2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Deme öyle deme ay tosun olmasin 3500 geçmez inşallah kilosu .yoksa normal doguramam

Canım NST için ayrı ücret aldılar mı?

benim ileri gittiğini hiç görmedim canım sende geç döllenme durumu var mıydı hiç bir anda mı geri gitti bebişin pozisyonundan falan ynalış ölçme oluyomuş ya o durum olabilir mii
Hep haftasıyla uyumlu çıkıyordu kuzu ilk defa bir hafta geride çıktı doktor beslenmene dikkat et protein ağırlıklı tüket vs dedi bi de kafası bi tık daha büyük böyle üst üste gelince son haftalarım biraz korkarak geçecek herhalde yanlış ölçme olabilir mi bilmiyorum ki haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım o zaman ne görücez

Dulciana geçen hafta ki kontrolde nstye girdim 36 tl ücret aldılar. Çok saçma 230 zaten muayene ücreti ödüyoruz ekstradan bir de net masrafı eklemişler yeni çıktı galiba. Doğuma da 4 bin demişlerdi yeni gelen zamlarla fiyat artmıştır doğumunda

Evett canım bana da hep öyle demişti ilk defa böyle dedi bi tedirgin oldum benim 33+0 da kilo için 2042 gr dedi kilosu fena değil herhalde dimii

Evett canım bana da hep öyle demişti ilk defa böyle dedi bi tedirgin oldum benim 33+0 da kilo için 2042 gr dedi kilosu fena değil herhalde dimii
Bnce kilosu gayet iyi bnde 32+5 im 2200 dedi . Çok bı fark yok aramızda . Bnde acaba çok mu kilolu diyorum bnce ölçümlere çok takılmamak lazım .son haftalara doğru daha çok yanliis ölçüm olucak .bnm kızımda bı gittiğimde 3300 diyodu mesela bı sonraki hafta bı olcuyordu 3000 .

Burdada doğuma binlira zam gelmis. Anlamadığım şu normal dogumda 3.850 sezeryanda 3.850 sezeryanda anestezide var doğal olarak normal doğumdada bu fiyatın içinde epidural olmalıydı ama yokmuş epiduralli normal doğum 5 binmiş.Epidural istedigimden deilde öyle hakkım varsa bileyim istedim zorlanırsam kullanmak icin. InsaAllah doğumlarımız kolay olur

Yaa ben de düşünmemeye çalışayım o zaman bi de tecrübesiz olunca her şeyi takıyor insan mesela artık karnım sürekli sert hareketleri eskisine göre daha sınırlı buna bile takar oldum ama sanırım son haftalarda sert olması da normalmiş

Evet canim bnmki de sert . Düzenli bı sekilde sertleşip yumusamiyirsa sıkıntı yok. Bu ölçümlere kafa takarsak yandık .doktor zaten takip amaçlı bir hafta sonra çağırmış . Onemli olan bu geriligin daha da ilerlememesi .haftaya da baktı diyelim ki bir hafta geri bunu sıkıntı yapmiyolar .ama gerilik diyelimki iki haftaya çıktı . O zaman acaba bebek beslenemiyor mu diyolar .

Bence gayet iyi kilosu ya zaten dedigim gibi 2 haftaya kadar takılmıyor doktorlar..biz anne olarak kiloya boya takılıyoruz bende öyleyim

Canım sanki bütün bebeklerde kafa biraz büyük çıkıyor, sonradan toparlanıyomuş diye okumuştum. Yalnız ben de kontrollere o kadar gergin gidiyorum ki, barut gibiyim eşim doktorun yanında rengin kireç gibi oluyor, stresini çok yansıtıyosun diyor. Elimde degil ya, bir de anlayamıyorum gördüğüm ekranı, sanki böyle doktor bişey dicek de üzülücem gibi. Aslında benzer duyguları hepimiz yaşıyoruz, bişeyleri kafamıza takıyoruz, burada okuyunca anlıyorum.
Doktorların da işi zor, bir söyleseler biz bin yapıyoruz kafada

Bence gayet iyi kilosu ya zaten dedigim gibi 2 haftaya kadar takılmıyor doktorlar..biz anne olarak kiloya boya takılıyoruz bende öyleyim
Doğunca da bitmiyor o kilo boy takıntısı . Hele kv ler yok mu gorumcemin 7 yaşında kızı var biraz kilolu ona az ye derler bnm kızı görür hiç ymk yemiyor zayif der .boyu da kısa diyecek de diyemiyor utaniyor galiba çünkü bnm boyun kısa bakınca gerçekten de yaşıtlarına göre hem kısa hem de zayıf .ay dışarda da yaşını soyluyorum ay hiç belli değil diyolar .e ben 1.5 metre insanım selvi boylu olucak hali yok ya en son bir sene önce çocuk endokrinoloji doktoruna götürdüm kan bakıldı kmk yaşı bakıldı herşey normal anneye çekmiş dedi .benim de içim rahat etti .sağlıklı olsunlar da varsın zayıf kısa olsun

Bu seferde ilacsiz bir nefes te kucağına alirsininiz Insallah.
Bu hastanelere inat evde doguracam nerdeyse
Ay epiduralsiz yapabilir miyim bilmiyorum ona verdiğim paraya hiç acimiyorum ya Allah bulandan razı olsun .napalim sağlıklı olsunlar da gerisi bı şekilde hallolur .yine bnm hastanem ucuz . Çok daha pahalı hastaneye gidenler var .onların işi daha zor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…