Asla dinlemiyorlar ama bende onları dinlemeyecegim canim büyük kavgalar var doğum snrasiYok yok sakın. Yasak 1 yaşına kadar. Yün yorgan vs de örtme çocuk havale geçirir.
Ahahahha cok iyi demişsin bende doğum yapınca hastaneye kv eline bı bisküvi almış geldi kızım kayinina kız isteyecez çok kalamam dedi haberim de yok biseyden lohusalık zamanımı dibine kadar yaşattı sağolsun çok çektirdi .sonra vijdan mi yaşadı noldu ertesi gün altınını almış kaynimda çocuğun odası olmasına rağmen supriz oda takımı almış ama nappsalar boş geldi gözüme bakalım bu bebemde nasıl olacak olaylar olaylarBen bebeği doğduktan sonra yıkamayı düşünmüyorum 1 hafta dayanırmıyım bilemem ama bimiki gün bekleticrm konusu açıldı sordu kv bende yok ben yıkamayı düşünmüyorum bi kaç gün aa ben öyle asla rahat edemem dedi gülerek bende ben dayanırım merak etme dedim güldümişte doktorlar öyle böyle diyo falan dedl bende buna mntıklı hangisi geliyosa onu yapıcam yanlış olursada kendim tecrübe edicem dedim bişey diyemedi zaten inatlaşmaz zaten ki bakıcaz doğumdan sonraya
Evet bol bol emzirmek lazimmis sezeryanda da cok sendeleniyormus anestezi etkiliyormusYa hem o yüzden hemde üzerinde beyaz bi salgı oluyo ya onu iyice çekmesi için bağışıklık için önemliymiş zaten bebek sudan çıkmış bide foşur foşur şampuanla yıkamaya ne gerek var nemli bezle sil kan varda tamam işte. Bebeklerin km şekerleri düşüyomuş direk yıkayınca ilk haftada çok düzensiz olurlarbende dayananildiğim kadar dayanıcam yıkamadan bakalım artık
Bana öyle bir muhabbet denk geldi. Yastık almış buraya geldiğinde bebek yastıgında yatırcakmış dedim ne yastığı yastık mastık olmaz bebek uzun süre yastıksız yatacak onun kemikleri ne ki yastıkta yatsınReflü için özel minderler var ben ondan alıcam o neyse eğimli zararsız ama yastık çok sakıncalı ya ne gerek var
Misafir gibi ne kadar ilginç estağfirullhAhahahha cok iyi demişsin bende doğum yapınca hastaneye kv eline bı bisküvi almış geldi kızım kayinina kız isteyecez çok kalamam dedi haberim de yok biseyden lohusalık zamanımı dibine kadar yaşattı sağolsun çok çektirdi .sonra vijdan mi yaşadı noldu ertesi gün altınını almış kaynimda çocuğun odası olmasına rağmen supriz oda takımı almış ama nappsalar boş geldi gözüme bakalım bu bebemde nasıl olacak olaylar olaylar
Ulan babannesin ya!!! Ay neyse evlerden ırak, laf etmeyim şimdiAhahahha cok iyi demişsin bende doğum yapınca hastaneye kv eline bı bisküvi almış geldi kızım kayinina kız isteyecez çok kalamam dedi haberim de yok biseyden lohusalık zamanımı dibine kadar yaşattı sağolsun çok çektirdi .sonra vijdan mi yaşadı noldu ertesi gün altınını almış kaynimda çocuğun odası olmasına rağmen supriz oda takımı almış ama nappsalar boş geldi gözüme bakalım bu bebemde nasıl olacak olaylar olaylar
Aynen oyyş yediğim yaaEvet bol bol emzirmek lazimmis sezeryanda da cok sendeleniyormus anestezi etkiliyormus
Bence yastık ilk bşlarda sadece süsBana öyle bir muhabbet denk geldi. Yastık almış buraya geldiğinde bebek yastıgında yatırcakmış dedim ne yastığı yastık mastık olmaz bebek uzun süre yastıksız yatacak onun kemikleri ne ki yastıkta yatsınbozuldu hemen büyüyünce yatar o zaman diyo. Bi zahmet dedim
Sezaryenden çok korkmayın. Benim arkadaşım genel anestezi ile oldu tansiyon yüzünden, gayet iyiydi.Aynen oyyş yediğim yaa
Bence yastık ilk bşlarda sadece süs
Kafam corba oldu inanın suan sadece doguma süte bebeğe odakliyim eğer o şekilde davranan olursa heralde konuyu keser atarim kimseye konuşma hakkı tanımamAynen oyyş yediğim yaa
Bence yastık ilk bşlarda sadece süs
Yok ya korkmuyorum, sadece istemiyorum tek başımayım ben dikişler varken bebekle ilgilenemezsem çok zorlanırım ben o yüzdenSezaryenden çok korkmayın. Benim arkadaşım genel anestezi ile oldu tansiyon yüzünden, gayet iyiydi.
