2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
doktor 35. hafta dedi ağrım sızım yok diye ama 20si gittiğimde merak ediyorum bi girelim mi dicemm
Ben bı girip cikiyim dersin bazı doktorlar 32 bazıları daha geç başlıyormuş o yüzden merak ettim soruyum dedim bende pazartesi gitcem bakalım ne diycek o zaman tam 32 olcazz

Ben bı girip cikiyim dersin bazı doktorlar 32 bazıları daha geç başlıyormuş o yüzden merak ettim soruyum dedim bende pazartesi gitcem bakalım ne diycek o zaman tam 32 olcazz
son gittiğim doktor artık ultrason cihazları çok gelişti dalgaları kasılmaları ölçerek zaten bir problem var mı görüyoruz nst acelesi yok şimdiden dedi ama insan merak ediyor yine de

Kızlar moralim çok bozuldu. Bize gelen yardimci ablanin torunu korona olmus. Ablamiz 3 doz aşılı bugun öğrendikten sonra test yqpmis negatif çıkmış ama ben çok tedirgin oldum.
Sabah bize geldi yarım saat falan temasimiz olmuştur kesin.
Allahim sen bizleri koru.
Bu mikrobu bitir inşallah

Valla canım elliyle bakmasıyla bildi kafasının aşağıda olduğunı çok tecrübeli bi doktor
17 Mart gösterdi ultrason doğumu hayırlısı inşallah canım

canım kızlarrr tabloda boş olanlardannn doğum tarihi alann isim belirleyen var mııııı güncelleyeyiim

doktor 35. hafta dedi ağrım sızım yok diye ama 20si gittiğimde merak ediyorum bi girelim mi dicemm
Bnde yarin gidiyorum doktora 4_5 gbi. Kızımda 32 de gittiğimde suyum sinirdaydi. 1 hafta muayene bir hafta nst şeklinde devam etmiştim .bakalım bunda ne olucak .3 hafta olucak nerdeyse en son gideli.

Şubat annelerinde ortalık karıştı .ne güzel doğum haberleri geliyordu.taa Eylül anneleri den beri sürekli doğum takip edip topik topik geziyordum .Şubat anneleride hep ocakta döküldü .Şubat girince resmen sıradaki topik biziz nedense bnde Şubatin sonunda dogurcakmis gbi hissediyorum .gerçi kızımda da 38 de dogururum demiştim ama 39+6 da biz zorla çıkarttık onu oradan

Canım bulaştırıcı günleri belirti gösterdikleri günler oluyor. 4.ve 5.gün genelde, Yani negatifse sana bulaşmaz. Biz eşimle ortak alanlarda maske takıyoruz, o şekilde şükür bulaşmadı. Sen de yardımcı gelince maske takabilirsin, dışarıdan gelen biri hep risk. İlk gün ben de çok stres oldum. Eşim de aşılı birine göre agır gecirdi, 10 gün oldu hala agrısı var. Çok dikkat etmeliyiz.

Amin canim , Rabbim korusun gercekten, üzüldüm boyle bir stres olmaniza . Insallah virusu kapmadan atlatirsin hamileligi . Son zamanlara geldik artik .
Allah korusun hepimizi insallah .
Saglicakla kucagimiza alalim da bitsin bu tedirginlik

Hamilelik hepimizi yordu benimde başka sıkıntılar oldu kanama yok akıntı aşağıya baskı derken.. Yaşla ilgisi yok bu kafanızda ürettiğiniz bir takıntı.Annem 60 yaşından büyük kaç tane çocuğu var hiç duymadım ağzından enerjin yukendiginde evlatlar büyümüş olur ve senin etrafında olucaklar ne şanslısın benim bir kızım olucak inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın diyelim

Ailemde var ve hala yatan var ağrı kesici içmeden duramıyorum diyorlar yeme içme full bakım yapıyorlar 3 aşılılar dikkat edelim hafife almayalım

Bizede yazsan keşke neler koydun madem tecrübeli oldunuz
Düzenleyici aldım ben bavulum küçük anne bebek çantası da var ayrıca
Anne bebek çantasına herkes neler koyuyor

Ayy çok geçmiş olsun canım ya.

Şükür teyzesi çok güzel geçti
Elle kontrolde bi an sızlama girip çıktı kızlar neden oldu ki?
1650gr olmuş yavrum
Ayy minik tosbik

Benim 18 Şubat'ta geliyor Chivas

O
emnım sıze geçmemiştir gecen esımın arkadasının covıdden dolayı atesının cıktıgı gece eşim maskesız görüşmüş hemde 1 saat fılan ama eşime gecmedı sız temaslının temaslısı oluyosunuz abladada belırtı cıkmamış hemde negatıfmıs ona bıle geçmemiş olabilir belkide artık etrafımızı zardı yıne malesef

kızımda doğumda (39+3) tanışmıştım nst’yle çünkü sıfır belirtisiz yalancı kasılmasız ağrısız sızısız bi hamilelik geçiriyordum doktorum da gerek görmemişti. bu sefer doktor 36. haftada başlarız dedi ama ben yine 37 leri direteceğim suyu vs yerinde olduktan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…