2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Işte hamilelik seysi iştah bazen bi açılıyor ki hic sorma dediğin gibi mecbur sabretcez

Valla ben her şeyi hazırladım
Sadece bir gitmeden bir daha utulerim yeter. Valla 2 ay var daha şimdiden 41 cm olmuş. 55cm mi doğacak bu çocuk napacak?
Yenidoğan setleri olmazsa valla çok üzülürüm.
Olur olur merak etme abimin kizi 59cm dogmustu yine bile olmustu ben daha hicbirsey yapmadim. Sanki bu dogumda hazirliklar bitmeyecek gibi kafamda bir dunya iş

Olur olur merak etme abimin kizi 59cm dogmustu yine bile olmustu ben daha hicbirsey yapmadim. Sanki bu dogumda hazirliklar bitmeyecek gibi kafamda bir dunya iş
ben de hiçbir şeye başlamadım ne yıkama ne ütüleme ne valiz kendime daha pijama falan bile almadım bi uyuşukluk çöktü ki sorma

Kızlar iyi yıllar olsun hepimize. Bebeklerimiz ne şekilde sağlıklı dünyaya göz açacaksa normal veya sezeryan öyle olsun, şıp diye kolay bir doğum olsun. Tüm anneler, bebeklerimiz, ailemiz sağlıklı olsun. Bol sütümüz, sıfır depresyonumuz, enerjik lohusalığımız olsun Evimiz bereketle dolsun taşsın, yediğimiz Karamlar şeker yapmasın Geceleri tost perileri daha az ziyaretimize gelsin

ayyyyy ne kadar bal kızzz dilekleriii yeriiiiimmmm karam kısmında duygularım zirveye geldi tahmin edersin kiii

Senin güzel dileklerini yerim hepimize süper bi yıl olsun. Evimizin uğurlarının karnımızda oldugu son 2-2.5 ay, sonra yepyeni maceralar

Yaa ne güzel dilekler öyle.Icimi costurdun 2022 hepimize çok güzel gelsin inşallah.

canlarım akşam sofra başlarından kalkamazsak şimdidennnn kutlamamı yapayıııım
bebiklerimizi paylaşacağımızzz zamanlar gelsiin artıııık hep iyi ki dediğimiz senelerimiz olsun en başta sağlıklı, huzurlu, paralı, ailelerimizle sevdiklerimizle beraberrr musmutluuu senelerimiz olsuuuuuuun
iyi ki bir araya gelmişiz bu grupla da birbirimize kardeş dost olmuşuzz

İyi ki sen bu grubu organize etmişin canım. Enerjimizi düşürmeden 7 ayımızı geçirdik çok şükür. Emeklerin için teşekkür ederiz. Mide bulantılarının arasında gruba verdin coşkuyu
Çift çizgiyi bulduk mu, bimde indirim başladı mı günlerinden, karnı doydu mu, altı temiz mi günlerine

Merhaba sevgili anneler Sat 2 Kasım.Normalde bebeğim 8+3 haftalık olması lazım.Bugün ultrasonda 1.3 cm 5+3 haftalık çıktı.Doktor keseyi gördü her şey güzel ama bu hafta geriliği kafamı karıştırdı dedi.3 seçenek olabilir dedi. 1.seçenek geç döllenme.
2.seçenek fazla kilonuzdan dolayı dedi.
3.seçenek gelişim geriliği var bebekte sıkıntı olabilir dedi.
2 hafta sonra gelin kalp atışını duymamız lazım dedi.
Belirsizlik yoruyor beni çok üzgünüm 2 hafta nasıl bekleyeceğim.
Aynı durumu yaşayan var mı ?

merhaba hamileliğiniz hayırlı olsunn
kesede yolk sac göründü mü onunla ilgili bişey dedi mi
reglleriniz düzenli miydi
ovulasyon testi yapıp takip etmiş miydiniz
benim mesela 14. gün yumurtlamam gerekirken 22 mi 21. gün mü ne yumurtlamıştım o yüzden gerilik oldu tabiki
sizin de düzensizliğiniz çok ise her şey mümkün umarım sağlıkla devamı gelir hakkınızda hayırlısı olsun

Bugün annemdeyiz akşam tabi kızkardeşimgil de gelecek.Onla hala ayni durumlar.Hatta daha da sapıttı.Orada biraraya geliyoruz.Artik çok daha iyiyim.Annemle de öyle sanki.Ve çok mutlu oluyorum.Asil önemli konu bugün eşimle kızımızın ismini söyleyeceğiz herkese.Sabah oğlum anne bugün babam kardeşimin ismini söyleyecek demi diye uyanmış sipam.
Zaman yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum.Ya beraber herşeyi paylaştık.Cok seviyorum sizleri ya..
Hepiniz iyiki varsınız.Yeni yilimiz kutlu,musmutlu olsun.Bebislerimizle ,ailemizle kısaca sevdiklerimizle çok mutlu olalım.
Z zahrada tatlım benim iyiki kurdun bu grubu.Iyiki tanıdık birbirimizi.

Musmustlu bol bebek kokulu bir yıl geçirelim hepimiz bizi yormayan bebeklerimiz olsun inşallah çok zor zamanlardan geçtik geçiyoruz hepimiz kaç aydır sürekli bir endişe bir heyecan yaşıyoruz iyiki bu grup var doğumdan sonrada birbirimize bugünlerdeki gibi destek olmak dileğiyle hepiniz iyiki varsın Bu yıl hepimizin unutamayacağı güzelliklerle dolu bir yıl olsun gelsin o zaman 2022

İncir de aşırı şeker varmis. Ben zaten sevmem de yasak demişti.
Tam bugday ya da çavdar olacak ama.
Ölctüm.bir saat sonra 119 çıktı. Ben 160 bekliyordum. Korkumdan tatli yemiyorum ne zamandır. Bugün ağzımın tadı yok o yüzden ne görüyorsam ağzıma atasım geliyor. İğrenç tat gitsin diye ama gitmiyor

1kereden bir şey olmaz korkma :)

Hep düzensizdi benim regl dönemim son 3 ay düzene girdi hep ayın 2’sinde oldum.Kesenin içinde bebeği gördü 1.3 cm dedi

Bu sene hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza, hepimiz rahat doğumlar yapalım, sütlerimiz şelale gibi aksın, dırdırcı moral bozan akrabalar dostlar lohusalığımızda sessiz kalsın, hamilelik kilolarımız hızlıca erisin gitsin, bebişlerimizle beraber sağlıklı mutlu huzurlu nice senelerimiz olsun

Günaydın kizlarrr
Bebislerin kıyafetlerini yıkamak için erken değil demi artık.30+5 oldum ya.Tabi zipirnaz kızım her gittiğimde önde gidiyor oluyor 1hafta ama.
Erken değil ben iki hafta önce yıkadım kurudu 3 makine yikamistim dolaba katladim koydum bu hafta içi de ütü askılar yerini buldu.son birkaç şey daha utulerim bazısı biraz kırışık kalmış.utu olmasa çok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…