- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Hiç bilmiyorum ki canım ya bzimki özel sektör her türlü alır izin ama yıllık izni geliyor Mayıs'a onu onden alıp kullanıcakEşlere kaç gün doğum izni veriyolar o 5 sene önce 3 yada 5 gün falandı hala aynımı acaba
Cevap verme ciddi dur daha iyi sessiz de kalıyoruz çoğu kez sorun çıkmasın gelin kötü demesin derken olan bize oluyor ama sorun çıkmasın uzamasınsan katılıyorumValla böyle eskiden bizde böyle şöyle diyenlere cevap vermiyorum kimsenin vakti bir olmuyo bizim çocuklarımızın zamanıda farklı olucak. Sessiz kalıyorum anlıyo zaten aynı fikirde olmadığımızı ve büyük konuşmamışta oluyorum
Kayınvalidemi çok severim Allah var çok tatlı biridir sadece sivri bi larakter olduğu için herşeyi kaldıramaz ve biraz ben bilirim olunca sessizlik iyi oluyo baş eğme değilde ben farklı düşünüyorum anlaşılıyo hareketimdenCevap verme ciddi dur daha iyi sessiz de kalıyoruz çoğu kez sorun çıkmasın gelin kötü demesin derken olan bize oluyor ama sorun çıkmasın uzamasınsan katılıyorum
7 gün.Eşlere kaç gün doğum izni veriyolar o 5 sene önce 3 yada 5 gün falandı hala aynımı acaba
Valla beni kizlar az çok tanıdı, annem ya da kv farketmiyor. Cat Cat yapıştiririm ben lafımı esirgemem.Kayınvalidemi çok severim Allah var çok tatlı biridir sadece sivri bi larakter olduğu için herşeyi kaldıramaz ve biraz ben bilirim olunca sessizlik iyi oluyo baş eğme değilde ben farklı düşünüyorum anlaşılıyo hareketimden
Oha ben şok yerin dibine girderdim kesinMuhabbetler şahane kızlar alemsiniz5 sene önce yazdıklarınızın hepsini yaşadım şimdi yeniden taşıyorum dejavu gibi bende geçen girdim duşa önümü göremiyorum jiletle biyerleri alıyorum ama neresi orası bilmiyorum rasgele sallıyorum jileti sağa sola oğlumda doğum zamanı tam alamamıştım hazırlıksız yakalanmıştım gecenin 2'inde o anki acemilikte duşa girmek aklıma gelmedi hoş gelsede kaynanamdaydım durun ben bi aşağıyı temizleyip geleyim diyemedim öylece gittim balta girmemiş orman gibi buda benim s*çma hikayem olarak kaldı bence ikincide aynı rezillik olmaması için dua ediyorum süt konusunda tadını merak edenler için çilekli süt gibi tadına bakmıştım ben sütümü oğlum emmedikçe ucumda çıkmıyordu eşimin rezil annesi bütün kadınların arasında bana söyle eşine o emsin ucunu çıkarsın demez mi o an yerin dibine girmek istemiştim daha neler neler anlatsam roman olur
Ahaha zaten saçma sapan bi durum olursa sesimi çıkarırım bende dayanamam yaValla beni kizlar az çok tanıdı, annem ya da kv farketmiyor. Cat Cat yapıştiririm ben lafımı esirgemem.
G gumus82 um ben de aldım o emzirme önlüğünden hatta 1 tane de hediye geldi, internet sitesi alışverişinden ama sürekli giyemem evdeyken onu. Kapıyı kitlerim emzirirken, eşime de dedim emzirme ben de gaz, alt değiştirme sende diye. Annemler yapar diyor. Höst dedim ne münasebetOnlar yemek yapsın mutfağı toplasın yeter. Zaten robot var evde
Teşekkürler canım7 gün.
