2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cevap verme ciddi dur daha iyi sessiz de kalıyoruz çoğu kez sorun çıkmasın gelin kötü demesin derken olan bize oluyor ama sorun çıkmasın uzamasınsan katılıyorum

Cevap verme ciddi dur daha iyi sessiz de kalıyoruz çoğu kez sorun çıkmasın gelin kötü demesin derken olan bize oluyor ama sorun çıkmasın uzamasınsan katılıyorum
Kayınvalidemi çok severim Allah var çok tatlı biridir sadece sivri bi larakter olduğu için herşeyi kaldıramaz ve biraz ben bilirim olunca sessizlik iyi oluyo baş eğme değilde ben farklı düşünüyorum anlaşılıyo hareketimden

Valla beni kizlar az çok tanıdı, annem ya da kv farketmiyor. Cat Cat yapıştiririm ben lafımı esirgemem.
G gumus82 um ben de aldım o emzirme önlüğünden hatta 1 tane de hediye geldi, internet sitesi alışverişinden ama sürekli giyemem evdeyken onu. Kapıyı kitlerim emzirirken, eşime de dedim emzirme ben de gaz, alt değiştirme sende diye. Annemler yapar diyor. Höst dedim ne münasebet Onlar yemek yapsın mutfağı toplasın yeter. Zaten robot var evde

Oha ben şok yerin dibine girderdim kesin

Ahaha zaten saçma sapan bi durum olursa sesimi çıkarırım bende dayanamam ya

Ahaha zaten saçma sapan bi durum olursa sesimi çıkarırım bende dayanamam ya
Benim annem kv den beter diyroum ya, kv kapıyı çalar en azından. Annem de o huy zerre yok. Kırk bin defa dedim. Dalma su odalara diye.

Z zahrada perde çok güzel kısa olanı iade yaptı eşim bahir çağır ay aksiligi tuttu kocamın da yanlış ölçü aldım da demiyor 30 cm kısa geldi napiyim uzunu tekrar sipariş verdim.
Tül aldım demiştin ya onun linkini atsana sana zahmet

Ağzına sağlık öyle yaraniyor zaten surekli susunca laf sokma oluyor.kayinvalide en son artık çalışmayı bıraktın evde kıyafeti napcan bile dedi az değil de ben birşey demedim bir patliycam o olcak.esimde bugün kafamın tasini attirdi bir perdenin ölçüsünü alamamış kargoya gitmemek için kırk takla attı yahu kanamam olmassa ölçüyü de alırım kargoya da giderim eline düştüm dedim utandı sanırım azıcık inşallah

Gelip karışmayan daha duymadım ben kuzum benimkiler muhtar gibiler simdi den beşik soyle olsun bilmem ne demeye başladı bile sanki ona soran var

Benimkide sivri karakter kizida keza öyle ama insanin suçu yok durduk yere laf yiyince olmuyor yükselen akrep ben unutmam hicbirseyi tepemin de tası atttimi bagiririm ondan korkuyorum

karışmayan daha duymadım ben kuzum benimkiler muhtar gibiler simdi den beşik soyle olsun bilmem ne demeye başladı bile sanki ona soran var
Biz 6.7.ayda her şeyi almaya başladık, daha erken son ay alırız diyordu kv. Dedim ben o halde gezemem edemem. Eşim de beni bırakıp çıkamaz. Karışma her şeye dedim çok kıyafet alma giyemez diyor. Ya diyorum ben de senin kadar biliyorum ilk defa çocuk buyutmucem

Benimkide sivri karakter kizida keza öyle ama insanin suçu yok durduk yere laf yiyince olmuyor yükselen akrep ben unutmam hicbirseyi tepemin de tası atttimi bagiririm ondan korkuyorum
Aman boşver bağır. Lohusasin sen karismasinlsr her halta. Geleceklerse mutfakla ilgilensinler sadece. Bebekle ilgili konularda tek söz senin ve eşinin olsun. Yok onu yapma yok bunu yapma. Karışmayın kardeşim. Çocuk benim çocuğum.

Benimde yükselen akrep ama laf sokmak için bi çba harcamıyo Allah'tan birşey hoşuna gitmiyosa olurmu öyle şey flan der yda bildiği neyse onu der ben zaten istemiyosam söylerim ben yapmam yda şöyle yaparım diye ona ters gelsede söylerim üzerine gitmez gidersede işte o zaman cevap vermem bişey demez zaten her konuda böyle ama kötülük istemeyen biri zaten sağolsun.

İkinci mi senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…