2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba anneler,, isimli hastane çıkışı için uygun ama kaliteli bir yer var mı? Bebegon dan baktım 240 tl yazıyor

Merhaba anneler,, isimli hastane çıkışı için uygun ama kaliteli bir yer var mı? Bebegon dan baktım 240 tl yazıyor
Ben bu siteden yaptirdim ama 199 liraydi ben yaptirdigimda simdi 299 oldu
Geldi cokta begendim yastik hediyeside vardi

ben bebeshome sayfasından 180e yaptırmıştım 11 parça birkaç arkadaş daha oradan yaptırdık ben beğendim kumaşı falan güzeldi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum tabi de

Canım hatırlanmak ne güzel cuma gittim içerde kanama yok ama sarı akıntı oluyor ara ara kızım aşağı tekme atıyor sürekli canım yanıyor idrar tutamama oluyor zor yetisiyorum daha önce verdiği bir fitil vardi kullanmadım şimdi kullanicam sordum tekrar birde bir video izledim her zaman izlediğim kağan Kocatepe çok faydalı buldum
Eğilmek iş yapmak ayakta kalmak artık çok zor
Enerjik biriyim normalde ama eser kalmadıBu arada sen nasılsın nasıl gidiyor

Banada aynen öyle dedi 3 kilo üstü dogar dedi boyu uzun dedi sezeryanla dedi 38 hafta bunu soyleyeli çok oldu cuma gittim 1650 30 haftada böyleydi şimdi 31 haftaya başladım hayırlısı

Sarı akıntım nedendir ki enfeksiyona mı bağlı. Bide fitil kanama içinmiydi. Ama Elhamdülillah kanama falan yok. İş yapmak artık herkes için zor valla günlük işleri yapınca bile benim dizlerim iflas ediyo zor oturuyorum tansiyonum düşüyo.
İyiyim elhamdülillah benim ufak tefek şeyler knamalar başka şeyler görünce sesimi çıkarmaya utanıyorum valla ama Gece uykular harap zaten et kesiği ağrım oluyo bide tansiyon problemim. Ama mantar işi bitti hamdolsun 1 gün kullandım kremi ve her lavabodan sonra kuruladım ayrı olarak güzelce sonraki gün geçti mantar ben hala lavabodan sonra ayrı kuruluyorum kremde bi madde var demiştiniz ya onları 2 gün tek kullandım

Krem de bir madde kim dedi ben demedim hatlar karıştı yine heralde

Benim enfeksiyon vardı kültür temizdi sarı akıntı için fitil ve munorol vermişti munorol bir hafta etkili oluyor sonra devam ediyor fitili kullanicam bakalım

Progestan kanama için vermişti haal devam diyor geceleri

Zaten ve biriyle daha konuşmuştuk bu olayı neyse artık. Munorolun hiç etkisi olmuyo valla yaa ben ikinci kullandığımda hala akıntım oluyodu. Ay hadi fitil iyi gelir inşallah canım

ben bebeshome sayfasından 180e yaptırmıştım 11 parça birkaç arkadaş daha oradan yaptırdık ben beğendim kumaşı falan güzeldi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum tabi de
Ben de bebeshome dan yaptirdim.
235 tl olmuştu en son iki hafta önce.
Ama kalitesi kumaşı baskısı cok güzelmis. Ben daha görmedim. Annemle ablam öyle dediler

Anladım bende en geç 36 sanıyordum o yüzden dedim. Evden çalışıyorsan keşke izin verse 39, a kadar çalışsan doğumdan sonra izin daha iyi bence de
Planım o ama maalesef Dr imkan vermedi. Ki zaten sgk da yasakmış iş yeri de onay vermedi mecbur 37de çıkıcam yani :)

Kızlar doğum sonrası için korse kullanacak misiniz aldığınız ya da düşündüğünüz bi marka var mi bende doğumdan 1 hafta sonra kullanıyom .die düşünüyorum . sezeryan olcak dogum bilemiyorum ameliyat yerimi acıtır mi ama deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…