- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
İnşallah hiç bişey geçmemiştir bulaşmamıştır güzel düşenelim. Allah herkesi korusun Hata olanlara da acil şifalar nasip etsin inşallahKızlar moralim çok bozuldu. Bize gelen yardimci ablanin torunu korona olmus. Ablamiz 3 doz aşılı bugun öğrendikten sonra test yqpmis negatif çıkmış ama ben çok tedirgin oldum.
Sabah bize geldi yarım saat falan temasimiz olmuştur kesin.
Allahim sen bizleri koru.
Bu mikrobu bitir inşallah
Ben ilk 29 aralikta girdim 30+3’te hafif kasilmalar cikti zaten agrimda vardi. Sorun yok dedi doktorKizlar bu arada haftası benden ileri olan arkadaşlarım. Rutin nst ye başlayan varmı
bizim kizimizin adi “ Defne Lidya “ olacak canimcanım kızlarrr tabloda boş olanlardannn doğum tarihi alann isim belirleyen var mııııı güncelleyeyiim
Yaa evet ilk sen dogurcaksin galiba bu gidişle .erken doğum yapanlar hariçAyy çok geçmiş olsun canım ya.
Ayy minik tosbik
Benim 18 Şubat'ta geliyor Chivas
Amin rabbim her isteyene versin insaAllah. Benimde sancı asagıya baskı cok uzun zamandır var bazen düscek diye tutup yuruyorum o dereceHamilelik hepimizi yordu benimde başka sıkıntılar oldu kanama yok akıntı aşağıya baskı derken.. Yaşla ilgisi yok bu kafanızda ürettiğiniz bir takıntı.Annem 60 yaşından büyük kaç tane çocuğu var hiç duymadım ağzından enerjin yukendiginde evlatlar büyümüş olur ve senin etrafında olucaklar ne şanslısın benim bir kızım olucak inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın diyelim
Canım aynı şeyi yaşıyoruz resmen bazen tutuyorumAmin rabbim her isteyene versin insaAllah. Benimde sancı asagıya baskı cok uzun zamandır var bazen düscek diye tutup yuruyorum o derecedr her hamilelik ve dogumla rahim kasları biraz daha gevsiyir rahim asagı sarkıyor ondan dedi.
InsaAllah bebek dogunca halsizlik bulantı sancı biticek. Full enerji dolacagız Allahın izniyle
Hoşgeldin canım. Z zahrada hemen gelip ekler şimdi seniKızlar hepinize merhaba, gruba çok çok geç geldim biliyorum ama hepinizi uzun süredir takip ediyorum hepinizi tanıyor gibiyimBeni de aranıza alırsanız çok sevinirim Her şey normal giderse normal doğum ile oğlumu 10 Mart’ta kucağıma alacağım. Beni de listeye eklerseniz diye bilgilerimi yazayım. 37 yaşındayım ilk çocuğuma hamileyim. 2 doz aşı oldum. Oğlumuzun adı Aren olacak inşallah. Gebelik şekeri hariç bir sıkıntı yaşamadım geldim bu haftaya çok şükür. Hepimize rahat bir doğumla yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı diliyorum
Hoş bulduk
Hoş geldinnnnnnnKızlar hepinize merhaba, gruba çok çok geç geldim biliyorum ama hepinizi uzun süredir takip ediyorum hepinizi tanıyor gibiyimBeni de aranıza alırsanız çok sevinirim Her şey normal giderse normal doğum ile oğlumu 10 Mart’ta kucağıma alacağım. Beni de listeye eklerseniz diye bilgilerimi yazayım. 37 yaşındayım ilk çocuğuma hamileyim. 2 doz aşı oldum. Oğlumuzun adı Aren olacak inşallah. Gebelik şekeri hariç bir sıkıntı yaşamadım geldim bu haftaya çok şükür. Hepimize rahat bir doğumla yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı diliyorum
Yaa hoşgeldiniiiiz ekledim tabiii sağlıkla gelsin arenimiiiz yaa grupta çok uğraşan oldu bu lanet şekerle heKızlar hepinize merhaba, gruba çok çok geç geldim biliyorum ama hepinizi uzun süredir takip ediyorum hepinizi tanıyor gibiyimBeni de aranıza alırsanız çok sevinirim Her şey normal giderse normal doğum ile oğlumu 10 Mart’ta kucağıma alacağım. Beni de listeye eklerseniz diye bilgilerimi yazayım. 37 yaşındayım ilk çocuğuma hamileyim. 2 doz aşı oldum. Oğlumuzun adı Aren olacak inşallah. Gebelik şekeri hariç bir sıkıntı yaşamadım geldim bu haftaya çok şükür. Hepimize rahat bir doğumla yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı diliyorum
kuzucuuuk sen nerelerdesin ya 155i arayacaktım artık
Ahahhaha yorgunluktan ölmek üzereyim 2 gündür sadece yatıyorumkuzucuuuk sen nerelerdesin ya 155i arayacaktım artık
Hayatım iyiydi bugün ilk kez nst de yapıldı iyiymiş keyfi yerindeymis 1900 kusur gram olmuş beyefendiZihra kuzu randevun nasıl geçtii
ohhh ev hanımı kardeşliği başlasııın o zamannHayatım iyiydi bugün ilk kez nst de yapıldı iyiymiş keyfi yerindeymis 1900 kusur gram olmuş beyefendi32+0 bugün doğum iznim de başladı
Kızlar hepinize merhaba, gruba çok çok geç geldim biliyorum ama hepinizi uzun süredir takip ediyorum hepinizi tanıyor gibiyimBeni de aranıza alırsanız çok sevinirim Her şey normal giderse normal doğum ile oğlumu 10 Mart’ta kucağıma alacağım. Beni de listeye eklerseniz diye bilgilerimi yazayım. 37 yaşındayım ilk çocuğuma hamileyim. 2 doz aşı oldum. Oğlumuzun adı Aren olacak inşallah. Gebelik şekeri hariç bir sıkıntı yaşamadım geldim bu haftaya çok şükür. Hepimize rahat bir doğumla yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı diliyorum
Ay başlasın bakalımohhh ev hanımı kardeşliği başlasııın o zamann
yesinler eşeği ya yüzünü gözünü gösterdi mii maşallahh kuzucuğa
ne kadar sürüyo bu nst
ben koomple işten çıktııım tazminat mazminat anlaştıkkAy başlasın bakalımyok göstermiyor artık zorlamiyorum kabullendim ne yapayım doğunca yüz gorumlugu takip görürüz artık 20 dk kadar sürdü nst. Bundan sonra iki haftada bir kontrole gidecekmişiz 36ya kadar sonrasında da eğer aceleci davranmazsak haftada bir şeklinde devam edecekmiş. Bu arada bebesinin mobilyası istediği gibi tam vaktinde gelen var mı?? Sabahtan beri bir de telefon başında onun kavgasını veriyoruz son olarak sen de çıktın mı heyatim izine???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?