Şöyle bir 30u geçip 35leri görsek bir tık daha rahat olur herşeyNerde kuzum ya.Oglum var 4.5yasinda çok hareketli o da.Pesinde koşturmaktan oturamiyorum ki.Ama dikkat etmemiz gerek cidden artık.
Minnosum bu senin kv hep böyle daha oncede demistin ya bırak salla gitsin. Yaşıt olsanız bile her bünye bir değil ki. Mesela bende 1 gün çok iyiysem öbür gün yataktan çıkamıyorum çok halsiz oluyorum. Ama bana laf etcek kimseye söylemiyorum ya bilmelerine gerek yok bi de onların tantanasını mı cekcemKalktım mutfak topladım yemek yaptım resmen ağrı oluyor aşağıya baskı sırtıma kırlent koy bütün gün otur yada yat diyor resmen.yoksa inanın yorulmuyorum ki öyle biri değilim 12000 adım atan biriyim normalde.o yuzden su kıyaslama işini sevmiyorum kv gorumcemi anlatip çok sinir etti beni işe gidiyor geliyor evde herşeyi kendi yapıyor vs vs.yahu banane Allah aşkına.benden 11 yaş küçük ilk doğumu yasitim değil.omrunce hep rahat yaşamış ben çok zorluklar çektim.hep çalıştım.bende dedim emeklilik surem dolmus he senin iyimis diyor o vakit.nerden yine aklıma geldi bunlar.
Emın ol 5 yas bıle cok fark edıyor ben ılk dogumumu 25 yasında bunu 30 yasında yapıyorum dunya kadar fark var ılkınde tek basıma doguya atanmıs bır suru ucak otobus yapıp gıtmıstm ve orda tek basıma kalmıştım bu zamanlar oralarda doktor bıle yok yanı sımdı surdan suraya gıdemıyorm her ayda farklı bırseyler cıkıyo o yuzden omlar kıyaslamaya devam etsın her hamılelık cok farklı bana gore yasta cok etkılıKalktım mutfak topladım yemek yaptım resmen ağrı oluyor aşağıya baskı sırtıma kırlent koy bütün gün otur yada yat diyor resmen.yoksa inanın yorulmuyorum ki öyle biri değilim 12000 adım atan biriyim normalde.o yuzden su kıyaslama işini sevmiyorum kv gorumcemi anlatip çok sinir etti beni işe gidiyor geliyor evde herşeyi kendi yapıyor vs vs.yahu banane Allah aşkına.benden 11 yaş küçük ilk doğumu yasitim değil.omrunce hep rahat yaşamış ben çok zorluklar çektim.hep çalıştım.bende dedim emeklilik surem dolmus he senin iyimis diyor o vakit.nerden yine aklıma geldi bunlar.
