Biri yazmıştı ama çok geride kaldı bulamadım tüm günde hastaneyle uğraştımm. Migrosla Carrefour indirdim bende indirimleri takip ediyim dedim çok sağolsun kim önerdiyse inşallah bende yakalarım indirimleri
Her girdigim oda da şunu yaparim , bunu yaparim diye plan yapiyorum. Ama faliyete gecmedim henüz yarin nasipse baslayacagim artik. Aslinda dogum icin bir suru pijamam var ama yine yeni birseyler almak istiyorum
Her girdigim oda da şunu yaparim , bunu yaparim diye plan yapiyorum. Ama faliyete gecmedim henüz yarin nasipse baslayacagim artik. Aslinda dogum icin bir suru pijamam var ama yine yeni birseyler almak istiyorum
Niyeyse insan eski giymek istemiyor halbuki zaten kisa surw giyiliyor. Ama olsun demi bir makina camasir yikadim miss gibi koyuyor insan nasil heyecanlaniyor. Saglicakla gelsin bebisler
Niyeyse insan eski giymek istemiyor halbuki zaten kisa surw giyiliyor. Ama olsun demi bir makina camasir yikadim miss gibi koyuyor insan nasil heyecanlaniyor. Saglicakla gelsin bebisler
İdrar için zaten o tek kullanımlık saseden kullandım canım da acilde aciik varmı diye bakan ebe vajinal enfeksiyonun var dedi anlamadım akıntı var şu gibide progestan fitil kullanımından diye düşünüyorum ilk günden beri hep su gibi geri akardı zaten.vajinal enfeksiyonla idrar enfeksiyonu farklı degilmi
Merhaba, bende progestan fitil kullanıyorum ve enfeksiyon yaptı, vajinada tahriş, beyaz apse gibi şişlikler vs var hafif kaşıntı ve sarı renkli akıntı da var. Sizin de aynı şekilde miydi? nasıl çözdümüz bu problemi doktor ne dedi henüz doktor ile görüşemedim ben
Günaydın herkese yılın ilk muayenesini oldum 1150 olmuş kilo boy 5.56 herşey yolunda çok şükür bir hafta önden gidiyor dedi kemik yapısı.
Bir aksilik olmazsa Şubat'ta tekrar gidicem inşallah dayanabilirim.
Bacak arkalarim kasılıyor dedim magnezyum artı kalsiyum onerdi özel bir ilaç sağlık ocağına muadilini yazdırmayı düşünüyorum kalsiyum hangisini kullanıyorsunuz?
Progestan sormadım bıraktım akıntı kesildi daha iyi hissediyorum unuttum sormayı
Günaydın kızlar bu sabah saat 7 gibi uyandım karnım ve belimde şiddetli bi ağrı vardı bir saat yatakta kıvrandım sanki adet olcakmış gibiydi aklıma binbir türlü şey geldi çok korktum sonra eşim sıcak su torbası yaptı onunla biraz rahatlamışım uyuyakalmışım şimdi uyandım da birşeyim kalmamış çok şükür ama çok korkunçtu biraz daha devam etse kadın doğum acile gidicektim yalancı kasılma dedikleri böyle bir şey mi bilmiyorum ama benim şimdiden gözüm korktu
Günaydın kızlar bu sabah saat 7 gibi uyandım karnım ve belimde şiddetli bi ağrı vardı bir saat yatakta kıvrandım sanki adet olcakmış gibiydi aklıma binbir türlü şey geldi çok korktum sonra eşim sıcak su torbası yaptı onunla biraz rahatlamışım uyuyakalmışım şimdi uyandım da birşeyim kalmamış çok şükür ama çok korkunçtu biraz daha devam etse kadın doğum acile gidicektim yalancı kasılma dedikleri böyle bir şey mi bilmiyorum ama benim şimdiden gözüm korktu
Artik normal ara ara sancilar olmasi ama cok siddetli oluyosa yine de doktora soylemek lazim sanki. Bide sicak su torbasi önerilmiyo diye okumustum, arastirmadim ama onu da sormak lazım. Benim de dun gun icinde uc kere sanci girdi, siddetli degildi ama ona ragmen her seferinde bi kalbim güm güm oluyo normal mi articak mi nedir bu falan diye panikleniyo anlik