2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Uykusu asiri boluk porcuk olmaya baslayanlar var mi peki? Kagan kocatepe videosunda diyodu bu da normalmis emzirme donemindeki rutine hazirliyomus vucut kendini herkese iyi yıllar bu arada

Çok geçmiş olsun canım.Artik kasılmalar başlıyor.Dinlenince geçmiyorsa dr.a gitmek gerek.Usutmuste olabilirsin.

Uykusu asiri boluk porcuk olmaya baslayanlar var mi peki? Kagan kocatepe videosunda diyodu bu da normalmis emzirme donemindeki rutine hazirliyomus vucut kendini herkese iyi yıllar bu arada
Sersem gibi uyuyorum.Sersem gibi de kalkıyorum.Cidden doğum sonrasına hazırlıyor vücut kendini.Bi de durtmeleri var cimcimemin ki.Hadi gel de uyu yani.

Doktora bende sordum biraz ayakta kaldım dün mutfakta artı dışarı çıktım aksam vajinada bir tuhaflık batma desem değil sanki birşey inmiş oraya kadar rahatsızlık dedim bu durumlar dahada artar bebek büyüyor süre azalıyor dedi normal dedi

Bir de yeniyil zamlari da vurmusken biraz can sıkıcı konulara gireyim simdi bizim 2 haftada bire düştü randevular, sonra da haftada bir olcak ya biz her seferinde muayene ucreti mi odicez yoksa biri kontrol mu sayılacak? Ben salı gidicem ilk defa boyle kisa aralikli, gidenler vardır aranızda. Bir de bizim özel sigorta evlendikten sonra 1 sene geçmedi üzerine diye hamilelikle ilgili şeyleri karşılamıyo. Doğumla ilgili de karşılamaz diye düşünüyorum ama o sirada bir yili geçtiği için değişir mi acaba yoksa yine hamilelik baslangicini mi baz aliyolar bu durumu yaşayan var mi? Hastanelerle de kontrolden sonra gorusmeyi dusunuyorum

Malesef sigorta benimde yok ve bugün kontroldu para ödemedim ama ücreti artmış 120 idi sanırım 180 olmuş doğum ücreti de artmıştır of of napalim

Ben çalıştığım için sigorta var ama diğer türlü nasıl oluyor bilmiyorum. Ben perşembe kontrole gittim 8 gün sonra tekrar gitmek zorunda kalıcam ücret alınmıcak 10 günmüş ikinci kontrol süresi ama hastane hastane doktor doktor değişir mi bilmiyorum canım ama dediğin gibi masraflar artacak gibi geliyor bana da. Nst için falan ayrı ücret ödeniyormuş snaırım onlara falan başlıcaz dedi doktorum

Çok geçmiş olsun canım yavaş yavaş vücutlarımız hazırlıyor sanırım bizi aklıma ilk gelen bu. Ya da ayakları üşüttüysende olabilir sancılar
Ben de iki ihtimali düşündüm bi de torbayı ayaklarımın altına koymuştum o iyi gelince herhalde üşüttüm dedim daha çok dikkat etmek lazım demek ki

Evet mutlaka söylicem bu hafta gittiğim zaman son dönemeçte bizi bu sancılar zorlayacak herhalde sancı geçti ama şimdi de üzerimden tır geçmiş gibi bi ağırlık var

Ben de iki ihtimali düşündüm bi de torbayı ayaklarımın altına koymuştum o iyi gelince herhalde üşüttüm dedim daha çok dikkat etmek lazım demek ki
Ozaman büyük ihtimal üşüttün canım ne kadar dikkat etsek de ara da dikkat edemiyoruz doktoruna gittiğin de bi danış sen yine de böyle böyle oluyor diye

Aynen benimde muayene 250 normalde tsk indirimli gidiyoruz 203 lira oluyor, sagolsun doktorum 9 gun sonra gel dedi, sorduk para odedigimiz yere cuma gelmeniz lazim dedi misal, bu hafta carsamba gitmistik.
Sanirim boyle 2 gidiste 203 odicez gibi
Nst’de ucretli 25 lira ama bize indirim var 20 lira odedik carsamba gunu.
Doguma zam gelmicek demislerdi cunku herseye kasim’da zam yapilmis ondan yeni yilda hemen zam yok gibiymis benim gittigim ozel hastanede

Hmmm o zaman iki haftada birde muayene haftada birde kontrol sayiliyodur ama nst ayri ucretse yine fark etmedi zaten

Hmmm o zaman iki haftada birde muayene haftada birde kontrol sayiliyodur ama nst ayri ucretse yine fark etmedi zaten
10 günü gecince yine ücret alırlar kuzum yani ben öyle biliyorum yine en doğrusu gittiğin yere sormak. Benim tamamlayıcı sağlık sigortam var ama başlarda riskli olduğu için sık gitmiştim. 12. Gün gidince muayene hakkım 2 kere düşmüştü mesela.

Slm kızlar sabah sinir boşalması yaşadım resmen inşallah bebeğime bişey olmaz etkilenmez
Kız kardeşim neden eşinin ailesi ile yılbaşına girdin diye burnumdan getirdi
Sürekli davet etmeme rağmen 9 Naz ile gelen insandır kendisi nasıl bi çare bulacağıma bu çıkmaza

S.a canim , hormonlardan dolayi biraz fazla etkileniyoruz sanirim. Bende kaynanama sinirime 2 gundur deli gibi temizlik yapiyorum
Kardesin neden burnundan getiriyorki , sonucta esinde ailesi ile girmek istemis olamaz mi ?
Kardesinde burada demekki , cok guzel diyecektim ama bazen uzakta olmasi daha guzel

Evet burda canım onlar iki hafta önce kararlaştırdılar taki düne kadar bişey demedi çok arada kalıyorum inan ve resmen bugün sinir krizi geçirdim uzanıyorum şimdi bebeğin hareketlerine odaklandım

Ben beni sinir eden herkesi kim olursa olsun telefonumdan Bile ismini siliyorum.
Hamile Hamile kimsenin Nazını çekmeye mecbur değilsiniz.
Sallayın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…