Masallah yaSelam kizlar .Poyraz'ın ilk posta kıyafetlerini yıkadım bugün . Bı de kızımın dolabından yer açtım kardeşi için . Üç raf yer acicam diye canım çıktı .Tek çocuk olunca geniş geniş yerleştirmişim her şeyi . Dün de pişik kremidir deterjandır vs. kalan ufak tefek şeyleri aldım. Çok az bı eksiğim kaldı .Fena agirlasmisim ama ya pertim çıktı . Şu iki hafta içinde herşeyi bitiririm inşallah .Sonra totomu zor kaldırırım gbi geliyor
Ay evet sizin ev daha kalabalık bı deMasallah yabende yikadim bitti cok sukur. Ütüleyip yerlestirme isim kaldi. En zoru da evde bir kisiye daha yer acmak benim icin neyi nereye koyacagimi şasirdim. Hastane cantami da hazirlayayim da okullar acilana kadar bitsin artik islerim diyorum . Cidden bir is yapmaya basliyorum ara verene kadar hersey cok guzel. Bir oturursam kalkamiyrm yerimden
Canım özel devlet aynı kontrol suresi 10gundur ayrıca nts ücretli falan değil ya yanlış bililendirmis olabilirler mi seni ben Bezmialeme gidiyorum yarı özel orasi doktorum ücretli mesela suan ben girmiyorim ama haftasi gelip ntsye giren gebeler ekstra ücret vermiyor onu bence sor gittiğinde alıyorlarsa da çok sacma o muaynene icinde senin durumunu kontrol etmek icin yaptığı birsey ultrasondan farki yok kiBen çalıştığım için sigorta var ama diğer türlü nasıl oluyor bilmiyorum. Ben perşembe kontrole gittim 8 gün sonra tekrar gitmek zorunda kalıcam ücret alınmıcak 10 günmüş ikinci kontrol süresi ama hastane hastane doktor doktor değişir mi bilmiyorum canım ama dediğin gibi masraflar artacak gibi geliyor bana da. Nst için falan ayrı ücret ödeniyormuş snaırım onlara falan başlıcaz dedi doktorum
Yok Nst ye alıyorlarmış. Benim doktorun asistani demişti bana Medical alıyor diyeCanım özel devlet aynı kontrol suresi 10gundur ayrıca nts ücretli falan değil ya yanlış bililendirmis olabilirler mi seni ben Bezmialeme gidiyorum yarı özel orasi doktorum ücretli mesela suan ben girmiyorim ama haftasi gelip ntsye giren gebeler ekstra ücret vermiyor onu bence sor gittiğinde alıyorlarsa da çok sacma o muaynene icinde senin durumunu kontrol etmek icin yaptığı birsey ultrasondan farki yok ki
Canim gecmis olsun benim bildigim sana 5.gun test yapiliyor negatifsen devam, pozitifsen malumşimdi kızçeler size birkaç sorum var
eşim covid pozitif ben negatif
ama izolasyon falan bana görünmüyor resmen çıkıp dolaşabilirim şok
eşi pozitif olup çalışanlardan rapor işi nasıl oldu ne yaptınız işe gidip geldiniz mi herkese yayabilirim her an pozitif olup çok ilginç değil mi bu uygulama arayan soran edend e yok filyasyon vs bitmiş heralde
10 ocakta 32+1 olup hamilelik iznine ayrılacaktım bu durumda eşimin 16 ocakta bitecek karantinası... 32+0 da çalışır veya çalışamaz raporu almazsak bir yaptırım vs oluyor mu ne yapmak lazım bu durumda gidemicem yani veya bana serbest dolaşmak diye 9 ocakta tekrar test olup 10u doktora mı gitsem
ama mesela o zamana kadar rapor işi nolcak işe gidip gelmem mi mantıklı kafamda deli sorular bana bir yardım edin beyin fırtınası yapalım
Sana karantina gozukmemesi aşırı garip. Yarın evine yakın bi özel hast acil bölümüne gidip, durumu anlatıp rapor al bence, iş yerine raporu sun? Herseyden bagımsız, eşi pozitif birine karantina zorunlulugu olmaması ve filyasyonun rapor organize etmemesi cok cok garip.şimdi kızçeler size birkaç sorum var
eşi pozitif olup çalışanlardan rapor işi nasıl oldu ne yaptınız işe gidip geldiniz mi herkese yayabilirim her an pozitif olup çok ilginç değil mi bu uygulama arayan soran edend e yok filyasyon vs bitmiş heralde
10 ocakta 32+1 olup hamilelik iznine ayrılacaktım bu durumda eşimin 16 ocakta bitecek karantinası... 32+0 da çalışır veya çalışamaz raporu almazsak bir yaptırım vs oluyor mu ne yapmak lazım bu durumda gidemicem yani veya bana serbest dolaşmak diye 9 ocakta tekrar test olup 10u doktora mı gitsem
ama mesela o zamana kadar rapor işi nolcak işe gidip gelmem mi mantıklı kafamda deli sorular bana bir yardım edin beyin fırtınası yapalım
iş yerim gelme zaten raporlusundur dedi ama değilim aslında filyasyonun çalışmadığını bilmiyolar heraldeCanim gecmis olsun benim bildigim sana 5.gun test yapiliyor negatifsen devam, pozitifsen malum
Ama sana yasak yok , hes uygulamasinda risksizsen devam.
