2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben beni sinir eden herkesi kim olursa olsun telefonumdan Bile ismini siliyorum.
Hamile Hamile kimsenin Nazını çekmeye mecbur değilsiniz.
Sallayın gitsin
Kuzum bende öyle yaptım ama kardeş işte dün benm de esim beni zıvanadan çıkardı sinirden yeni yıla sinirli ve ağlamaklı girdim zaten çok duygusal.oldum ama insanlarda hiç demiyor bu kadın hamile üzmeyelim diye esim ve ailesine olan takıntısı beni dün artık zıvanadan çıkardı bende seni boşarım akıllı ol ararim smdi ananı dedim annesi rahatsız olur ararsam diye sırf sustu ayy ne ana meraklısı

Bugun benim 35 yaşındaki küçük olmayan ablam.da annemle konuşurken bana telden bağırdı kapat telefonuuuu diye sanki bise yapmışım noldu dedim neymiş kizi ağlamış benle ne alakaysa evde çocuk ağlıyor diye bana bağırdı telefondan bende kapattım snra annem geri aradı dedim bundan snra beni aramasin işi düşmezse zaten aramaz sa aramasın da artik işi de düşmesin dedim anneme iletir o mutlaka terbiyesize

Kizkardesin bekar mi bilmiyorum ama bende sorun yaşadım ara ara ama şöyle diyeyim artık kızkardeşim gorumcesini k valide onlari benden çok soruyor görüşüyor bir demiyor ablamı gideyim göreyim.. evlenince herkes eşinin ailesi ile görüşür normal iki ailen var demek ki gitmen gerekiyordu gittin ne var bunda büyütecek seneye de kendi ailene gidersin olur biter.beni annem kizkardesim artı k validem bile sinir ettiler ağladım o yüzden ne diyeceğimi bilmiyorum.hamile insana daha güzel davranmak lazimken

Çok hasas dönemdeyiz kimse halilizden anlamıyor sizi çok iyi anlıyorum. Benim çevrem de evde olmama rağmen gelip gitmeme takıyorlar boş vakit ayır bize de diye ima ediyorlar sürekli hamile olduğumu şu salgın döneminde evimde durmanın benim için daha güvenli olduğunu anlamlandıramıyorlar.. Grip olunca da bi Allahın kulu da arayıp bişeye ihtiyacın var mı nasılsın bile demiyor.. O yüzden sizde ince düşünmeyin arkadaşlar kim ne düşünürse düşünsün

Kızlar bugün biraz yürüdüm ama azıcık üşümüş olabilirim gittiğim yerde az önce karnımın altına doğru bir ağrı batma aci 1 dakika sürdü ama mahvoldum böyle olan var mı anlatılmazdi..

Eklentiler

• 16410513708839144937432884053923.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 71
Ya niye bu ailedeki insanlar anlayışsız oluyor? Hamile olduğumuzu unutup sadece kendilerine okdaklsniyorlar? Boşver Esra hiiic sıkma canını.
A azaria valla en güzelini yapmışsın

Ya ben cidden anlamıyorum bu insanları? Kendi kanın canın güya ama elden beterler. Her şeyi senden bekliyorlar. Valla ne kimseyi ararım ne sorarım. Her şey karşılıklı. Beni aramayani aramıyorum umrumda değil...

Ayy bugün bende yürüdüm şaka gibi sonunda ama 35 dk falan toplamda. Kız cok adım atmışsın kaç saat yürüdün

Ayy bugün bende yürüdüm şaka gibi sonunda ama 35 dk falan toplamda. Kız cok adım atmışsın kaç saat yürüdün
Sürekli yurumedim aslında sabah doktora gittim 8de çıktık sonra babamın işyerine ziyaret ediyim dedim hep aracla ama arada işte metroya yürüme vs orası biraz soğuk herhalde üsuttum isyeride büyük wc ye git gel oldu inanki bu yürüme dönüşte de özel arabayla bıraktılar..Ben normal zamanda 12000 olurdu ama hamilelik.cok başka

Randevun nasıl geçti gümüş?

Randevun nasıl geçti gümüş?
Bebek iyi canim sorduğun için teşekkür ederim
1150 olmuş kilo boy 5.56 bir hafta onde dedi.
Kalsiyum yazdı bacakta kasılma vardı
Aşağıya doğru birşey iniyor sanki dedim o olur artar bile dedi

Bugün aslinda fazla da yurumedim ama usudum sanırım 1 saat oluyor bir batma bir acı 1 dka durdu neyse..

Magnezyum iç. Dikkat et kendine de. Aşırı salgın var, insanlardan uzak dur mümkün mertebe.

Magnezyum iç. Dikkat et kendine de. Aşırı salgın var, insanlardan uzak dur mümkün mertebe.
Magnezyum içiyorum kalsiyum da gerek demek ki dedi.kalabaliga gitmedim canim babamin işyerine gittim kimse yok babam ben eşim ama biraz soğuk yaksanda üşüyor insan orda sanırım birazda doktora git ordan işyerine işyerinin içinde yürüme alanı çok aksam batma ama nasıl ah ah diye bağırdım resmen hemen durdu şükür.Asi da oldum bugün..ama salgın var çok haklısın.doktoelr bebeğe birşey olmaz kovid olursan sen zahmet çekersin zor dedi işte.

Sen nasılsın sende durumlar ne

Valla sırt ve kaburga ağrısı ile bogusuyorum ben de. Allah'tan 7 8 hafta kaldı diye gun sayiyorum.
Kalsiyum için bol bol yoğurt ye baya faydasi oluyor :)

Kızımda ayda bir ücret alıyordu
Bir ay dolunca yeni ücreti ödüyorduk
Umarım hala öyledir

kızlar bugünün stresindenmi bilmem ufak ufak kasılmalı sancılar hissediyorum aşağı tarafta

Günaydın ne eşini ne ablani değiştirebilirsin yaşla ilgili olsaydı herkes sorunsuz olurdu kafaya takma geri vites yap muhatap olmayı azıcık kes.kv mevzusu ablandan zor çünkü hayatı paylaştığın adam hep yanında Allah yardımcınız olsun birşeyler sürekli tekrar edince yıpratıcı oluyor bir karşına al konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…