doktor 35. hafta dedi ağrım sızım yok diye ama 20si gittiğimde merak ediyorum bi girelim mi dicemmKizlar bu arada haftası benden ileri olan arkadaşlarım. Rutin nst ye başlayan varmı
Ben basladimKizlar bu arada haftası benden ileri olan arkadaşlarım. Rutin nst ye başlayan varmı
Ben bı girip cikiyim dersindoktor 35. hafta dedi ağrım sızım yok diye ama 20si gittiğimde merak ediyorum bi girelim mi dicemm
son gittiğim doktor artık ultrason cihazları çok gelişti dalgaları kasılmaları ölçerek zaten bir problem var mı görüyoruz nst acelesi yok şimdiden dedi ama insan merak ediyor yine deBen bı girip cikiyim dersinbazı doktorlar 32 bazıları daha geç başlıyormuş o yüzden merak ettim soruyum dedim bende pazartesi gitcem bakalım ne diycek o zaman tam 32 olcazz
Şükür teyzesi çok güzel geçti
Valla canım elliyle bakmasıyla bildi kafasının aşağıda olduğunı çok tecrübeli bi doktorSeninle dogum tarihimiz aynı, bana da 21 - 24 mart arası demişti. Normal dogumda kaçıncı hafta gelir diye bir tahmin yaptı mı? Saglıkla gelsinler inşallah. Bir de cocugun duruşuna göre mi normal dogumla uyumlu diyorlar? Ben de bu hafta gidicem, sorayım.
Bnde yarin gidiyorum doktora 4_5 gbi. Kızımda 32 de gittiğimde suyum sinirdaydi. 1 hafta muayene bir hafta nst şeklinde devam etmiştim .bakalım bunda ne olucak .3 hafta olucak nerdeyse en son gideli.doktor 35. hafta dedi ağrım sızım yok diye ama 20si gittiğimde merak ediyorum bi girelim mi dicemm
Canım bulaştırıcı günleri belirti gösterdikleri günler oluyor. 4.ve 5.gün genelde, Yani negatifse sana bulaşmaz. Biz eşimle ortak alanlarda maske takıyoruz, o şekilde şükür bulaşmadı. Sen de yardımcı gelince maske takabilirsin, dışarıdan gelen biri hep risk. İlk gün ben de çok stres oldum. Eşim de aşılı birine göre agır gecirdi, 10 gün oldu hala agrısı var. Çok dikkat etmeliyiz.Kızlar moralim çok bozuldu. Bize gelen yardimci ablanin torunu korona olmus. Ablamiz 3 doz aşılı bugun öğrendikten sonra test yqpmis negatif çıkmış ama ben çok tedirgin oldum.
Sabah bize geldi yarım saat falan temasimiz olmuştur kesin.
Allahim sen bizleri koru.
Bu mikrobu bitir inşallah
Amin canim , Rabbim korusun gercekten, üzüldüm boyle bir stres olmaniza . Insallah virusu kapmadan atlatirsin hamileligi . Son zamanlara geldik artik .Kızlar moralim çok bozuldu. Bize gelen yardimci ablanin torunu korona olmus. Ablamiz 3 doz aşılı bugun öğrendikten sonra test yqpmis negatif çıkmış ama ben çok tedirgin oldum.
Hamilelik hepimizi yordu benimde başka sıkıntılar oldu kanama yok akıntı aşağıya baskı derken.. Yaşla ilgisi yok bu kafanızda ürettiğiniz bir takıntı.Annem 60 yaşından büyük kaç tane çocuğu var hiç duymadım ağzından enerjin yukendiginde evlatlar büyümüş olur ve senin etrafında olucaklar ne şanslısın benim bir kızım olucak inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın diyelimMuhtemelen enerjisizliğim bitmeyen bulantıdan ozaman.piskolojimi bozdu resmen. InsaAllah dogumla birlikte benimde enerjim yerine gelir suan bitiklerdeyim
Bizimde aynı 3 cesit muhakak olcak. Hem cok yiyolar hemde birinin sevdigini öbürü sevmez secerler. Kücük 10 yasinda her aksam acim ne yiycem der ne var olan yemegi ne abur cubur ne kahvaktilik istemez. Yeni bir yemek isteronun icin acim lafi anksiyetiye yapio bende bende aksine yemek aramam ne olsa yerim. Erkekleri doyurmak zor vesselam
Ailemde var ve hala yatan var ağrı kesici içmeden duramıyorum diyorlar yeme içme full bakım yapıyorlar 3 aşılılar dikkat edelim hafife almayalımCanım bulaştırıcı günleri belirti gösterdikleri günler oluyor. 4.ve 5.gün genelde, Yani negatifse sana bulaşmaz. Biz eşimle ortak alanlarda maske takıyoruz, o şekilde şükür bulaşmadı. Sen de yardımcı gelince maske takabilirsin, dışarıdan gelen biri hep risk. İlk gün ben de çok stres oldum. Eşim de aşılı birine göre agır gecirdi, 10 gün oldu hala agrısı var. Çok dikkat etmeliyiz.
Bizede yazsan keşke neler koydun madem tecrübeli oldunuzDüzenleyiciyi kullandım canım. Bir de fermuarlı buzdolabı poşetine de koydum. Anne bebek çantası evet, bebişin kıyafetleri ordabavula kendi kıyafetlerimi bebeğe bez alt açma koydum. Sadece eşime kıyafet, belki ince bir havlu duş için, diş fırçaları macunu ve makyaj malzemeleri ekleyeceğim
Ben gereksiz ve fazla birşey koymadım. Ablamlardan deneyimledim ne lazım oluyor ne olmuyor
Ayy çok geçmiş olsun canım ya.Kızlar moralim çok bozuldu. Bize gelen yardimci ablanin torunu korona olmus. Ablamiz 3 doz aşılı bugun öğrendikten sonra test yqpmis negatif çıkmış ama ben çok tedirgin oldum.
Ayy minik tosbikŞükür teyzesi çok güzel geçti
Elle kontrolde bi an sızlama girip çıktı kızlar neden oldu ki?
1650gr olmuş yavrum
Benim 18 Şubat'ta geliyor ChivasŞubat annelerinde ortalık karıştı .ne güzel doğum haberleri geliyordu.taa Eylül anneleri den beri sürekli doğum takip edip topik topik geziyordum .Şubat anneleride hep ocakta döküldü .Şubat girince resmen sıradaki topik biziznedense bnde Şubatin sonunda dogurcakmis gbi hissediyorum .gerçi kızımda da 38 de dogururum demiştim ama 39+6 da biz zorla çıkarttık onu oradan
emnım sıze geçmemiştir gecen esımın arkadasının covıdden dolayı atesının cıktıgı gece eşim maskesız görüşmüş hemde 1 saat fılan ama eşime gecmedı sız temaslının temaslısı oluyosunuz abladada belırtı cıkmamış hemde negatıfmıs ona bıle geçmemiş olabilir belkide artık etrafımızı zardı yıne malesefKızlar moralim çok bozuldu. Bize gelen yardimci ablanin torunu korona olmus. Ablamiz 3 doz aşılı bugun öğrendikten sonra test yqpmis negatif çıkmış ama ben çok tedirgin oldum.
kızımda doğumda (39+3) tanışmıştım nst’yleBen bı girip cikiyim dersinbazı doktorlar 32 bazıları daha geç başlıyormuş o yüzden merak ettim soruyum dedim bende pazartesi gitcem bakalım ne diycek o zaman tam 32 olcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?