıktan sonra ayağa kalkınca karnım ağrıyor. Bi süre sonra geçiyor ama biraz devam ediyor yani, tedirgin etti beni. Belirti olarak da halsizlik devam başka sorun yok şükür. Anlattığım durumu yaşayan oldu mu acaba?

Merhaba reglime 5 gün kala çift çizgi görmüştüm dün regli olamam gerekiyordu olmadım sizce kese ne zaman görünür ne zaman gitmeliyim doktora

İkindi vakitleri oluyor ben de de. Aşırı halsizim öyle miskin miskin yatıyorum

Bende iki gundur istifra ediyorum. Suana kadar bulanti oluyordu ama şimdi su içsem çıkıyor. Dünde kanamam oldu acile kostuk hemen bebek iyi cok şükür. Az bi kırmızılık görsem aklim gidiyor. Sikayet etmicem yeeterki ii olsun diyorum ama surekli hasta gibi aygin baygin yatmak daha da kötü ediyor beni. Bayramdan sonra isbasi yaparım diyordum imkansiz bende rapor alicam ama ii hissedersem evden cakisabilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…