İsyerinle bir gorus derim belki gelme derler sonucta , rapor islerini bilen biri yorum yapsin ben pek bilmiyorum o isleri
Tekrardan cok gecmis olsun
Sana karantina gozukmemesi aşırı garip. Yarın evine yakın bi özel hast acil bölümüne gidip, durumu anlatıp rapor al bence, iş yerine raporu sun? Herseyden bagımsız, eşi pozitif birine karantina zorunlulugu olmaması ve filyasyonun rapor organize etmemesi cok cok garip.
Veya asm’de verir raporu oraya gidebilirsen.
Canım sen yarın sabahtan çift maskeni tak. Bi özel hast acile git, kesin yardımcı olurlar. Hamilesin ve rapora ihtiyacın var. Bu durumda ne kendini, ne de kimseyi riske atmaman lazım. Hes uygulamasına cok sinirlendim inan… sonra da vakalar neden artıyoriş yerim gelme zaten raporlusundur dedi ama değilim aslında filyasyonun çalışmadığını bilmiyolar heralde
kuzu var ya vakalar bu yüzden kudurdu heralde hayat eve sığarda risksiz gözüküyorumm
ben covid olduğumda beni aramışlardı eşimi de temaslı yazdırıp rapor vermişlerdi şimdi eşimi ne arayan ne soran oldu
asmde en son rapor istediğimde kadın çarkıma tükürmüştü hatırlarsan ahhaha
ama bir özele gidip yapabilirim onu çok mantıklıııı gerçi onda da doktorları ek riske mi sokuyoruz bilmiyorum ki her ucu şeyli değnek resmen
aşırı aşırıı covid olmayan da domuz gribi evden çıkmamak kimseyle görüşmemek en iyisi şu ara ve bundan sonraki süreçte hastanede öyle bir kuyruk vardı ki covid sırası şok olursunBu ara kime sorsan hasta kovid değilim soğuk algınlığı grip diyorlar vs ama hasta olan çok bence bir bosvermislik var..
Benim bildigim saglik ocagin sana rapor vermesi , esin pozitif sen negatifsin asilisin ama sndinde karsntinada olman lazim galiba suan icin .. pozitif olduguna dair msj geldimi size orda nimaralsr olmasi lazim onlari arayip sorabilirsin yada ilce saglik ilgilenebilir durumunj anlatşimdi kızçeler size birkaç sorum var
Z zahrada cığımm yazdıklarına denk geldim yeni covid atlatmış biri olarak yazmak istedim. Çok geçmiş olsun sen pozitife dönmeden bu süreci atlatırsınız umarımaşırı aşırıı covid olmayan da domuz gribi evden çıkmamak kimseyle görüşmemek en iyisi şu ara ve bundan sonraki süreçte hastanede öyle bir kuyruk vardı ki covid sırası şok olursun
Benimde yarin 32. Haftam oluyor ve calisamaz raporu istediler calistigim kurum… doktorumu aradim suan pozitif oldugumu ve kurumun 32. Hafta raporunu istedigini souledim onlarda , hastaneye gelmek icin evden disari cikabilirsin hastaneye gelince bizi ara raporonu seni gorup verelim dedilerBenim bildigim saglik ocagin sana rapor vermesi , esin pozitif sen negatifsin asilisin ama sndinde karsntinada olman lazim galiba suan icin .. pozitif olduguna dair msj geldimi size orda nimaralsr olmasi lazim onlari arayip sorabilirsin yada ilce saglik ilgilenebilir durumunj anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?