2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay anlamadım ki bayadır oluyor benim hele duş sonrası sıcak etkisiyle hemen akıyo pijamama 7 haftadır filan var ay başta üstüme sürekli bişey döküyorum sanmıştım aahahah
Aa bak bu baya ilginç ya bnm sadece sütyene damla damla bulasiyordu ama fazla değildi bnm doğumdan sonra duştan çıkıp yatak odasına gelince bı anda baya baya fışkırıyordu uzaklara doğru .yetişin diye bağırıyorum da artık evde kim varsa koşup peceteyle kapatiyoduk hemen senin doğumdan sonra 3 kişi anca yetişir herhalde memitolara

Ay bende doğum anında çok korkarım etrafı pislemekten
Lavmandan sonra cikmicaksin tuvaletten .hele son anlarda çocuk doğmaya yakın iyice baskı yapiyor kakan geldi saniyosun gidiyosun yok gelmiyor . Bnm kızım tam doğum esnasında kakasını yapmış . Çıktığı da kaka muhabbeti geçiyordu hemşireyle doktorun arasinda . Bende kim yaptı kakasını dedim o telaşla. Onlarda korkma yeni yaptı kızın enfeksiyon kapmaz falan dedi . Halbuki ben onu hiç düşünmemiştim kaka mı yaptım yoksa rezil oldum millete diye düşünmüştüm

Ay bu arada 29+0 oldum resmen haftaya bugüne randevu alırsam doktora 30 haftalık olucam .zamn ne çabuk geçti yaaa .resmen yakında doğurmaya baslicaz
yaa benim karnım çok aşşağıda bende bugün 29+0 oldum ama karnım yukarda değil sanki bu kadar karnımda yok bende mi bi gariplik var acaba yoksa bebek mi kilo almadı aklımda deli sorular neyseki cumartesi randevum var bakalım ne dicek doktor çok merak ediyorum 1 aydır görmüyorum çocumu

Aa bak onuda bilmiyodum doğumdan önce lvmanmı yapıyolar

Yok ya bebek almıştır kilo . Herkesin değişiyor bu göbek . Bnmki de bı anda atağa geçti büyüdü . Ya da aldığım 10 kilonu da etkisi olmuştur galiba

Kızlar alıntı alıntı yapamadım, herkes bu konuyu konuşmuş zaten de. Bu jiletler güzel, kendimizi kesme ihtimalini minimuma indiriyor

Eklentiler

• 2FE406B9-4DC9-4C1D-B7BE-BEE30889D73D.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 75
Hahdkdkdh bugün tüm iç açıcı konuları konustuk

Kızlar alıntı alıntı yapamadım, herkes bu konuyu konuşmuş zaten de. Bu jiletler güzel, kendimizi kesme ihtimalini minimuma indiriyor
Hehh bunu diyorumm fiyata bakar mısın aşkım ne olmuşşşş travma geçirmelik değil miiii
benim egzema var oralarda her seferinde kan revan bunda bile ama en az bu kanatıyo tabii

Aa bak onuda bilmiyodum doğumdan önce lvmanmı yapıyolar
Normal doğumda yapiyolar canım . Ama çok kolay o kısım. Lavmandan sonra koşa koşa tuvalete gidiyosun ne var ne yok çıkıyor içi den . Lavmanin etkisi den galiba ben dogumdan 3 gün sonra çıkmıştım ilk tuvaletime

Aa anladım en azından kazaya sebebiyet yok

Ay herhalde kız herkes kukumun derdinde kfşdkfş tövbe ya sanki balta girmemiş ormanda her hafta kesilmesi lazım
Bu muhabbete o kadar güldüm ki, biri diyor çok zorlanıyorum, sen üstüne diyorsun asla dip köşe girme yorma kendini ahahaha. Bi de bok görütürüyor, her hafta biri temizliyor hahahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…