Maşallah SüphanAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlar doktordan geldik.
41cm 1728gr olmuşuz. Her şeyimiz sağlıklı ve güzel.
15 ocakta Nst ye baslicaz.
Yeni randevu 15 Ocak 16.00 Z zahrada
Sırf senin için gündüze çektim
Eki Görüntüle 2979130
hadi böyle böyle sabaho bulcaz heralde buna şüküürKizlar doktordan geldik.
Eki Görüntüle 2979130
ben green clean in setini aldım kuzu indirimdeydi 97tl idi 4 lü şimdi kudurmuş olabilir tabi fiyatlarBide bi tarftan artık eksiklere başliyim diye almaya başladım hiç bişey almamıştım şimdiye kadar.benim bebişle 29+1 deyiz 2 hafta ileriden gidiyo ve boyu 43 santim olmuş kilosud 1750 maşallahhastaneye karar verdim sanırım doktor içime sindi gibi çok tatlı biri biraz uzunuz kıyafetleri ona göre al dedi .
Deterjan olarak ne aldınızz çamaşır makinamda sıvı deterjan kullanmıyorum ama düşünebilirim tabiki siz hangi marka ve çeşit aldınız.
Dogum icin evraklari esim hallediyor diye onlari hic dusunmedimTabi ki paylaşırım.
Zahrada nin aldığı bebeshome instagram sayfasından siparis ettim. Hazır.olunca paylasacaklar.
Hastane çantasına iki takım pijama hm aldim.
İç çamaşırı.
Günlük giyeceğim 3 takim kiyafet koydum. Havlu ve banyo havlusu.
Ferace ve 3 tane eşarp.
Ve özel ihtiyaçlar wc için.
3 günlük yeterli olacak kadar.
Bir şişe su ve bisküvi koydum.
Bir de hemen cikan fotomakineleri varya dm rossman da oluyor ondan.
Stilltee aslında hastanede bulunuyor ama her hastanede var mi acaba?
Bebenin kıyafetlerini daha koymadım.
Birde bebeğin doğum belgesini çıkarmak için evraklar var onlarida hazırlamam lazim
Geçmiyor kuzum ilac krem vs. Kullanmadan azaltmak için elimden geleni yapıyorum narenciye midemi yakıyor ama artık yapacak bise uok bol.bol bende suyunu sıkayım içeyim o zaman suyu bol içiyorum zaten bol.yogurt yiyorum seker yemiyorum falan ama önünü alamadım aziyor alevleniyor su aralarGünlük ped arttırır hafifçe sicak suyla yıka kurula yapıyorum günlük pedden havlu kağıt daha iyi geliyor sık sık iç çamaşır değiştirmek bir sürü aldım mecburen.makineye atmadan asperox sıkıyorum aralarına ki leke mikrop kalmasın diye
Bol su içince azalıyor suyu azaltinca çoğalıyor akıntı
Limonlu su içiyorum ara sıra iyi geliyor
Portakal suyu iyi geliyor bana ayrıca
Kültür bakilcak benim ona göre mantar yada başka neyse ilaç yazarım dedi doktor
Ne sıvı geliyor ne başka birşey sadece uçlarda koyulaşma hafifçe damarlar var
Kızlarr selamm bi kaögğmdğr yoktum yine. Sağlık ocağına takipli olduğum için kan verdim istediler idrarda verdim knd hepatit c çıktı. Ay işin garibi evdeyim ve km faland lmdım yakın zmnda kuaför diş muayenesi bile yok 2 kere test yaptılar pozitif çıktı şimdi gastroya yönlendirdi yarın dahiliyeden takipli olarak gastroya gidicem hcv RNA testi varmış onda tam çıkıyomuş bi taraftan şoka girip Allahım napıcam diyorum bi yandan isyana girmemek için yapıcak bişey yok diyorum. Sizde durumlar nasıll
Yaa ciddimisiniz doktorlar bişey demediler daha ama sıkıntı olan durum normal doğum yapmıyorlar bebeğe kanla bulaşma sezerynda daha az diyeHepatit c yanlış pozitifliği olabiliyor. Ama farzedin ki gerçekten pozitif, artık hiç önemi yok. Çünkü hepatit c yi vücuttan tamamen atan yeni ilaç bulundu :) %95 in üstünde etkin. Yakında dünyada hepstit c bile kalmaz yani korkmayın.
Belki hamilesiniz diye kullanamazsınız, doğumdan sonra verirler yine sorun olmaz. Çok geçmiş olsun.
Yaa ciddimisiniz doktorlar bişey demediler daha ama sıkıntı olan durum normal doğum yapmıyorlar bebeğe kanla bulaşma sezerynda daha az diyeo yüzden diğer test sonucunu beklicez. Bebek için şuan tek endişem
Normal de istek yapınca vize veriyorlar. Ama bu koronadan dolayı sıkıntı olabilir.Dogum icin evraklari esim hallediyor diye onlari hic dusunmedim
Stilltee normalde vardi ama cafeteryalar kapali olursa odaya getirirler mi bilemedim. Bende stillsaft aldim belki işe yarar
Bebegin kiyafetlerini yikamak icin deterjanlari yeni aldim . Yikayip hazirlayacagim cantayi
Fotomakinasini guzel dusunmussun yani hemen cikmasi guzel
Bende bebeshomeden almak istedim hastane cikisi ama hâlâ isim netlesmedi
Anneme dogum icin istek gondermek istiyoruz. Sizin hic boyle deneyiminiz oldu mu ? Burali arkadaslar mutterpassinin fotokopisini koyup dogum icin istek yapabilirsin diyorlar . Oyle faydasi olur mu ?