Takintinin en büyüğü ben de. Kimse beni geçemez. Tek tüy bile benim uykumu kaçırıyor.Uff çok zormus cidden.Belim koptu.Bi de bende var ki takıntı illaki tertemiz olacak.Herkes hep böylemi acaba.Cok zor oluyor ya gobus büyüdükçe bu temizlik meselesi.Göremiyorum ki.Son zamanlar napacaksam.
Eskisi gibi değil artık ya, direk yapistiriyorlar. Normal doğumda daha çok dikişi olan varmış.Yok ya korkmuyorum, sadece istemiyorum tek başımayım ben dikişler varken bebekle ilgilenemezsem çok zorlanırım ben o yüzden
Bakalım kör kör nasıl yapacaksakTakintinin en büyüğü ben de. Kimse beni geçemez. Tek tüy bile benim uykumu kaçırıyor.
Ayna ile deneyin ilk hamileliğimde öyle yapmıştım.
Aynen öyle, bebekler nasıl isterse öyle gelecekler. Catimiz nasıl ona da bağlı.Hangisi hayırlısıysa o olsun amin ama normal olsun
Ahahaha o da iyiymiş. Arkadas torun sevgisi herkese yüklenmiyor demek ki...Bugun okadar konuştuk aklıma oğlumdaki ilk zamanlarimiz geldi.Yahu 6.gün du evde kuzumun.O gece kv kaldı bizimle.Ilk olduğu için eşimle çok tecrubesizdik.Oglum gece sürekli ağladı durdu napsak susturamadık.Kv sabah 7de bizi kalkın bunun bi yerinde bisey var diye dr.a götürelim diye tutturdu.Bizde bilmiyoruz ki gerçekten biseyi var diye korkup dr.a koştuk.Kuzumun hiçbişey yokmuş.Dr.bebekler ilk zamanlar nedensiz ağlar bazen dedi.kv neyse ben eve gidip uyucam daha gezmem var diye bizi küt ortada bıraktı.Nasil üzülmüştüm ağlayarak annemi aradım.Kopup gelmişti.
Canim bu işlerde normal sezeryan kişiye göre değişiyor . Mesela kardeşim sezeryan oldu .bıraksak çok rahat herşeyiyle ilgilenirdi . İkinci üçüncü günde altı i kndi degistiriyordu . Ama eltimde normal yaptı çok zor geçmiş doğumu . 23 günlükken görmeye gitmiştik çocuğu kız hala tam duzelmemisti .Yok ya korkmuyorum, sadece istemiyorum tek başımayım ben dikişler varken bebekle ilgilenemezsem çok zorlanırım ben o yüzden
Yahu bu erkek anneleri neden böyle kızının çocuğuna canını verir oğlununkine göz ucuyla bakarBugun okadar konuştuk aklıma oğlumdaki ilk zamanlarimiz geldi.Yahu 6.gün du evde kuzumun.O gece kv kaldı bizimle.Ilk olduğu için eşimle çok tecrubesizdik.Oglum gece sürekli ağladı durdu napsak susturamadık.Kv sabah 7de bizi kalkın bunun bi yerinde bisey var diye dr.a götürelim diye tutturdu.Bizde bilmiyoruz ki gerçekten biseyi var diye korkup dr.a koştuk.Kuzumun hiçbişey yokmuş.Dr.bebekler ilk zamanlar nedensiz ağlar bazen dedi.kv neyse ben eve gidip uyucam daha gezmem var diye bizi küt ortada bıraktı.Nasil üzülmüştüm ağlayarak annemi aradım.Kopup gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?