Ben sizden büyüğüm bu yasa kadar hep çalıştım ilk bebek benim psikolojik yapıyorsun enerjimiz var çocuk sayısı için diyorsan büyükler küçükler bir arada olur giderYaaa insaAllah canım benim. Korkuyorum açıkcası 10 senedir 4 kisilik bir aileydik ve öylede kalıcaz sanıyordum. Umarım esim ve çocuklarıma yetebilirimogullarimda enerjim cokdu simdi hic yok 35 yasındayım ondan mı. Piskolojik mi bilmiyorum. Umarım oğluşunda size cok cok iyi gelir. Hayirli kul hayırlı evlat olur canım
Ben genel olmak istemiyorum Şubat başı olucam kovid ikinciyi mart 20 gibi sezeryan ne yapsam kafam karıştı şimdiKizlar aklıma gelmişken yazayım. Sezaryen yapacak arkadaşlar, doğumdan önce 3.dozu veya covid aşısı yaptırmayın. En geç 1 ay önce yani.
Çünkü anestezi etkilemiyormus ve genel yapılmak zorunda kaliniyormus. Dün doktorum söyledi.
Benim doktor sezeryanda hemen sonra taktiriyor annem normal doğum yapmış hep sarmış zamanında owli aldım 31 hafta 60 kiloyum am yazanı alicaktim iyiki ml beden almışım sikarmis çok sıkması da iyi değil şuan tam diyebilirim 60 70 kilo civarı owli ml alsın benim fikrim e bebekte var ayarlamalıKızlar doğum sonrası için korse kullanacak misiniz aldığınız ya da düşündüğünüz bi marka var mi bende doğumdan 1 hafta sonra kullanıyom .die düşünüyorum . sezeryan olcak dogum bilemiyorum ameliyat yerimi acıtır mi ama deneyecegim
Ben daha doktora sormadım büyük ihtimal bi zarar olmaz takmamiz da. ister istemez karin sarkması yaşanıyo ilkinde takmamıştım bunda takıcam bakayım e bebeğe hemen indirim de varmış galiba teşekkürlerBenim doktor sezeryanda hemen sonra taktiriyor annem normal doğum yapmış hep sarmış zamanında owli aldım 31 hafta 60 kiloyum am yazanı alicaktim iyiki ml beden almışım sikarmis çok sıkması da iyi değil şuan tam diyebilirim 60 70 kilo civarı owli ml alsın benim fikrim e bebekte var ayarlamalı
Maşallah maşallah ne güzel büyümüşkızlar bugün çalışabilir raporu için başka dr a gittim. haftasına göre 2 hafta ömdeymiş.sanırım tontik olcak. 2300 gram dedi. kafası büyük normalde zorlar seni dedi. 38 de sezeryanla alınabilir .kilolu bebek olacak dedi
21 şubatta doğum iznim başlıyor. 37 .haftam yani .
