Benımde belımın altında bır agrı basladı bugun ıshal bagırsak hareketlerıde olunca ınternette erken dogum belırtısı yazıyo dırekt stres olmamaya calısıyorm ama galıba bundan sonra daha sık gıdıcem doktor yollarına eve bır nst bırde usg doppler cıhazı fılan lazım
Peçete sakin koyma. İlk hamileliğimde benim de akıntı cok oldu. Mantar dan artık bikmistim ağlıyordum.
Vücut yapiyor. Şekerli yemeyin.
Peçete yerine eski atlet lerinizden kesin koyun.
Peçete sakin koyma. İlk hamileliğimde benim de akıntı cok oldu. Mantar dan artık bikmistim ağlıyordum.
Vücut yapiyor. Şekerli yemeyin.
Peçete yerine eski atlet lerinizden kesin koyun.
Canim bas edemiyorum akıntıyla o yüzden pratik oluyor her wc de çıkarıp atıyorum zaten ama tamam koymam şeker sıfır benm hayatımda gene de oluyor nedense
Bence de peçete koymayın akıntıyı artırabiliyormuş. %100 pamuklu iç çamaşırı çok daha iyi. Bir de tanga manga olmasın normal düz heryeri örtenlerden olsun.
Ben de bugün 4.doz aşımı oldum. (İlk 2si sinovactı. 3.biontech daha embriyo tranaferinden 4 gün önce yapmıştım. Şimdi 4. de biontech oldum. Yan etkisi kol ağrısı sabah oldum öğleden beri aşı olan kısım ağrıyor.
Canim bas edemiyorum akıntıyla o yüzden pratik oluyor her wc de çıkarıp atıyorum zaten ama tamam koymam şeker sıfır benm hayatımda gene de oluyor nedense
Hamilelikte vücut yapiyor malesef. Fazla yikamayin. Sabun şampuan temas etmesin.
Cok sinir bozucu birsey hele ki kaşıntı olunca.
İlk hamilegim de resmen ağlıyordum artık bu durumdan.
Tedavisini mutlaka yaptırın erken doğum riskine yol açabiliyor mantar malesef.
Rabbim şifalar versin tez zaman da geçsin inşallah.
Benim uçlar gömülü olduğu için jelimsi bişey oluyor onun dışında sıvı bişeyler akmadı hiç ama bu dönemler prolaktinden ötürü olabiliyormuş. Tabi vucud yapısı ve hormona göre değişir. Kiminin doğumla beraber geliyor kiminin 3-4 ay öncesinde.
Hamilelikte vücut yapiyor malesef. Fazla yikamayin. Sabun şampuan temas etmesin.
Cok sinir bozucu birsey hele ki kaşıntı olunca.
İlk hamilegim de resmen ağlıyordum artık bu durumdan.
Tedavisini mutlaka yaptırın erken doğum riskine yol açabiliyor mantar malesef.
Rabbim şifalar versin tez zaman da geçsin inşallah.
Benim uçlar gömülü olduğu için jelimsi bişey oluyor onun dışında sıvı bişeyler akmadı hiç ama bu dönemler prolaktinden ötürü olabiliyormuş. Tabi vucud yapısı ve hormona göre değişir. Kiminin doğumla beraber geliyor kiminin 3-4 ay öncesinde.
Bende tık yok acaba sütüm olmaz mı diyorum ya, bende polikistik over sendromu var. Normalde östrojen az, testesteron fazla oluyor. Bunu bir doktora danışıcam. Sütlerimiz bol bol olsun inşallah
Bende tık yok acaba sütüm olmaz mı diyorum ya, bende polikistik over sendromu var. Normalde östrojen az, testesteron fazla oluyor. Bunu bir doktora danışıcam. Sütlerimiz bol bol olsun inşallah
Hiç endişelenme canım çünkü pko bende de var. İlk doğumumda sorun olmadı sezaryen doğum yaptım ama sütüm de vardı çok şükür. Doğuma kadar da hiç gelmemişti süt.
Günlük ped arttırır hafifçe sicak suyla yıka kurula yapıyorum günlük pedden havlu kağıt daha iyi geliyor sık sık iç çamaşır değiştirmek bir sürü aldım mecburen.makineye atmadan asperox sıkıyorum aralarına ki leke mikrop kalmasın diye
Bol su içince azalıyor suyu azaltinca çoğalıyor akıntı
Limonlu su içiyorum ara sıra iyi geliyor
Portakal suyu iyi geliyor bana ayrıca
Kültür bakilcak benim ona göre mantar yada başka neyse ilaç yazarım dedi doktor
Sıkıntı yapma. Gerçekten süt vermek isteyen her kadında süt olur. Sen yeterki pes etme.
Bunu yaşayarak öğrenen bir insan olarak söylüyorum.
Nerdeyse 4 ay boyunca kızım emmeyecem diye inat etti ben emeceksin diye inat ettim.
İlk 3 ay nerdeyse günde 4 -5 defa süt pompalayarak verdim.
Yine de sütüm kesilmedi. Sonrada bir tuttu 2 yaşına kadar içti elhamdülillah.