- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Valla nedir bu artışlar bilmiyorum . 3.5 yıl önce kızımı aynı hastanede epiduralli normal doğumla 1400 liraya doğurmuştumNeden ki bebek te Dollarmi gelecek acep?
Deme öyle deme ay tosun olmasinAyy kuzu bana hiç geri demedi ama hiç ileri de demedi hep normal dedi ve geçti. Ben sadece kendi bebişkomun azıcık zayıf olduğunu düşünüyorum burda yazılan kilolara göre. Ama 6 gün zaten çok az bir süre. Gelişiminde bir sıkıntı olmadıktan sonra doktorlar takılmıyor.
Ayy tosunooo geliyo desene maşallahayy inşallah daha da zamlanmaz allah hepimize yardım etsin
Kuzu gayet güzel bence. Benimki 29+3 te 1300 dü öyle diyim sanabenim çirozkooom
Ayy ne bileyim 2 yi geçenler tosun benim gözümde kuzu yaaDeme öyle deme ay tosun olmasin3500 geçmez inşallah kilosu .yoksa normal doguramam
Canım NST için ayrı ücret aldılar mı?Ay başlasın bakalımyok göstermiyor artık zorlamiyorum kabullendim ne yapayım doğunca yüz gorumlugu takip görürüz artık 20 dk kadar sürdü nst. Bundan sonra iki haftada bir kontrole gidecekmişiz 36ya kadar sonrasında da eğer aceleci davranmazsak haftada bir şeklinde devam edecekmiş. Bu arada bebesinin mobilyası istediği gibi tam vaktinde gelen var mı?? Sabahtan beri bir de telefon başında onun kavgasını veriyoruz son olarak sen de çıktın mı heyatim izine???
32+5Ayy ne bileyim 2 yi geçenler tosun benim gözümde kuzu yaakaç kaçsın şuan
Hayatim bizim sigorta olduğu için zaten ücret odemiyoruz ha sigorta olmasaydı ekstra olarak bir ödeme alınıyor mu onu da bilmiyorum açıkçasıCanım NST için ayrı ücret aldılar mı?
Hep haftasıyla uyumlu çıkıyordu kuzu ilk defa bir hafta geride çıktı doktor beslenmene dikkat et protein ağırlıklı tüket vs dedi bi de kafası bi tık daha büyük böyle üst üste gelince son haftalarım biraz korkarak geçecek herhaldebenim ileri gittiğini hiç görmedim canımsende geç döllenme durumu var mıydı hiç bir anda mı geri gitti bebişin pozisyonundan falan ynalış ölçme oluyomuş ya o durum olabilir mii
Evett canım bana da hep öyle demişti ilk defa böyle dedi bi tedirgin oldum benim 33+0 da kilo için 2042 gr dedi kilosu fena değil herhalde dimiiAyy kuzu bana hiç geri demedi ama hiç ileri de demedi hep normal dedi ve geçti. Ben sadece kendi bebişkomun azıcık zayıf olduğunu düşünüyorum burda yazılan kilolara göre. Ama 6 gün zaten çok az bir süre. Gelişiminde bir sıkıntı olmadıktan sonra doktorlar takılmıyor.
Bnce kilosu gayet iyi bnde 32+5 im 2200 dedi . Çok bı fark yok aramızda . Bnde acaba çok mu kilolu diyorumEvett canım bana da hep öyle demişti ilk defa böyle dedi bi tedirgin oldum benim 33+0 da kilo için 2042 gr dedi kilosu fena değil herhalde dimii
Yaa ben de düşünmemeye çalışayım o zaman bi de tecrübesiz olunca her şeyi takıyor insanBnce kilosu gayet iyi bnde 32+5 im 2200 dedi . Çok bı fark yok aramızda . Bnde acaba çok mu kilolu diyorumbnce ölçümlere çok takılmamak lazım .son haftalara doğru daha çok yanliis ölçüm olucak .bnm kızımda bı gittiğimde 3300 diyodu mesela bı sonraki hafta bı olcuyordu 3000 .
Evet canim bnmki de sert . Düzenli bı sekilde sertleşip yumusamiyirsa sıkıntı yok. Bu ölçümlere kafa takarsak yandık .doktor zaten takip amaçlı bir hafta sonra çağırmış . Onemli olan bu geriligin daha da ilerlememesi .haftaya da baktı diyelim ki bir hafta geri bunu sıkıntı yapmiyolar .ama gerilik diyelimki iki haftaya çıktı . O zaman acaba bebek beslenemiyor mu diyolar .Yaa ben de düşünmemeye çalışayım o zaman bi de tecrübesiz olunca her şeyi takıyor insanmesela artık karnım sürekli sert hareketleri eskisine göre daha sınırlı buna bile takar oldum ama sanırım son haftalarda sert olması da normalmiş
Evett canım bana da hep öyle demişti ilk defa böyle dedi bi tedirgin oldum benim 33+0 da kilo için 2042 gr dedi kilosu fena değil herhalde dimii
Bence gayet iyi kilosu ya zaten dedigim gibi 2 haftaya kadar takılmıyor doktorlar..biz anne olarak kiloya boya takılıyoruz bende öyleyimYaa ben de düşünmemeye çalışayım o zaman bi de tecrübesiz olunca her şeyi takıyor insanmesela artık karnım sürekli sert hareketleri eskisine göre daha sınırlı buna bile takar oldum ama sanırım son haftalarda sert olması da normalmiş
Canım sanki bütün bebeklerde kafa biraz büyük çıkıyor, sonradan toparlanıyomuş diye okumuştum. Yalnız ben de kontrollere o kadar gergin gidiyorum ki, barut gibiyimHep haftasıyla uyumlu çıkıyordu kuzu ilk defa bir hafta geride çıktı doktor beslenmene dikkat et protein ağırlıklı tüket vs dedi bi de kafası bi tık daha büyük böyle üst üste gelince son haftalarım biraz korkarak geçecek herhaldeyanlış ölçme olabilir mi bilmiyorum ki haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım o zaman ne görücez
Doğunca da bitmiyor o kilo boy takıntısı . Hele kv ler yok muBence gayet iyi kilosu ya zaten dedigim gibi 2 haftaya kadar takılmıyor doktorlar..biz anne olarak kiloya boya takılıyoruz bende öyleyim
Bu seferde ilacsiz bir nefes te kucağına alirsininiz Insallah.Valla nedir bu artışlar bilmiyorum . 3.5 yıl önce kızımı aynı hastanede epiduralli normal doğumla 1400 liraya doğurmuştum
bana da 34.hafta da nst başlayacak dediKizlar bu arada haftası benden ileri olan arkadaşlarım. Rutin nst ye başlayan varmı
Ay epiduralsiz yapabilir miyim bilmiyorumBu seferde ilacsiz bir nefes te kucağına alirsininiz Insallah.
Bu hastanelere inat evde doguracam nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?