Bim 7 Ocak kataloglarıyla 2022 indirimleri bu Cuma başlıyor. Bim Aktüel fırsatlarının netleşmesinin ardından kampanya listelerinde büyük fırsatlar gün yüzüne çıktı. Alışveriş listelerinin vazgeçilmezi Bim Aktüel 7 OCAK 2022 fırsatları için yaptığımız internetin en detaylı katalog incelemesi...
Bim 7 Ocak kataloglarıyla 2022 indirimleri bu Cuma başlıyor. Bim Aktüel fırsatlarının netleşmesinin ardından kampanya listelerinde büyük fırsatlar gün yüzüne çıktı. Alışveriş listelerinin vazgeçilmezi Bim Aktüel 7 OCAK 2022 fırsatları için yaptığımız internetin en detaylı katalog incelemesi...
Güncelleme: kizlar en son lökositim 15-20 ciktigi icin doktor kültür istemişti, kültürde üreme olmayınca herhangi bir ilaç vermedi probiyotik kullanabilirsin dedi sadece. Bazisi boyle degerlerde bile direkt antibiyotik veriyo, cok daha yuksek degerlerde gerek gormeyenler var. Vermemesine sevindim, turkiyede biraz şeker gibi veriyolar. ama verse kullancaktim tabi..
Bende cok kotuyum ya , hamileligin basindan beri hic boyle hissetmedim. Sabah bulanti , halsizlik ve tuhaf bir durumum var anlatamiyorum Sen hastane cantani hazirladin mi ?
Güncelleme: kizlar en son lökositim 15-20 ciktigi icin doktor kültür istemişti, kültürde üreme olmayınca herhangi bir ilaç vermedi probiyotik kullanabilirsin dedi sadece. Bazisi boyle degerlerde bile direkt antibiyotik veriyo, cok daha yuksek degerlerde gerek gormeyenler var. Vermemesine sevindim, turkiyede biraz şeker gibi veriyolar. ama verse kullancaktim tabi..
Benim başıma geldi canım aynısı ptesi kültür verdim idrar sonucu hemen çıktı lökosit varmış ama 3-5 tane filan hemen şase yazdı. Kültür sonucu 2 güne çıkar o zaman bakarız enfeksiyon var mı yok mu dedi. O gece içtim ben şaseyi Perşembe sonuç temiz geldi üreme filan olmadı ama yine de içmiş bulundum. Normalde yapmamaları lazım işte bi daha böyle olursa içmicem ben de sonuç gelene kadar
Bende simdi hastane cantasina ne koysam diye bakiyordum. Sen neler koyacaksin? Digerlerinde eksik olursa esim getirir diye dusunuyordum. Simdi giris cikis sorun olur belki diye daha ayrintili dusunuyorum . Still tee filan koysam mi sence ?
Hastane cikislarinin resimlerinide paylasir misin
Tabi ki paylaşırım.
Zahrada nin aldığı bebeshome instagram sayfasından siparis ettim. Hazır.olunca paylasacaklar.
Hastane çantasına iki takım pijama hm aldim.
İç çamaşırı.
Günlük giyeceğim 3 takim kiyafet koydum. Havlu ve banyo havlusu.
Ferace ve 3 tane eşarp.
Ve özel ihtiyaçlar wc için.
3 günlük yeterli olacak kadar.
Bir şişe su ve bisküvi koydum.
Bir de hemen cikan fotomakineleri varya dm rossman da oluyor ondan.
Stilltee aslında hastanede bulunuyor ama her hastanede var mi acaba?
Bebenin kıyafetlerini daha koymadım.
Birde bebeğin doğum belgesini çıkarmak için evraklar var onlarida hazırlamam lazim
Bende cok kotuyum ya , hamileligin basindan beri hic boyle hissetmedim. Sabah bulanti , halsizlik ve tuhaf bir durumum var anlatamiyorum Sen hastane cantani hazirladin mi ?
Peçete sakin koyma. İlk hamileliğimde benim de akıntı cok oldu. Mantar dan artık bikmistim ağlıyordum.
Vücut yapiyor. Şekerli yemeyin.
Peçete yerine eski atlet lerinizden kesin koyun.