Anladımmm inşallah yaa. İnşallah hiç yokturda gerek kalmaz. Eşimde de hepatit b var zatenYeni illa %90-100 arası başarı olduğunu gösteren türkçe kaynak:
Hepatit C Hastalarının Kullandığı 40 Bin Liralık İlaç Artık Ücretsiz | Klimik
Türkiye'de İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji alanında güncel haberler, duyurular ve bilimsel çalışmalara ulaşın.www.klimik.org.tr
Yabancı kaynak:
Hepatitis C Treatments Give Patients More Options
Potent pills are replacing painful injections.www.fda.gov
O yüzden hiç üzülüp bebişi de strese sokmayın. İlaçlarla çözülüp tamamen kurtulacağınız hastalık için üzülmeye değmez :) ben de kronik hepatit b hastasıyım. Biz de yeni tamamen ortadan kaldıran ilaç bekliyoruz. O yüzden yakından takip etmiştim.
Ben de hiç öyle olmadı ama belki de bünyeyle alakalıdır bilemedimPed daha çok azdiriyormus canm
Canım bi ara bende de vardı o sonradan geçti kendiliğindenBende tık yokacaba sütüm olmaz mı diyorum ya, bende polikistik over sendromu var. Normalde östrojen az, testesteron fazla oluyor. Bunu bir doktora danışıcam. Sütlerimiz bol bol olsun inşallah
Limonlu su yada portakal içiyorum ama çok değil arada bir mideye zarar ve tansiyon çok düşebilir dikkat etmek lazım.dokror hamileler de böyle şeyler olması normal sık rastlanır dedi.sadece doktora git test yaptır ne yicem içicem sor demek ki çok aşırı senin şuan benim de bir ara öyleydi ben munorol içmiştim test yapmıştıGeçmiyor kuzum ilac krem vs. Kullanmadan azaltmak için elimden geleni yapıyorum narenciye midemi yakıyor ama artık yapacak bise uok bol.bol bende suyunu sıkayım içeyim o zaman suyu bol içiyorum zaten bol.yogurt yiyorum seker yemiyorum falan ama önünü alamadım aziyor alevleniyor su aralar
Isimleri çok güzel kızlarının bizim ismimiz yok hala ben hafsa yüsra hümeyra aişe zehra bunları beğendim. Esimle ortak noktamız olmadı henüz. Aişe isminde tereddütüm var ayşe derlermi diye senin kızınında ismiymiş aişe mi diyorlar ayşe mi?Normal de istek yapınca vize veriyorlar. Ama bu koronadan dolayı sıkıntı olabilir.
Tanidik bir Seyehat acentaniz varsa onlara sorun isterseniz genelde bilgileri oluyor.
Onun dışında bulunduğunuz yerin yabancılar polisini arayıp sorabilirsiniz.
Benim ailem eşimin ailesi burdalar. Biz çifte vatandaşiz. Hic vize deneyimim olmadi.
İnsallah anneniz gelebilir.
Bebeshome herhalde yurt dışına da yolluyormus.
Isim konusunda biz de gel git yaşadık. Sonunda Zehra Amine karar kıldık. Zehra Efendimizin kızına koyduğu lakap olduğu için Amine de Annesinin ismi olduğu için. Bundan güzel anlamli isim bulamayız dedik.
Diğer kızımın ismi de Zeynep Aişe.
Erkek olursa Ömer Asaf ta karar verdik.
Ikiside güçlü karakterlerin ismi.
İnsallah isimleri ile yaşar çocuklarımız.
Daima sükür ettirecek evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize inşallah.
Carfursanin sitesini arada takip et orda yuzde 40indirimler oluyo bazen,uc dort hafta once ben carfursanin net adresinden dalin yumusatici 1500ml 11lira dalin deterjani 1500ml 25liradan,uni baby 10lu hastane alt acma bezini 7.50 ye almistim 900ml dalin sampuani 9.90a almistim,yine takip ediyom indirim olursa direk alcamBide bi tarftan artık eksiklere başliyim diye almaya başladım hiç bişey almamıştım şimdiye kadar.benim bebişle 29+1 deyiz 2 hafta ileriden gidiyo ve boyu 43 santim olmuş kilosud 1750 maşallahhastaneye karar verdim sanırım doktor içime sindi gibi çok tatlı biri biraz uzunuz kıyafetleri ona göre al dedi .
Deterjan olarak ne aldınızz çamaşır makinamda sıvı deterjan kullanmıyorum ama düşünebilirim tabiki siz hangi marka ve çeşit aldınız.
Masallah kuzucugaKizlar doktordan geldik.
Eki Görüntüle 2979130
Hayatta. Uykumdan feragat edememhadi böyle böyle sabaho bulcaz heralde buna şüküür
ben green clean in setini aldım kuzu indirimdeydi 97tl idi 4 lü şimdi kudurmuş olabilir tabi fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?