Aaa hayırlı olsun hayatım. Verecekse tazminatını çok iyi bir de çok yoruluyordun sevindim açıkçasıben koomple işten çıktııım tazminat mazminat anlaştıkk
yıkama ütüleme işlerine başla bacım çok zormuş çooookkk
Evet stres yapınca çok yükseliyor benim şekerim özellikle. Benim şeker ihtimalini ilk doktorum 3. ayda farketti 3. aydan beri diyetisyenle devam ediyorum sağolsun çok faydası oldu. Hatta son iki haftadır kaçamaklar yapmama rağmen çok iyi çıkıyor şekerim. İnşallah böyle devam eder. Senin nasıl gidiyor, nasıl kontrol ediyorsunHoş geldinnnnnnnsende de mi var şeker bebek bende de var aminnn inşallah canım
verdiler verdiler işsizlik maaşına başvurdum dönüş bekliyorum hatta valla başlarına taş düştü heralde sağol yavruu darısı başına olsun diyeyim mi rapor sonuuuAaa hayırlı olsun hayatım. Verecekse tazminatını çok iyi bir de çok yoruluyordun sevindim açıkçası
Kız gözümü çok korkutuyor yıka kurut ütüleminik minik bir sürü o işi halledeyim hemen hastane çantasını da hazırlayayım diyorum.
Çok teşekkür ederim hosbuldukYaa hoşgeldiniiiiz ekledim tabiii sağlıkla gelsin arenimiiiz yaa grupta çok uğraşan oldu bu lanet şekerle he
Kız yok bana bi haller geldi yataktan alamıyorum gözümü. Bi halsizlik sorma gitsin. Bi de diğer tarafa yetişemiyorumverdiler verdiler işsizlik maaşına başvurdum dönüş bekliyorum hatta valla başlarına taş düştü heralde sağol yavruu darısı başına olsun diyeyim mi rapor sonuuu
öfff dün başladım cılkım çıkıyorr ama bu sefer ütüleyip daha ütülemekle uğraşmam ben galiba çok zormuş
başla başla grupta doğumlar gelmeye başladııı erkenciktenn ondan korktum da hazır edeyim dedim
D doakolik kız sen yıkama ütülemeden mi cortladın nolduuu sanaa
Ay valla iş konusunda muallaktayim ücretsiz izin sonrası bir düşüneceğim yalan yokverdiler verdiler işsizlik maaşına başvurdum dönüş bekliyorum hatta valla başlarına taş düştü heralde sağol yavruu darısı başına olsun diyeyim mi rapor sonuuu
öfff dün başladım cılkım çıkıyorr ama bu sefer ütüleyip daha ütülemekle uğraşmam ben galiba çok zormuş
başla başla grupta doğumlar gelmeye başladııı erkenciktenn ondan korktum da hazır edeyim dedim
D doakolik kız sen yıkama ütülemeden mi cortladın nolduuu sanaa
Evet öyleymiş sizin sallanan sandalye üzerinde tablonuzu gördüm burayı takip ederkenHoşgeldinnoğlumun isimdaşı olacak
Maşallah annesiSelam canlar bnde geldim kontrolden .bebik 2200 Gr olmuş biyu 45.5 gözüküyor .uyuyordu ultrasonda .yüz falan da göremedik .3 hafta sonra çağırdı tekrar o zamn nst ye de giricem .bu arada doğum fiyatları resmen uçmuş sanırım içimde tutucam dogurmicam çocuğubnm hastane çevrende olan en ucuz hastane ocaktan önce 2800 olan normal doğum 4000 olmuş sezeryan 3500 den 5000 olmuş .epidural 850 lira .bu kadar zam mı olur bilseydim ocaktan önce dogururum dedim
ayy her şey o kadar arttı ki şaşırmaktan dilim gözüm şaşık kaldı heSelam canlar bnde geldim kontrolden .bebik 2200 Gr olmuş biyu 45.5 gözüküyor .uyuyordu ultrasonda .yüz falan da göremedik .3 hafta sonra çağırdı tekrar o zamn nst ye de giricem .bu arada doğum fiyatları resmen uçmuş sanırım içimde tutucam dogurmicam çocuğubnm hastane çevrende olan en ucuz hastane ocaktan önce 2800 olan normal doğum 4000 olmuş sezeryan 3500 den 5000 olmuş .epidural 850 lira .bu kadar zam mı olur bilseydim ocaktan önce dogururum dedim
Yok canım buhastanede yok öyle bişey . Zaten doğuma kadar bu fiyat daha da zamlanmazMaşallah annesiAllah yardımcınız olsun canım peki bi sözleşme imzalanamıyormu ne kadar çıksada o fiyatta kalabileceğin bi seçenek?
