2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu muhabbete o kadar güldüm ki, biri diyor çok zorlanıyorum, sen üstüne diyorsun asla dip köşe girme yorma kendini ahahaha. Bi de bok görütürüyor, her hafta biri temizliyor hahahaha.
daha yeni sustum yine başlıcam gülmeye suuuus karnım acıyoooo ahahahhah
aso nerde asooo gelsin o da gülsün birazz

Bu muhabbete o kadar güldüm ki, biri diyor çok zorlanıyorum, sen üstüne diyorsun asla dip köşe girme yorma kendini ahahaha. Bi de bok görütürüyor, her hafta biri temizliyor hahahaha.
Ay dur kız gülmemi zor atlatmistim sen yazınca kahkaha atmaya başladım kızımda bakıyor bana neye gülüyor bu deli kadın diye

Hehh bunu diyorumm fiyata bakar mısın aşkım ne olmuşşşş travma geçirmelik değil miiii
benim egzema var oralarda her seferinde kan revan bunda bile ama en az bu kanatıyo tabii
Yaa bunlar daha bir kaç ay önce 65 70 lira değil miydi Evde 2 kutu var böyle hiç açılmamış, gideyim seveyim biraz ahahaha

Bana doktorum pastil ve parol icebillirsin sadece demisti.

daha yeni sustum yine başlıcam gülmeye suuuus karnım acıyoooo ahahahhah
aso nerde asooo gelsin o da gülsün birazz
Gözümü açamıyorum uykudan kiz bütün gun uyudum

Ya ben ilk anlsdim sonra okudum dedim çok yanlış anladı

Muhabbetler şahane kızlar alemsiniz 5 sene önce yazdıklarınızın hepsini yaşadım şimdi yeniden taşıyorum dejavu gibi bende geçen girdim duşa önümü göremiyorum jiletle biyerleri alıyorum ama neresi orası bilmiyorum rasgele sallıyorum jileti sağa sola oğlumda doğum zamanı tam alamamıştım hazırlıksız yakalanmıştım gecenin 2'inde o anki acemilikte duşa girmek aklıma gelmedi hoş gelsede kaynanamdaydım durun ben bi aşağıyı temizleyip geleyim diyemedim öylece gittim balta girmemiş orman gibi buda benim s*çma hikayem olarak kaldı bence ikincide aynı rezillik olmaması için dua ediyorum süt konusunda tadını merak edenler için çilekli süt gibi tadına bakmıştım ben sütümü oğlum emmedikçe ucumda çıkmıyordu eşimin rezil annesi bütün kadınların arasında bana söyle eşine o emsin ucunu çıkarsın demez mi o an yerin dibine girmek istemiştim daha neler neler anlatsam roman olur

Parolu 8 aydır 3 yada 5 kere aldım zaten o migrenime rağmen bos yukleme yapmak istemedim ama parol qldim mecbur gece uyuyayim diye ama etki etmedi
Parol zaten çok hafif bi ağrı kesici ya ben içince 1 saatte etki ediyor
Luzumlari da yok zaten yaa gelmediler daha iyi
Geleceklersede karışmasınlar ona buna
Benimde geçen aklıma bu takıldı
Kızlar alıntı alıntı yapamadım, herkes bu konuyu konuşmuş zaten de. Bu jiletler güzel, kendimizi kesme ihtimalini minimuma indiriyor
Aldı başını gitti bunların fiyatı ya Benimde bitti yenisini almam lazım

Ay bu kvler niye böyle dengesiz arkadaş?
Ya ben bebek bakma konusunda tecbureliyim de, eşim tecrübesiz. Şimdi bir de lohusayken tek birakilmaz kadın. Ondan kalacaklar.

Kızlar bebişim için bunları sipariş verdim alan var mı yada daha önce kullanmış olan ?

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-23-16-37-34-86.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2021-12-23-16-37-38-86.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2021-12-23-16-37-29-91.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 72
Ufff ya o kadar gülmek ne iyi gelmişti ki kızımın ateşi çıkmaya başlamış yinebugün 4. Gün oldu .dün akşam goturcektik hiç biseyi yoktu gce üçte çıktı ateşi . Bugün de sabahtan beri hiç biseyi yoktu . Şimdi yavaştan yoklamaya başladı .antibiyotik almasın çok yan etki yapıyor diye direndim baya ama alicak bu gidişle .

Ay bu kvler niye böyle dengesiz arkadaş?
Ya ben bebek bakma konusunda tecbureliyim de, eşim tecrübesiz. Şimdi bir de lohusayken tek birakilmaz kadın. Ondan kalacaklar.
Kimseyi istemiyorum bu sefer yanımda ilk 10 gün anam gelicekse gelsin alışma süreci olarak sonra gidebilir oda ben idare ederim boynumada bir tane Ayetel Kürsi asarım yeter bana

Kimseyi istemiyorum bu sefer yanımda ilk 10 gün anam gelicekse gelsin alışma süreci olarak sonra gidebilir oda ben idare ederim boynumada bir tane Ayetel Kürsi asarım yeter bana
Al benden de o kadar bnde kimseyi kndi annemi bile istemiyorum .zaten onun da sürekli bı yerleri rahatsizlaniyir .eşim alicak bı on beş gün izin sonra ben tek tüfek takilicam

Al benden de o kadar bnde kimseyi kndi annemi bile istemiyorum .zaten onun da sürekli bı yerleri rahatsizlaniyir .eşim alicak bı on beş gün izin sonra ben tek tüfek takilicam
Eşlere kaç gün doğum izni veriyolar o 5 sene önce 3 yada 5 gün falandı hala aynımı acaba

Bugün çok güldüm ya inş bişey olmaz uzun zamandır bu kadar gülmemiştim yazdığımın neresinden tutsan elinde kalıyor fjdlkgh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…