Yok kız hiç korkma bende zayıfım memeler baya büyüdü ama altına kalem koysan düşer hala iş var yani o yüzden hiç dert etme bebiş güzelce sütünü emsinde gerisi halledilir
Ben yapamıyorum ya afedersin evi bok götürüyo ama ablayı bekliyorum bi hafta eşim bi hafta abla böyle gidiyor şimdilik çok yormamaya çalış kendini ufak ufak dinlene dinlene yap bari detaylı dip köşe asla girme
Bu sorun sadece bende var saniyordum , temiz olmasi lazim gencecik insanlariz .. Cok zor goremiuorum ulasamiyorum son zaman nasil yapicm hic bir bilgim yok … daha once epilasyonDa gittim ama ise yaramadi .. suan bulundugum yerde guvenebilcegim agdacida yok bide cok canim yaniyor … son zamanlarda kendimi cok kasarak zorada sokmak istemem … tuy dokucumu kullansak ki nasil olur onuda hic kullanmadim… ben en iyisi jiletle kendimi kese kese yaparim
Ben de braunun skin spa epilatoru almistim.Yanında da bikini bölgesi için mini epilatoru vardı.O baya rahat oluyor.Jilet den korkuyorum.Alabildigim kadar ağda ile alıyorum ama o da aşırı acıtıyor.Boyle kurtarıyorum şimdilik.
Valla ben eşime soyledim 1 hafta 10 gün o çıkacak 1 hafta 10 günde kardeşim o kadar kimseyi istemiyorum yanımda gereksiz zaten onlarda gelmeye çok meraklı değil de boşuna sinir stres ve ekstra hizmete hiç gerek yok valla herkes yapıyor yaparız Allahın izniyle
Kizlarrr 2 gündür ölü gibiyim. Soğuk algınlığı boğaz yanmam var etlerim acıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. İhlamur portakal elmalı karışımlar ictim bal falan ama yok başım ayrı kalkıp yemek yapacak halim yok şuan pastil yada başka birsey alabilir miyim?
Uff çok zormus cidden.Belim koptu.Bi de bende var ki takıntı illaki tertemiz olacak.Herkes hep böylemi acaba.Cok zor oluyor ya gobus büyüdükçe bu temizlik meselesi.Göremiyorum ki.Son zamanlar napacaksam.
Normalde ben öksürüğe bal, zerdeçal ve zencefil tozu karıştırıp macun gibi yiyordum anında kesiyor ama şimdi bu tarz şeylerin kullanımını doktora sormadan da yapamıyorsun. Bol bol c vitamini ve yatıp dinlenerek atlatırsın inş
Yok kız hiç korkma bende zayıfım memeler baya büyüdü ama altına kalem koysan düşer hala iş var yani o yüzden hiç dert etme bebiş güzelce sütünü emsinde gerisi halledilir
Ben tam lazerimin son seansında hamile kaldım baya da azalmıştı hatta bitmişti ama hormonlardan az da olsa çıktı. Ben ara ara elime geleni alıyorum. Valla geçende çat diye alttan muayene oldum amaan dedim neler görüyo doktorlar zaten ona bakacak halleri olmuyor ki bizim de umurumuzda olmaması lazım. Yeri geliyo doktorun ağzına osuruyorsun afedersin altına sıçıyorsun yani doğum bu
Ben tam lazerimin son seansında hamile kaldım baya da azalmıştı hatta bitmişti ama hormonlardan az da olsa çıktı. Ben ara ara elime geleni alıyorum. Valla geçende çat diye alttan muayene oldum amaan dedim neler görüyo doktorlar zaten ona bakacak halleri olmuyor ki bizim de umurumuzda olmaması lazım. Yeri geliyo doktorun ağzına osuruyorsun afedersin altına sıçıyorsun yani doğum bu
Ay o doğum esnasında sıçma korkuma lavmandan sonra 500 kere tuvalete girdim .bı ara hemşire kapıma dayanıp iyimisin diye kapımda bekledi .çocuğu tuvalette doğurmamdan korktu galiba