Canim buldum da olmadı kabul etmedi .kardeşimden de aldım onu da kabul etmediKuzum buldun mu? Gec mi gördüm
Benim doktor kendi söyledi ama en uygunu owli inceledim ayarlamalı takması kolay.hatta söyle diyim eşimin beli ağrıyordu taktı resmen iyi geldi dedi.bel ağrımda olursa çözer diyorum krem rengini aldım benBen daha doktora sormadım büyük ihtimal bi zarar olmaz takmamiz da. ister istemez karin sarkması yaşanıyo ilkinde takmamıştım bunda takıcam bakayım e bebeğe hemen indirim de varmış galiba teşekkürler
Owliyle ilgili herkes yorumda bişey demiş ama bende hiç bakmadım korselere kullandınmı daha önce anlamadımBenim doktor kendi söyledi ama en uygunu owli inceledim ayarlamalı takması kolay.hatta söyle diyim eşimin beli ağrıyordu taktı resmen iyi geldi dedi.bel ağrımda olursa çözer diyorum krem rengini aldım ben
Evet yorumları da genel olarak iyi beden konusunda kararsız kaldım. Fazlaca kilo aldim doğumdan sonra kaç kilo vercem bu sefer bol olur dar olur iade de olmaz doğumdan sonra mi alsam diye dusundum . Ama korse iyi bence deBenim doktor kendi söyledi ama en uygunu owli inceledim ayarlamalı takması kolay.hatta söyle diyim eşimin beli ağrıyordu taktı resmen iyi geldi dedi.bel ağrımda olursa çözer diyorum krem rengini aldım ben
Deneye yanıla öğrenicez çok memnun olan da varYa korkutmayın beni o kadar mı kötü deterjanbenim arkadaşım da kullanıyor 1 senedir ama o çok memnun
Sabun ceviz benim aklıma sonradan geldi, deterjan aldıgıma pişman oldum. Bir ara kendimize bile kullanmıştım. Aklımdan çıkmış, evde var, biraz ek alıp onu kullanıcam ben de. Lekeli şeylere deterjanı kullanırım.Arkadaşlar Bebek için kesinlikle yumusatici kullanmayin. Kokusu olmayan sabunlar tercih edin. Ben ecoegg ve yıkama cevizi kullandım kızım da ilk 6 ay.
Sonrada frosch a gectim. Doktorum onu tavsiye ettiği için. Ek gıdaya geçince lekeleri cikarmak zor oluyor.
Deterjan icinize sinmiyorsa ilk deterjanla yikadiktan sonra ikinci yikamayi hizli ayar da deterjansiz yıkayın.
Bazen çıkmayan lekeler için ben o şekilde yapıyordum
Ay bu yemek olayı hamilelikte nedense beni de geriyorAynen canim hem cok yerler istah cok hem secerler koca tencerelerde yaparimkızcem bu istahli evde nasıl olucak bakalım.
Ay ne güzel halletmişin. Nasıl sıgdırdın 1 bavula, düzenleyici kullandın mı? O küçük çanta, anne bebek çantası mı?Ben çantayı aradan çıkardım kızlar hazır herşey yıkanmışken hazırlayıverdim
Deterjan olarak minoris kullandım. Sıfır koku, içeriği de güzel. Deterjan almayan varsa tavsiye ederim.
Korseyi doktoruma danışıcam, bir arkadasıma doktoru kaslarını zayıflatır demiş önermemiş nedense. Ama kullanan çoğunlukta.Kızlar doğum sonrası için korse kullanacak misiniz aldığınız ya da düşündüğünüz bi marka var mi bende doğumdan 1 hafta sonra kullanıyom .die düşünüyorum . sezeryan olcak dogum bilemiyorum ameliyat yerimi acıtır mi ama deneyecegim
Arada 1 aydan fazla zaman var senin. YaptırabilirsinBen genel olmak istemiyorum Şubat başı olucam kovid ikinciyi mart 20 gibi sezeryan ne yapsam kafam karıştı şimdi
Evet farklı görüşler var kimisi takılır kimisi takilmaz diyo. Ben deneyeceğim valla ins iyi sonuç alırımDeneye yanıla öğrenicez çok memnun olan da var
Sabun ceviz benim aklıma sonradan geldi, deterjan aldıgıma pişman oldum. Bir ara kendimize bile kullanmıştım. Aklımdan çıkmış, evde var, biraz ek alıp onu kullanıcam ben de. Lekeli şeylere deterjanı kullanırım.
Ay bu yemek olayı hamilelikte nedense beni de geriyoranksiyetem tutuyo demişin ya çok güldüm. Aynı ben, bir de ben 2 tas çorba içer doyarım ama, eşim için okul yurdu menüsü gibi çorba, ana yemek, makarna yemek yapmayı çok severim ama hamilelikte bir haller oldu. Bebegin hazırlıklarına ev rutinleri engel oluyor gibi geliyor.
