2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oyy oyy gözüm korktu zaten zayıfım bide memeler sarkınca
Yok kız hiç korkma bende zayıfım memeler baya büyüdü ama altına kalem koysan düşer hala iş var yani o yüzden hiç dert etme bebiş güzelce sütünü emsinde gerisi halledilir

O kuku dan bahsetmiş galiba ama yine de sen bilirsin

Ben de braunun skin spa epilatoru almistim.Yanında da bikini bölgesi için mini epilatoru vardı.O baya rahat oluyor.Jilet den korkuyorum.Alabildigim kadar ağda ile alıyorum ama o da aşırı acıtıyor.Boyle kurtarıyorum şimdilik.

Ahh ahh benim kv altta nasıl bi tavırları olur bilmiyorum görümcemin 4 yaşında kızı var şimdiden kıskanıyo oğlumu belki ondan sebep çok gelmezler
Valla ben eşime soyledim 1 hafta 10 gün o çıkacak 1 hafta 10 günde kardeşim o kadar kimseyi istemiyorum yanımda gereksiz zaten onlarda gelmeye çok meraklı değil de boşuna sinir stres ve ekstra hizmete hiç gerek yok valla herkes yapıyor yaparız Allahın izniyle

Çok geçmiş olsun canım gebelikte genelde parol öneriyolar ama çok süründürmediği sürece ilaç kullanmamaya çalış Ayaklarını üşütme dikkat et

Ahahaa Allah iyiliğin versin bende aynıyım desem iki dakika dinleniyorum sonra tekrar devam saydıra sydıra bitiriyorum
Tamamen bitse yapınca.Tekrar çıkmasa kesek.Yerine yenisi hopp geliyor hemen uyuz oluyorum ya.Kadın olmak ne zor ya

Çok geçmiş olsun canım gebelikte genelde parol öneriyolar ama çok süründürmediği sürece ilaç kullanmamaya çalış Ayaklarını üşütme dikkat et
Parolu 8 aydır 3 yada 5 kere aldım zaten o migrenime rağmen bos yukleme yapmak istemedim ama parol qldim mecbur gece uyuyayim diye ama etki etmedi

Uff çok zormus cidden.Belim koptu.Bi de bende var ki takıntı illaki tertemiz olacak.Herkes hep böylemi acaba.Cok zor oluyor ya gobus büyüdükçe bu temizlik meselesi.Göremiyorum ki.Son zamanlar napacaksam.
Ay bende kardesime yaptırdım sagolsun ya

Parolu 8 aydır 3 yada 5 kere aldım zaten o migrenime rağmen bos yukleme yapmak istemedim ama parol qldim mecbur gece uyuyayim diye ama etki etmedi
Normalde ben öksürüğe bal, zerdeçal ve zencefil tozu karıştırıp macun gibi yiyordum anında kesiyor ama şimdi bu tarz şeylerin kullanımını doktora sormadan da yapamıyorsun. Bol bol c vitamini ve yatıp dinlenerek atlatırsın inş

Ben tam lazerimin son seansında hamile kaldım baya da azalmıştı hatta bitmişti ama hormonlardan az da olsa çıktı. Ben ara ara elime geleni alıyorum. Valla geçende çat diye alttan muayene oldum amaan dedim neler görüyo doktorlar zaten ona bakacak halleri olmuyor ki bizim de umurumuzda olmaması lazım. Yeri geliyo doktorun ağzına osuruyorsun afedersin altına sıçıyorsun yani doğum bu

Ay o doğum esnasında sıçma korkuma lavmandan sonra 500 kere tuvalete girdim .bı ara hemşire kapıma dayanıp iyimisin diye kapımda bekledi .çocuğu tuvalette doğurmamdan korktu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…