2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahahahha cok iyi demişsin bende doğum yapınca hastaneye kv eline bı bisküvi almış geldi kızım kayinina kız isteyecez çok kalamam dedi haberim de yok biseyden lohusalık zamanımı dibine kadar yaşattı sağolsun çok çektirdi .sonra vijdan mi yaşadı noldu ertesi gün altınını almış kaynimda çocuğun odası olmasına rağmen supriz oda takımı almış ama nappsalar boş geldi gözüme bakalım bu bebemde nasıl olacak olaylar olaylar

Evet bol bol emzirmek lazimmis sezeryanda da cok sendeleniyormus anestezi etkiliyormus

250*250 aldım bunu da canım 94tl ama takmadım kornişli geldi bu takılı haldee dur foto atayım ona göre al alcaksann

Eklentiler

• 16402745151658000310278481561658.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 16402745334374895976948757035293.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 60
Reflü için özel minderler var ben ondan alıcam o neyse eğimli zararsız ama yastık çok sakıncalı ya ne gerek var
Bana öyle bir muhabbet denk geldi. Yastık almış buraya geldiğinde bebek yastıgında yatırcakmış dedim ne yastığı yastık mastık olmaz bebek uzun süre yastıksız yatacak onun kemikleri ne ki yastıkta yatsın bozuldu hemen büyüyünce yatar o zaman diyo. Bi zahmet dedim

Misafir gibi ne kadar ilginç estağfirullh

Ulan babannesin ya!!! Ay neyse evlerden ırak, laf etmeyim şimdi

Evet bol bol emzirmek lazimmis sezeryanda da cok sendeleniyormus anestezi etkiliyormus
Aynen oyyş yediğim yaa
Bence yastık ilk bşlarda sadece süs

Uff çok zormus cidden.Belim koptu.Bi de bende var ki takıntı illaki tertemiz olacak.Herkes hep böylemi acaba.Cok zor oluyor ya gobus büyüdükçe bu temizlik meselesi.Göremiyorum ki.Son zamanlar napacaksam.
Takintinin en büyüğü ben de. Kimse beni geçemez. Tek tüy bile benim uykumu kaçırıyor.
Ayna ile deneyin ilk hamileliğimde öyle yapmıştım.

Yok ya korkmuyorum, sadece istemiyorum tek başımayım ben dikişler varken bebekle ilgilenemezsem çok zorlanırım ben o yüzden
Eskisi gibi değil artık ya, direk yapistiriyorlar. Normal doğumda daha çok dikişi olan varmış.

Takintinin en büyüğü ben de. Kimse beni geçemez. Tek tüy bile benim uykumu kaçırıyor.
Ayna ile deneyin ilk hamileliğimde öyle yapmıştım.
Bakalım kör kör nasıl yapacaksak miyop+astigmat olunca

Bugun okadar konuştuk aklıma oğlumdaki ilk zamanlarimiz geldi.Yahu 6.gün du evde kuzumun.O gece kv kaldı bizimle.Ilk olduğu için eşimle çok tecrubesizdik.Oglum gece sürekli ağladı durdu napsak susturamadık.Kv sabah 7de bizi kalkın bunun bi yerinde bisey var diye dr.a götürelim diye tutturdu.Bizde bilmiyoruz ki gerçekten biseyi var diye korkup dr.a koştuk.Kuzumun hiçbişey yokmuş.Dr.bebekler ilk zamanlar nedensiz ağlar bazen dedi.kv neyse ben eve gidip uyucam daha gezmem var diye bizi küt ortada bıraktı.Nasil üzülmüştüm ağlayarak annemi aradım.Kopup gelmişti.

Ahahaha o da iyiymiş. Arkadas torun sevgisi herkese yüklenmiyor demek ki...

Yok ya korkmuyorum, sadece istemiyorum tek başımayım ben dikişler varken bebekle ilgilenemezsem çok zorlanırım ben o yüzden
Canim bu işlerde normal sezeryan kişiye göre değişiyor . Mesela kardeşim sezeryan oldu .bıraksak çok rahat herşeyiyle ilgilenirdi . İkinci üçüncü günde altı i kndi degistiriyordu . Ama eltimde normal yaptı çok zor geçmiş doğumu . 23 günlükken görmeye gitmiştik çocuğu kız hala tam duzelmemisti .

Yahu bu erkek anneleri neden böyle kızının çocuğuna canını verir oğlununkine göz ucuyla bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…