Benim annem kv den beter diyroum ya, kv kapıyı çalar en azından. Annem de o huy zerre yok. Kırk bin defa dedim. Dalma su odalara diye.Ahaha zaten saçma sapan bi durum olursa sesimi çıkarırım bende dayanamam ya
Benim eşiminde birikmiş yıllık izinleri var oda öyle kullansın o zaman mantıklıHiç bilmiyorum ki canım ya bzimki özel sektör her türlü alır izin ama yıllık izni geliyor Mayıs'a onu onden alıp kullanıcak
Yani ben mecburi cekicem bizimkileri bırakmazlarTeşekkürler canım
Aslında benimkinin de var da, tam sınav zamanı bakalım alabilir mi? Şansımı deneyim. Adamın 40kusur günü var içerdeBenim eşiminde birikmiş yıllık izinleri var oda öyle kullansın o zaman mantıklı
Ağzına sağlık öyle yaraniyor zaten surekli susunca laf sokma oluyor.kayinvalide en son artık çalışmayı bıraktın evde kıyafeti napcan bile dedi az değil de ben birşey demedim bir patliycam o olcak.esimde bugün kafamın tasini attirdi bir perdenin ölçüsünü alamamış kargoya gitmemek için kırk takla attı yahu kanamam olmassa ölçüyü de alırım kargoya da giderim eline düştüm dedim utandı sanırım azıcık inşallahValla beni kizlar az çok tanıdı, annem ya da kv farketmiyor. Cat Cat yapıştiririm ben lafımı esirgemem.
G gumus82 um ben de aldım o emzirme önlüğünden hatta 1 tane de hediye geldi, internet sitesi alışverişinden ama sürekli giyemem evdeyken onu. Kapıyı kitlerim emzirirken, eşime de dedim emzirme ben de gaz, alt değiştirme sende diye. Annemler yapar diyor. Höst dedim ne münasebetOnlar yemek yapsın mutfağı toplasın yeter. Zaten robot var evde
Gelip karışmayan daha duymadım ben kuzum benimkiler muhtar gibiler simdi den beşik soyle olsun bilmem ne demeye başladı bile sanki ona soran varParol zaten çok hafif bi ağrı kesici ya ben içince 1 saatte etki ediyor
Geleceklersede karışmasınlar ona buna
Benimde geçen aklıma bu takıldı
Aldı başını gitti bunların fiyatı yaBenimde bitti yenisini almam lazım
Benimkide sivri karakter kizida keza öyle ama insanin suçu yok durduk yere laf yiyince olmuyor yükselen akrep ben unutmam hicbirseyi tepemin de tası atttimi bagiririm ondan korkuyorumKayınvalidemi çok severim Allah var çok tatlı biridir sadece sivri bi larakter olduğu için herşeyi kaldıramaz ve biraz ben bilirim olunca sessizlik iyi oluyo baş eğme değilde ben farklı düşünüyorum anlaşılıyo hareketimden
Biz 6.7.ayda her şeyi almaya başladık, daha erken son ay alırız diyordu kv. Dedim ben o halde gezemem edemem. Eşim de beni bırakıp çıkamaz. Karışma her şeye dedimkarışmayan daha duymadım ben kuzum benimkiler muhtar gibiler simdi den beşik soyle olsun bilmem ne demeye başladı bile sanki ona soran var
Aman boşver bağır. Lohusasin sen karismasinlsr her halta. Geleceklerse mutfakla ilgilensinler sadece. Bebekle ilgili konularda tek söz senin ve eşinin olsun. Yok onu yapma yok bunu yapma. Karışmayın kardeşim. Çocuk benim çocuğum.Benimkide sivri karakter kizida keza öyle ama insanin suçu yok durduk yere laf yiyince olmuyor yükselen akrep ben unutmam hicbirseyi tepemin de tası atttimi bagiririm ondan korkuyorum
Benimde yükselen akrepBenimkide sivri karakter kizida keza öyle ama insanin suçu yok durduk yere laf yiyince olmuyor yükselen akrep ben unutmam hicbirseyi tepemin de tası atttimi bagiririm ondan korkuyorum
İkinci mi senin canımBiz 6.7.ayda her şeyi almaya başladık, daha erken son ay alırız diyordu kv. Dedim ben o halde gezemem edemem. Eşim de beni bırakıp çıkamaz. Karışma her şeye dedimçok kıyafet alma giyemez diyor. Ya diyorum ben de senin kadar biliyorum ilk defa çocuk buyutmucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?