Ağzına sağlık öyle yaraniyor zaten surekli susunca laf sokma oluyor.kayinvalide en son artık çalışmayı bıraktın evde kıyafeti napcan bile dedi az değil de ben birşey demedim bir patliycam o olcak.esimde bugün kafamın tasini attirdi bir perdenin ölçüsünü alamamış kargoya gitmemek için kırk takla attı yahu kanamam olmassa ölçüyü de alırım kargoya da giderim eline düştüm dedim utandı sanırım azıcık inşallah
Ay erkek milleti işte. İnsanı fitil ederler. Diyorum ya perdeleri yıkadım, vay efendim oturmadigimiz odayı niye yikiyormusum. Lan dedim anan gelecek yarın. Siyah mı kalsin perdeler? Kalsın nolcak diyor. Camları silicem aman dursun silme. E sen sil ben silemem. Evi temizler arkasından ben temizlerim bir de bir de söyleniyorlar ağzina cakasim geliyor
Ben o sınırı çizmiştim işte çok karışmazlar eşimde karıştırmaz kendisine ama işin içine bebek girince ne olurlar bilmiyorum. Ben yapı gereği yeni tanıştığım insanlarla çok samimi olan biri değilim onlardan da bi yakınlık gelmediği için resmi bi ilişki içindeyiz Bazı ortak noktalar dışında çok bi zararları yok
Biz 6.7.ayda her şeyi almaya başladık, daha erken son ay alırız diyordu kv. Dedim ben o halde gezemem edemem. Eşim de beni bırakıp çıkamaz. Karışma her şeye dedim çok kıyafet alma giyemez diyor. Ya diyorum ben de senin kadar biliyorum ilk defa çocuk buyutmucem
Ben bebeği doğduktan sonra yıkamayı düşünmüyorum 1 hafta dayanırmıyım bilemem ama bimiki gün bekleticrm konusu açıldı sordu kv bende yok ben yıkamayı düşünmüyorum bi kaç gün aa ben öyle asla rahat edemem dedi gülerek bende ben dayanırım merak etme dedim güldüm işte doktorlar öyle böyle diyo falan dedl bende buna mntıklı hangisi geliyosa onu yapıcam yanlış olursada kendim tecrübe edicem dedim bişey diyemedi zaten inatlaşmaz zaten ki bakıcaz doğumdan sonraya
Ben bebeği doğduktan sonra yıkamayı düşünmüyorum 1 hafta dayanırmıyım bilemem ama bimiki gün bekleticrm konusu açıldı sordu kv bende yok ben yıkamayı düşünmüyorum bi kaç gün aa ben öyle asla rahat edemem dedi gülerek bende ben dayanırım merak etme dedim güldüm işte doktorlar öyle böyle diyo falan dedl bende buna mntıklı hangisi geliyosa onu yapıcam yanlış olursada kendim tecrübe edicem dedim bişey diyemedi zaten inatlaşmaz zaten ki bakıcaz doğumdan sonraya
Göbek bağı düşene kadar yikanmaz bebek. Aklında olsun. Anneme dedim yok öyle bir şey ben sizi hergun yikardim diyor dedim hastanede bile yikamiyorlsr artık. Ay olur mu öyle şey diyor? Dedim anne doktorlardan daha iyi biliyorsun, karışmayın her şeye ayyy diyorum.
Ah kuzum yaa bizim zaten duygular hormonlar tavan sende kadınsın iste ne gazliyon oğlunu yani ne geçiyor eline sinirlerim bozulsa da susuyorum zaten doktor erken doğum riskin var dedi korkum var var bir yandan tuo bebek zaten bir yandan evde suan tekim esim 3 aydır suriye de kaynanam telefonla ona baski kurmaya çalışıyor oda gelgit akıllı ona uyuyor inan kavga edecek halim yok yani olsa ederim de halim yok onlar konuşuyor ben bildiğimi yapıyorum
Benimkide sivri karakter kizida keza öyle ama insanin suçu yok durduk yere laf yiyince olmuyor yükselen akrep ben unutmam hicbirseyi tepemin de tası atttimi bagiririm ondan korkuyorum
Bağırmaya halim olsa ah inan halim.yok elimdekileri atıyorum şimdi tek telefonum oluyor elimde yatakta yatınca hep ona da kıyamıyorum tek arkadaşım telefon cunku
Göbek bağı düşene kadar yikanmaz bebek. Aklında olsun. Anneme dedim yok öyle bir şey ben sizi hergun yikardim diyor dedim hastanede bile yikamiyorlsr artık. Ay olur mu öyle şey diyor? Dedim anne doktorlardan daha iyi biliyorsun, karışmayın her şeye ayyy diyorum.
Az evvel bizde de yastık konusu pldu yastık olmaz bebege diyorum doktor yasakladı diyorum yastık yapıyormuş çok incecik olunca bise olmazmış kurmasını engellermis
Ya hem o yüzden hemde üzerinde beyaz bi salgı oluyo ya onu iyice çekmesi için bağışıklık için önemliymiş zaten bebek sudan çıkmış bide foşur foşur şampuanla yıkamaya ne gerek var nemli bezle sil kan varda tamam işte. Bebeklerin km şekerleri düşüyomuş direk yıkayınca ilk haftada çok düzensiz olurlarbende dayananildiğim kadar dayanıcam yıkamadan bakalım artık
Ah kuzum yaa bizim zaten duygular hormonlar tavan sende kadınsın iste ne gazliyon oğlunu yani ne geçiyor eline sinirlerim bozulsa da susuyorum zaten doktor erken doğum riskin var dedi korkum var var bir yandan tuo bebek zaten bir yandan evde suan tekim esim 3 aydır suriye de kaynanam telefonla ona baski kurmaya çalışıyor oda gelgit akıllı ona uyuyor inan kavga edecek halim yok yani olsa ederim de halim yok onlar konuşuyor ben bildiğimi yapıyorum
Ayyy ben de bunu anlamıyorum. Gelin diye niye ezme gereği duyuyorlar? Vallahi ben o konuda cidden şanslıyım sanırım. Kvye zamanında kvsi çok eziyet etmiş. O yüzden hiç laf etmemiştir bana ben çektim diye.
Ha bak sonra noldu, babanne ölmeden önce tek hatirlsdigi ben ve kvydi. Diğer çocuklarını gelinlerini asla hatirlsmadi. Ben sogugumdur ama merhametliyimdir. Kpnin cenazesinde sürekli ben yemek yedirebilmistim babanneye, kimse becerememisti.
Ah ah kıymet bilmek önemli işte...
Az evvel bizde de yastık konusu pldu yastık olmaz bebege diyorum doktor yasakladı diyorum yastık yapıyormuş çok incecik olunca bise olmazmış kurmasını engellermis
Ayyy ben de bunu anlamıyorum. Gelin diye niye ezme gereği duyuyorlar? Vallahi ben o konuda cidden şanslıyım sanırım. Kvye zamanında kvsi çok eziyet etmiş. O yüzden hiç laf etmemiştir bana ben çektim diye.
Ha bak sonra noldu, babanne ölmeden önce tek hatirlsdigi ben ve kvydi. Diğer çocuklarını gelinlerini asla hatirlsmadi. Ben sogugumdur ama merhametliyimdir. Kpnin cenazesinde sürekli ben yemek yedirebilmistim babanneye, kimse becerememisti.
Ah ah kıymet bilmek önemli işte...