daha yeni sustum yine başlıcam gülmeye suuuus karnım acıyoooo ahahahhahBu muhabbete o kadar güldüm ki, biri diyor çok zorlanıyorum, sen üstüne diyorsun asla dip köşe girme yorma kendiniahahaha. Bi de bok görütürüyor, her hafta biri temizliyor hahahaha.
Ay dur kız gülmemi zor atlatmistim sen yazınca kahkaha atmaya başladımBu muhabbete o kadar güldüm ki, biri diyor çok zorlanıyorum, sen üstüne diyorsun asla dip köşe girme yorma kendiniahahaha. Bi de bok görütürüyor, her hafta biri temizliyor hahahaha.
Yaa bunlar daha bir kaç ay önce 65 70 lira değil miydiHehh bunu diyorumm fiyata bakar mısın aşkım ne olmuşşşş travma geçirmelik değil miiii
benim egzema var oralarda her seferinde kan revan bunda bileama en az bu kanatıyo tabii
bana 90a satsana dsakljaskdasjkdhajkhYaa bunlar daha bir kaç ay önce 65 70 lira değil miydiEvde 2 kutu var böyle hiç açılmamış, gideyim seveyim biraz ahahaha
Bana doktorum pastil ve parol icebillirsin sadece demisti.Kizlarrr 2 gündür ölü gibiyim. Soğuk algınlığı boğaz yanmam var etlerim acıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. İhlamur portakal elmalı karışımlar ictim bal falan ama yok başım ayrı kalkıp yemek yapacak halim yok şuan pastil yada başka birsey alabilir miyim?
Himm şimdilik gelen yok bende ama demekki kişiye göre degisiyorBunlar tam süt değil. Sanırım süt kanalları kendini doğuma hazırlıyor. Bazısında erkenden başlıyor bazısında hiç olmuyor
Gözümü açamıyorum uykudan kiz bütün gun uyudumdaha yeni sustum yine başlıcam gülmeye suuuus karnım acıyoooo ahahahhah
aso nerde asooo gelsin o da gülsün birazz
Parol zaten çok hafif bi ağrı kesici ya ben içince 1 saatte etki ediyorParolu 8 aydır 3 yada 5 kere aldım zaten o migrenime rağmen bos yukleme yapmak istemedim ama parol qldim mecbur gece uyuyayim diye ama etki etmedi
Geleceklersede karışmasınlar ona bunaLuzumlari da yok zaten yaa gelmediler daha iyi
Benimde geçen aklıma bu takıldıLavmandan sonra cikmicaksin tuvaletten .hele son anlarda çocuk doğmaya yakın iyice baskı yapiyor kakan geldi saniyosun gidiyosun yok gelmiyor . Bnm kızım tam doğum esnasında kakasını yapmış . Çıktığı da kaka muhabbeti geçiyordu hemşireyle doktorun arasinda . Bende kim yaptı kakasını dedim o telaşla. Onlarda korkma yeni yaptı kızın enfeksiyon kapmaz falan dedi . Halbuki ben onu hiç düşünmemiştimkaka mı yaptım yoksa rezil oldum millete diye düşünmüştüm
Aldı başını gitti bunların fiyatı yaKızlar alıntı alıntı yapamadım, herkes bu konuyu konuşmuş zaten de. Bu jiletler güzel, kendimizi kesme ihtimalini minimuma indiriyor
Ay bu kvler niye böyle dengesiz arkadaş?Muhabbetler şahane kızlar alemsiniz5 sene önce yazdıklarınızın hepsini yaşadım şimdi yeniden taşıyorum dejavu gibi bende geçen girdim duşa önümü göremiyorum jiletle biyerleri alıyorum ama neresi orası bilmiyorum rasgele sallıyorum jileti sağa sola oğlumda doğum zamanı tam alamamıştım hazırlıksız yakalanmıştım gecenin 2'inde o anki acemilikte duşa girmek aklıma gelmedi hoş gelsede kaynanamdaydım durun ben bi aşağıyı temizleyip geleyim diyemedim öylece gittim balta girmemiş orman gibi buda benim s*çma hikayem olarak kaldı bence ikincide aynı rezillik olmaması için dua ediyorum süt konusunda tadını merak edenler için çilekli süt gibi tadına bakmıştım ben sütümü oğlum emmedikçe ucumda çıkmıyordu eşimin rezil annesi bütün kadınların arasında bana söyle eşine o emsin ucunu çıkarsın demez mi o an yerin dibine girmek istemiştim daha neler neler anlatsam roman olur
Kimseyi istemiyorum bu sefer yanımda ilk 10 gün anam gelicekse gelsin alışma süreci olarak sonra gidebilir oda ben idare ederim boynumada bir tane Ayetel Kürsi asarım yeter banaAy bu kvler niye böyle dengesiz arkadaş?
Ya ben bebek bakma konusunda tecbureliyim de, eşim tecrübesiz. Şimdi bir de lohusayken tek birakilmaz kadın. Ondan kalacaklar.
Al benden de o kadar bnde kimseyi kndi annemi bile istemiyorum .zaten onun da sürekli bı yerleri rahatsizlaniyir .eşim alicak bı on beş gün izin sonra ben tek tüfek takilicamKimseyi istemiyorum bu sefer yanımda ilk 10 gün anam gelicekse gelsin alışma süreci olarak sonra gidebilir oda ben idare ederim boynumada bir tane Ayetel Kürsi asarım yeter bana
Eşlere kaç gün doğum izni veriyolar o 5 sene önce 3 yada 5 gün falandı hala aynımı acabaAl benden de o kadar bnde kimseyi kndi annemi bile istemiyorum .zaten onun da sürekli bı yerleri rahatsizlaniyir .eşim alicak bı on beş gün izin sonra ben tek tüfek takilicam
Bugün çok güldüm ya inş bişey olmazBu muhabbete o kadar güldüm ki, biri diyor çok zorlanıyorum, sen üstüne diyorsun asla dip köşe girme yorma kendiniahahaha. Bi de bok görütürüyor, her hafta biri temizliyor hahahaha.
Ben yıllardır bunu kullanıyorum da fiyatı arşa çıkmışKızlar alıntı alıntı yapamadım, herkes bu konuyu konuşmuş zaten de. Bu jiletler güzel, kendimizi kesme ihtimalini minimuma indiriyor
Algıda seçicilik kuzuBunu ne diye okumuşumdur kafamı bi kaldırdım şok
Ben 13 kg almışım dr da ye diyorBen 8 kilo almışımmaşallah bu arada canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?