Ay ne güzel halletmişin. Nasıl sıgdırdın 1 bavula, düzenleyici kullandın mı? O küçük çanta, anne bebek çantası mı?
Korseyi doktoruma danışıcam, bir arkadasıma doktoru kaslarını zayıflatır demiş önermemiş nedense. Ama kullanan çoğunlukta.
Masallah kuzucuguma,benimde gecen hafta 31+4te kontrolumde haftamla uyumlu hatta ultrasonda 31+2yaziyo 2220 gr cikti,ama doktor bisi demedi haftan onde yada geride diye.benim ilk oglan 2hafta hep geriden takip etmisti36haftalik dogmustu 3600du dogdugunda,bundada erken olursa diye korkum var saglikla olsunda hepimizin insallah,bugun aksamdan beri asiri kasiliyom cok gergin karnim ne yatabiliyom ne kalkabiliyom suan acikcasi oturur vaziyette yatiyom oyle uyucam gibi bugun:)kızlar bugün çalışabilir raporu için başka dr a gittim. haftasına göre 2 hafta ömdeymiş.sanırım tontik olcak. 2300 gram dedi. kafası büyük normalde zorlar seni dedi. 38 de sezeryanla alınabilir .kilolu bebek olacak dedi
21 şubatta doğum iznim başlıyor. 37 .haftam yani .
Eğer sm alsaydın elimde kalırdı 60 oldum mart 20 e kadar 60 küsur olurum ml ideal oldu işte oda aradan çıktıEvet yorumları da genel olarak iyi beden konusunda kararsız kaldım. Fazlaca kilo aldim doğumdan sonra kaç kilo vercem bu sefer bol olur dar olur iade de olmaz doğumdan sonra mi alsam diye dusundum . Ama korse iyi bence de
Sağol canım bilgi verdiğin içinArada 1 aydan fazla zaman var senin. Yaptırabilirsin
Ay ne güzel halletmişin. Nasıl sıgdırdın 1 bavula, düzenleyici kullandın mı? O küçük çanta, anne bebek çantası mı?
Muhtemelen enerjisizliğim bitmeyen bulantıdan ozaman.piskolojimi bozdu resmen. InsaAllah dogumla birlikte benimde enerjim yerine gelir suan bitiklerdeyimBen sizden büyüğüm bu yasa kadar hep çalıştım ilk bebek benim psikolojik yapıyorsun enerjimiz var çocuk sayısı için diyorsan büyükler küçükler bir arada olur gider
Ben kardeşlerime hep baktım durdum şimdi hepimiz büyük
Bizimde aynı 3 cesit muhakak olcak. Hem cok yiyolar hemde birinin sevdigini öbürü sevmez secerler. Kücük 10 yasinda her aksam acim ne yiycem der ne var olan yemegi ne abur cubur ne kahvaktilik istemez. Yeni bir yemek isterDeneye yanıla öğrenicez çok memnun olan da var
Sabun ceviz benim aklıma sonradan geldi, deterjan aldıgıma pişman oldum. Bir ara kendimize bile kullanmıştım. Aklımdan çıkmış, evde var, biraz ek alıp onu kullanıcam ben de. Lekeli şeylere deterjanı kullanırım.
Ay bu yemek olayı hamilelikte nedense beni de geriyoranksiyetem tutuyo demişin ya çok güldüm. Aynı ben, bir de ben 2 tas çorba içer doyarım ama, eşim için okul yurdu menüsü gibi çorba, ana yemek, makarna yemek yapmayı çok severim ama hamilelikte bir haller oldu. Bebegin hazırlıklarına ev rutinleri engel oluyor gibi geliyor.
Korseyi doktoruma danışıcam, bir arkadasıma doktoru kaslarını zayıflatır demiş önermemiş nedense. Ama kullanan çoğunlukta.
HahahaCanim buldum da olmadı kabul etmedi .kardeşimden de aldım onu da kabul etmediamann onla mi ugrasicam dedim siparişimi ettim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?