2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
oy yesinler onu yaaa belli mi cinsiyet kesene baktım kız hissettim ama inş gönlüne göre oluuur canım beniim
Yok canım bi hevesle doktora gittik dün ama doktor yıllık izine çıkmış geri geldik, önümüzdeki günlerde gitcem inşallah bu haftalarda net belli olurmuki artık

7 ocakta gidiyosun o zaman canım not alayııım
gözü aralık mı bebişin bana mı öyle geldiiii yerim onuu tombikkk çocuuk
Ay onu tam anlamadim walla ama yanaklari tombul kendide iri ee anasida iri zaten normal
7 ocakta gidicem canim

Yaa öyle mi hangi Acıbadem? Ben altunizadeye gidiyorum geçen aradım suit oda için dehşet rakam verdiler bende gidip bi daha görüşeyim

Yaa öyle mi hangi Acıbadem? Ben altunizadeye gidiyorum geçen aradım suit oda için dehşet rakam verdiler bende gidip bi daha görüşeyim
Kayseri acıbadem için konuştuk biz bende bi arkadaşımızdan öğrendim böle olabileceğini .zaten paket paket şeklinde ya .düşündüm paket içeriklerini kullanmayacağımız birçok hizmet vardı gereksiz bulduk .bu şekilde olursa hem biz rahat ederiz dedik hemde gelen gelmiş olur kimseyide kırmamış oluruz dedik (kaynana ve kayınbaba yüzünü görmemiş olucam ). Bence bütün Acıbadem için geçerlidir belki fiyatlar farklıdır elbet.burdada öle vip ve en üst paket olan king suit arasında baya fark var ama böle olunca en azından vip odaya yaklaşmış oldu fiyat .hemde king paketin oda süslemesi daha güzel

fiyat neymiş kız
kızçen poz vermedi miiii
Dönmüş sırtını okadar Nutella yedim hiç kız dönmemiş sanırım anca doğumda görücem yüzünü ben zaten doğum pozisyonuna da dönmemiş zaten sezeryan olucak ya bu bizi hiç endişelendirmedi dedi doktor ama öle olmasa bile dönebilirdide ilerleyen haftalarda dedi . Ayaklar aşağıda baş yukarda karın ağrımda ondanmış standardın üstüne +1750 tl fark çıkar dedi hı bide spinal anestezi farkı .yabi bi 12-13 bini bulacak sanırım . Ayrıca tanıdık doktor devreye sokunca yüzde 20 doktor indirimi oluyormuş

O aşı gerginliği bende de vardı ta ki olana kadar

Acıbademde doğum yapacak arkadaşlar, medikal park göztepe de yapıcam ben acaba yanlış bir karar mı veriyorum ya , istanbul da yaşamak ne kadar zormuş

Acıbademde doğum yapacak arkadaşlar, medikal park göztepe de yapıcam ben acaba yanlış bir karar mı veriyorum ya , istanbul da yaşamak ne kadar zormuş
Ayy arkadaşım orda gökmen iyigüne gidiyo senin doktorun kiim
ordkai doğum paketini almıştı

Bana hiç bahsetmediler öyle paketlerden ben normal suit odayı sordum kara tarafı deniz tarafı ayrı günlüğüne uçuk kaçık rakamlar söylediler bi de king suit desem ne isteyeceklerdi bilmem ama sağol yazdığın için bugün yarın gidip görüşeyim bakalım bi belki bişeyler yaparlar.

bende yeni öğrendim zaten canım .bizde tek manzara olsa olsa dağ olur 3 oda var zaten bizdede standart,vip,king süit şeklinde .sen sor yinede canım en azından aklında soru işareti kalmamış olur hemde yılbaşından önce fiyat güncellemesinden etkilenmezsiniz.çünkü bizim muayene ücretleri yine zamlanmış heralde bi zamda yılbaşından sonra gelir

Benim doğum sigortam var bi tek ekstra doktoruma uzman farkı ödeyeceğiz fiyatlardan etkilenmiyorum ama oda için tekrar görüşeceğim hayırlısı bakalım

Merhaba kızlar
Sohbetler bayağı ilerlemiş. Doğumlar nerde yapılacak konuşulmuş.
Benim hayalim doğumu evde yapmak ama sanırım hayal olarak kalacak.
En yakın hastane tercihim. İnsallah bebek zamanında gelirse. Acil durum olursa Allah korusun mecbur erken doğan ünitesi olan bi yere gitmem gerekecek ama bunu düşünmek bile istemiyorum.
Birdaha ki randevumuz 4 ocak İnsallah.
Bu arada ben de hastane çıkışları siparis verdim bugün. İnsallah saglikla sihhatle giydirmek nasip olur.

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Nasıl bir işlem uygulandı, sonuç nasıl çıktı? Benimde dr’um yaştan dolayı yapmamız lazım dedi ama çok korkuyorum

Bende simdi hastane cantasina ne koysam diye bakiyordum. Sen neler koyacaksin? Digerlerinde eksik olursa esim getirir diye dusunuyordum. Simdi giris cikis sorun olur belki diye daha ayrintili dusunuyorum . Still tee filan koysam mi sence ?
Hastane cikislarinin resimlerinide paylasir misin

Huhu kızlar yokmu kimseler uykulardamısınız bebişlerle ben uyandım sırt üstü uyuya kalmışım tv karşısında
Doğum fiyatlarını okudum biraz Allah yardımcınız olsun uçuk mevlalar
Bende evime en yakın hastanede düşünüyorum doğumu eşim çocuklarla kalacağı için yanımda yatamayacak.
Diğer doğumlarımda kuvvete girmiştim rahat lamak için çok iyi gelmişti ılık su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…