2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İnşallah hiç bişey geçmemiştir bulaşmamıştır güzel düşenelim. Allah herkesi korusun Hata olanlara da acil şifalar nasip etsin inşallah

Kizlar bu arada haftası benden ileri olan arkadaşlarım. Rutin nst ye başlayan varmı
Ben ilk 29 aralikta girdim 30+3’te hafif kasilmalar cikti zaten agrimda vardi. Sorun yok dedi doktor
2.de 7 ocakta 31+5 ‘te oldu ozaman daha iyiydim. Hareketleri daha belirgindi. Eline bi tus veriyor hareket ettikce bas diye. Baba koltugu gibi onu yatirip senin uzanmani isteyip sag tarafa dogru bir zimbirti bagliyor. Aslinda 10-15 dk suren bisey sorunsuz ama sola dogru yat deyince isler bozuluyor acikcasi biraz rahatsiz bir durum. Telefonla zor oynuyorum zaman geccin diye
Benim doguma kadar her defasinda devam yani nst ve kontroller.
canım kızlarrr tabloda boş olanlardannn doğum tarihi alann isim belirleyen var mııııı güncelleyeyiim
bizim kizimizin adi “ Defne Lidya “ olacak canim

Dogum tarihini bu cumartesi gittigimizde konusuruz herhalde sezeryan olacak zaten.

Hem tup bebek hem kilom var hem yas 36 birde 3,5 sene once kist ameliyati gecirdim ben onda dikine kesigim var 10 cm kadar. Bi kere kestirdim bide yatayini kestiririm nolcak dedim komaz kucagima bebeyi versinler bu sefer unuturum

G gumus82 Dulciana

Hastane çantası için şunları aldım ben;

Anne

2 tane sabahlıklı pijama takımı
1 pamuklu gecelik
2 gecelik ve taç (çekim için)
2 penye elbise( doğumda önlük giydirmiyor doktorum doğum için aldım)
Hastane çıkışı için triko takım
2 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
4 külot(2 si yüksek bel, 2 si normal)
Depend
Kullan at terlik
su geçirmez terlik eşime ve bana
2 kalın çorap, 3 normal çorap
Makyaj malzemesi ve tarak

Bebek

Bez
Alt açma
Islak mendil
Pamuk
Çekim için tulum
Hastane çıkışı için polar tulum
1 5 li takım
2 pamuklu tulum
Yedek Eldiven, zıbın, çorap
1 4 katlı müslin battaniye, 2 ince müslin battaniye, 1 kalın battaniye

Eş için kıyafet
Fiş Fırçası ve havlu

Bizim hastane bebişi giydiriyor ilk etapta o yüzden çok kıyafet koymadım yedekliyorum sadece. Havluyu da soracağım eğer varsa hastanede onu da almam yanıma

Z zahrada Şimdilik bebişin ismine Eylül Aselyazabılırsın canım bı aselde bızden gelsınya eylulu basından berı oglum ıstıyo adı eymen oğlumun kardesımın ısmı benımkıyle uysun dıyo yanınada en cok aseli yakıştrdık anlam ve okunuşu hoşumuza gıdıyo değiştirmezsek boyle bir ikizler burcu olarak kararlarıma cok guvenme ama

Amin rabbim her isteyene versin insaAllah. Benimde sancı asagıya baskı cok uzun zamandır var bazen düscek diye tutup yuruyorum o derece dr her hamilelik ve dogumla rahim kasları biraz daha gevsiyir rahim asagı sarkıyor ondan dedi.
InsaAllah bebek dogunca halsizlik bulantı sancı biticek. Full enerji dolacagız Allahın izniyle

Canım aynı şeyi yaşıyoruz resmen bazen tutuyorum

Kızlar hepinize merhaba, gruba çok çok geç geldim biliyorum ama hepinizi uzun süredir takip ediyorum hepinizi tanıyor gibiyim Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim Her şey normal giderse normal doğum ile oğlumu 10 Mart’ta kucağıma alacağım. Beni de listeye eklerseniz diye bilgilerimi yazayım. 37 yaşındayım ilk çocuğuma hamileyim. 2 doz aşı oldum. Oğlumuzun adı Aren olacak inşallah. Gebelik şekeri hariç bir sıkıntı yaşamadım geldim bu haftaya çok şükür. Hepimize rahat bir doğumla yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı diliyorum

Hoşgeldin canım. Z zahrada hemen gelip ekler şimdi seni

Hoş geldinnnnnnnsende de mi var şeker bebek bende de varaminnn inşallah canım

Yaa hoşgeldiniiiiz ekledim tabiii sağlıkla gelsin arenimiiiz yaa grupta çok uğraşan oldu bu lanet şekerle he

Hayatım iyiydi bugün ilk kez nst de yapıldı iyiymiş keyfi yerindeymis 1900 kusur gram olmuş beyefendi 32+0 bugün doğum iznim de başladı
ohhh ev hanımı kardeşliği başlasııın o zamann
yesinler eşeği ya yüzünü gözünü gösterdi mii maşallahh kuzucuğa
ne kadar sürüyo bu nst

Hoşgeldinn oğlumun isimdaşı olacak

ohhh ev hanımı kardeşliği başlasııın o zamann
yesinler eşeği ya yüzünü gözünü gösterdi mii maşallahh kuzucuğa
ne kadar sürüyo bu nst
Ay başlasın bakalım yok göstermiyor artık zorlamiyorum kabullendim ne yapayım doğunca yüz gorumlugu takip görürüz artık 20 dk kadar sürdü nst. Bundan sonra iki haftada bir kontrole gidecekmişiz 36ya kadar sonrasında da eğer aceleci davranmazsak haftada bir şeklinde devam edecekmiş. Bu arada bebesinin mobilyası istediği gibi tam vaktinde gelen var mı?? Sabahtan beri bir de telefon başında onun kavgasını veriyoruz son olarak sen de çıktın mı heyatim izine???

ben koomple işten çıktııım tazminat mazminat anlaştıkk
yıkama ütüleme işlerine başla bacım çok zormuş çooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…