2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canim bas edemiyorum akıntıyla o yüzden pratik oluyor her wc de çıkarıp atıyorum zaten ama tamam koymam şeker sıfır benm hayatımda gene de oluyor nedense
Benimde asiri akintim var ve 29+4 de carsamba gittim doktora, asiri sekilde karnimin altinda kasilma oluyo icten icten sanki bicak sapliyolar gibi dedim,akintidan olabilir yada yalanci sancida olabilir dedi ama buyuk ihtimalle akintidan dolayidir cunku enfeksiyonun cok cukmis dedi fitil verdi bugun ikinci kez kullaniyom ama ona ragmen cok iyi geldi,doktoruna sor fitil versin rahatlarsin

Benimki hep böyle veriyor. Özel fotograf kağıdında basıyor canım doktorum

Aynı aynı benim de. Hayırlısı ile kucağımıza alalim da. Sezaryen normal takılma dedi doktorum

Canim 2 kere gittim bunun için hemde bana dedigi normal bunlar zaten yiyip icme konusunda sıkı diyetteyim sekersiz ve beyazlardan uzak besleniyorum sanırım hormonal dalgalanma yüzünden böyle azdi

Veremiyor ki kuzum verse de kullanır miyim bilmiyorum tup bebek ve ikizler bnm o yüzden erken doğum riskim var fitil cok ic açıcı değil suan bnm için en fazla belli kaşıntı çok olursa krem

Veremiyor ki kuzum verse de kullanır miyim bilmiyorum tup bebek ve ikizler bnm o yüzden erken doğum riskim var fitil cok ic açıcı değil suan bnm için en fazla belli kaşıntı çok olursa krem
Bende tereddut ederek kullandim nete de baktim zarari olmaz diyince doktorda kullan diyince kullaniyim faydasini gordum.insallah seninde en kisa zamanda gecer insallah canim

Beğendiğin isimler cok güzel. Insallah kafana ve kalbinize yatanı bulursunuz.
Pandemiden dolayi pek insanlarla haşir neşir değiliz. Aile ve yakın arkadaşlarımız Aişe diyorlarlar. Bazıları sadece Zeynep diyor. Ama ben üstüne basa basa Zeynep Aişe demelerini istiyorum.

Amin insaAllah. Aişe cok güzel cok seviyorumbakalım inşaAllah bizde ismimi buluruz. Rabbim tüm bebisleri hayırlarla karsılastırsın insaAllah.

Amin Rabbim isimleri ile yasamayi nasip etsin insallah. Ikiside cok guzel isim
Bebeshomenin yurtdisi kargosu olmasi cok guzelmis
Ne guzel sizin butun aile buradaymis.
Insallah benim annemde gelebilir. Biraz gec kaldik ama islemler icin . Denemekte fayda var

Bende tık yok acaba sütüm olmaz mı diyorum ya, bende polikistik over sendromu var. Normalde östrojen az, testesteron fazla oluyor. Bunu bir doktora danışıcam. Sütlerimiz bol bol olsun inşallah
Bende de polikistlik over var . Sütümde sıkınti olmadi canim. Hic bu durumun sütü etkileyecegini dusunmemistim bol su tüket , cay yapan caylar filan idare ediyordum yani. Bana doktor cocugun olmayabilir tedavi olman lazim demisti cok sukur Rabbim aratmadi simdi 4.bebis gelecek nasipse

Bende dahaca baslamadim dün aksam liste yapayim dedim. Yavastan baslaşam cok iyi olacak . Bu sabah cok agrim oldu bebek dogmaya hazirlaniyor gibi simdi gecti cok sukur .
Benimkinin kafası aşağı dönmüş, ufaktan doğum pozisyonuna geçti hanfend

Benimkinin kafası aşağı dönmüş, ufaktan doğum pozisyonuna geçti hanfend
Benimkininde kafasi asagida hissediyorum . Ayaklari hic durmuyor cunku biraz daha buyusunler aceleleri yok ama artik hastane cantasi hazir olmasi lazim diye dusunuyorum , kafam rahat degil

Benimkininde kafasi asagida hissediyorum . Ayaklari hic durmuyor cunku biraz daha buyusunler aceleleri yok ama artik hastane cantasi hazir olmasi lazim diye dusunuyorum , kafam rahat degil
Valla ben her şeyi hazırladım
Sadece bir gitmeden bir daha utulerim yeter. Valla 2 ay var daha şimdiden 41 cm olmuş. 55cm mi doğacak bu çocuk napacak?
Yenidoğan setleri olmazsa valla çok üzülürüm.

Dün ilk defa cheat day yapiyim dedim aksam disarda yiyip. Kızarmış tavuk ve iki tanecik sushi yedim. Bide tavuğu ozellikle sossuslardan seçtim cok sekerli oluyo soslar diye. Ve nerdeyse 4.5 saat sonra eve gelince sekerimi ölçüm 135di hala kim bilir kaça çıkmışsa ilk ve son oldu heralde ☹

Bozmayın moralinizi en azından 140 nin altında çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…