benim ileri gittiğini hiç görmedim canımKızlarr merhaba dün kendi doktoruma kontrolüm vardı değerlerim güzel çok şükür bebelakım da baş aşağı pozisyondaymış sevindimm yalnız bi 6 gün kadar geriden geliyormuş o yüzden haftaya tekrar çağırdı ben buna biraz üzüldüm sizden birinin de bebişi geriden geliyor mu doktor size böyle bir şey dedi mi
Sağol canım çok tontis olmaz inşallahayy her şey o kadar arttı ki şaşırmaktan dilim gözüm şaşık kaldı he
oy maşallah bebişine ya boyu posu pek güzelll pekk
ayy doktorunun morali nasıldı ya eşi vefat etmişti ya toparlamış mı azıcık
Canım aynı şeyi yaşıyoruz resmen bazen tutuyorum
Neden ki bebek te Dollarmi gelecek acep?Selam canlar bnde geldim kontrolden .bebik 2200 Gr olmuş biyu 45.5 gözüküyor .uyuyordu ultrasonda .yüz falan da göremedik .3 hafta sonra çağırdı tekrar o zamn nst ye de giricem .bu arada doğum fiyatları resmen uçmuş sanırım içimde tutucam dogurmicam çocuğubnm hastane çevrende olan en ucuz hastane ocaktan önce 2800 olan normal doğum 4000 olmuş sezeryan 3500 den 5000 olmuş .epidural 850 lira .bu kadar zam mı olur bilseydim ocaktan önce dogururum dedim
Ayy kuzu bana hiç geri demedi ama hiç ileri de demedi hep normal dedi ve geçti. Ben sadece kendi bebişkomun azıcık zayıf olduğunu düşünüyorum burda yazılan kilolara göre. Ama 6 gün zaten çok az bir süre. Gelişiminde bir sıkıntı olmadıktan sonra doktorlar takılmıyor.Kızlarr merhaba dün kendi doktoruma kontrolüm vardı değerlerim güzel çok şükür bebelakım da baş aşağı pozisyondaymış sevindimm yalnız bi 6 gün kadar geriden geliyormuş o yüzden haftaya tekrar çağırdı ben buna biraz üzüldüm sizden birinin de bebişi geriden geliyor mu doktor size böyle bir şey dedi mi
Ayy tosunooo geliyo desene maşallahSelam canlar bnde geldim kontrolden .bebik 2200 Gr olmuş biyu 45.5 gözüküyor .uyuyordu ultrasonda .yüz falan da göremedik .3 hafta sonra çağırdı tekrar o zamn nst ye de giricem .bu arada doğum fiyatları resmen uçmuş sanırım içimde tutucam dogurmicam çocuğubnm hastane çevrende olan en ucuz hastane ocaktan önce 2800 olan normal doğum 4000 olmuş sezeryan 3500 den 5000 olmuş .epidural 850 lira .bu kadar zam mı olur bilseydim ocaktan önce dogururum dedim
Kuzu gayet güzel bence. Benimki 29+3 te 1300 dü öyle diyim sanaKızlar bugün kontrolüm vardı, bebek baş aşağı pozisyondaydı ve kilosu 1595 gr 29+6 sizce nasıl normalde hep bir hafta ileride gidiyordu bu sefer tam haftasında dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?