2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Herkese günaydın ben niye erkenciyim yine
Yatakta bir esneme hareketi yapıyorum ve her sabah bacak arkasına bir kasılma acıyor çok fazla
kalsiyum eksikliği dedi hep unutuyordum sormayı
özel bir ilaç yazdı bugüne kadar aldım bu sefer almadım sağlık ocağı bir muadilini yazar sanırım
magnezyum tek başına yeterli değilmiş demek ki.dunde magnezyum u unuttum akşam ağrılar başladı çok faydası var farkettim

Günaydın yalnız değilsin ben de oğlana ilaç vericem diye kalktım 05:45 de uyayamadım yoğurt falan tüketiyor musun? Bana bir kere oldu yer ediyor resmen 2-3 gün sürdü acısı bi daha olmadı.

Günaydın mutlu sabahlar herkese,27+2 günlük olduk özel bölgemde aşırı derecede agrı oluyor bu agrı normal mi sizdede oluyor mu kızlar?
Bazen o kadar agrıyor ki penguen gibi yürüyorum

Günaydın mutlu sabahlar herkese,27+2 günlük olduk özel bölgemde aşırı derecede agrı oluyor bu agrı normal mi sizdede oluyor mu kızlar?
Herhalde normal canım bende dünden beri öyleyim bazen çocuk döndüğü zamanda baskı yapıyormuş o yüzdende hissediyor olabiliriz

ben de hiçbir şeye başlamadım ne yıkama ne ütüleme ne valiz kendime daha pijama falan bile almadım bi uyuşukluk çöktü ki sorma
Bende bu hafta yapcaktim covidden kaldı mesef karantinam bitsin evi bir dezenfekte ederim hepsini tekrar yikar utuler hazirlarim çantamı artık napalım bu arada benim kızın adı öykü ecre olacak listeye bixide ekler misin teyzesi

Ne konuşmalar ne tartismalar yani neler neler ama değişmiyor can bende karat verdim artık annesiyle ilgiliyse konus ararim diye tehdit ediyorum hemen susuyor

Günaydın yalnız değilsin ben de oğlana ilaç vericem diye kalktım 05:45 de uyayamadım yoğurt falan tüketiyor musun? Bana bir kere oldu yer ediyor resmen 2-3 gün sürdü acısı bi daha olmadı.
Yoğurt yiyorum ama günlük yemeye basliycam bugün dişim kırılmıştı ordan bir parça daha koptu kalsiyum da alicam aylardır böyle sabah uyanıyorum yorgunluk csry gündüz de uyumam
Herhalde normal canım bende dünden beri öyleyim bazen çocuk döndüğü zamanda baskı yapıyormuş o yüzdende hissediyor olabiliriz
Evet var bende de oluyor o ağrı

Aynen oluyor dün sordum olur devam eder hamilelik ilerliyor dedi ayakta kalınca daha çok oluyor ozellikle yorulunca öğün dikkat et

Magnezyum bnm dr um zorunlu olmazsan icme dedi vitamin verdiği ilacta kalsiyum var süt kabiz gaz mide ağrısı yapıyor 1 kutu 500 ml yoğurt bol peynir yiyorum kuzum

Magnezyum bnm dr um zorunlu olmazsan icme dedi vitamin verdiği ilacta kalsiyum var süt kabiz gaz mide ağrısı yapıyor 1 kutu 500 ml yoğurt bol peynir yiyorum kuzum
Laktozsuz içmeyi dene. Valla kime sorsam mutlaka magnezyum iç kasılmaların ve kramplarin icin diyor. Enteresanmis senin doktor.

Biraz garip evet bana diyor ki vitamin bile kullanma dicem ama istiyorsun sen kullan diyor
O da abartmış. Bebek sömürüyor her şeyi. Kullanmazsan yataktan çıkamazsın. Surda kaldı 2 ay dayanicaz. D vitamini, vitamin, Demir hapı doğumdan sonra 6 ay daha kullanılıyor.

Magnezyum kalsiyum benim doktor iç dedi vitamin s ile başlayan dan seni sisirir sağlıklı beslen dedi.Bugun artık 58.4 rakamı geride kaldı 59 olmuşum.

O da abartmış. Bebek sömürüyor her şeyi. Kullanmazsan yataktan çıkamazsın. Surda kaldı 2 ay dayanicaz. D vitamini, vitamin, Demir hapı doğumdan sonra 6 ay daha kullanılıyor.
Sadece demir vitamini ve balık yağı 1 tane daha vitamin alıyorum canm d vitamini kullanmiyorum soracam bu gittiğim de

Ben de 1 haftada 600 gram vermişim 350 gram kadar almam gerekirken mide yanması ve reflü mahvetti hiçbir şey yiyemiyorum. Tesellim bebişin gerekli şeyleri sömürmesi

Ben de 1 haftada 600 gram vermişim 350 gram kadar almam gerekirken mide yanması ve reflü mahvetti hiçbir şey yiyemiyorum. Tesellim bebişin gerekli şeyleri sömürmesi
Bende bu ara aynı durumdayım cnm yemek azıcık bıle yesem mıdem bulanıyo mıdemde gaz var sureklı carpıntı bıle yapıyo o bana kılo verdımmı bılmıyorm ama aynı tedırgınlık bendede var duzelırz ınsallah

Bebek her türlü aliyor merak etmeyin. Ben de diyetteyim şeker yüzünden. Ben 1 kilo verdim, Asel 500gr almış

Hiç canını sıkma canım bende verdim kilo doktorum bebeğin gelişimi gayet iyi hiç moralini bozma dedi.

Merhaba kızlar göğüs ucu kremi lansinoh dışında başka bir marka alan var mı? Ya da hakkında güzel yorumlar duyduğunuz göğüs ucu kremi önerebilir misiniz?
Ben ilkkinde lansinoh kullandım memnun kaldım. En rahatı o krem digerlerini her defasında emzirme öncesi silmek gerekiyormuş . Gümüş kapak düşünebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…