Ayyy kv'ler işte napıcan yaa takmamak lazımDoğunca da bitmiyor o kilo boy takıntısı . Hele kv ler yok mugorumcemin 7 yaşında kızı var biraz kilolu ona az ye derler bnm kızı görür hiç ymk yemiyor zayif der .boyu da kısa diyecek de diyemiyor utaniyor galiba çünkü bnm boyun kısa bakınca gerçekten de yaşıtlarına göre hem kısa hem de zayıf .ay dışarda da yaşını soyluyorum ay hiç belli değil diyolar .e ben 1.5 metre insanım selvi boylu olucak hali yok ya en son bir sene önce çocuk endokrinoloji doktoruna götürdüm kan bakıldı kmk yaşı bakıldı herşey normal anneye çekmiş dedi .benim de içim rahat etti .sağlıklı olsunlar da varsın zayıf kısa olsun
Canım Türkiyede geçen hafta olan bir evde doğum faciası haberi var. Çok üzücü, sizin orada yaygın mı bilmiyorum ama ters giden bir duruma karşı hastane ilk ve tek tercih olmalı diyorsun haberi okuyunca.Bu seferde ilacsiz bir nefes te kucağına alirsininiz Insallah.
Bu hastanelere inat evde doguracam nerdeyse
Doğru diyorsun canım ya biraz rahatladım buraya yazıncaCanım sanki bütün bebeklerde kafa biraz büyük çıkıyor, sonradan toparlanıyomuş diye okumuştum. Yalnız ben de kontrollere o kadar gergin gidiyorum ki, barut gibiyimeşim doktorun yanında rengin kireç gibi oluyor, stresini çok yansıtıyosun diyor. Elimde degil ya, bir de anlayamıyorum gördüğüm ekranı, sanki böyle doktor bişey dicek de üzülücem gibi. Aslında benzer duyguları hepimiz yaşıyoruz, bişeyleri kafamıza takıyoruz, burada okuyunca anlıyorum.
Doktorların da işi zor, bir söyleseler biz bin yapıyoruz kafada
Canım benim de hep 1 hafta önden gidiyordu son gittiğimde tam günü çıktı biraz demoralize oldum. Aslında olması gerektiği gibi ama 1 hafta birden gerileyince tedirgin oluyor insanKızlar bugün kontrolüm vardı, bebek baş aşağı pozisyondaydı ve kilosu 1595 gr 29+6 sizce nasıl normalde hep bir hafta ileride gidiyordu bu sefer tam haftasında dedi
Haklısın benim ki sadece heves.Canım Türkiyede geçen hafta olan bir evde doğum faciası haberi var. Çok üzücü, sizin orada yaygın mı bilmiyorum ama ters giden bir duruma karşı hastane ilk ve tek tercih olmalı diyorsun haberi okuyunca.
Olur canım sadece inanmak lazım inşallah.Ay epiduralsiz yapabilir miyim bilmiyorumona verdiğim paraya hiç acimiyorum ya Allah bulandan razı olsun .napalim sağlıklı olsunlar da gerisi bı şekilde hallolur .yine bnm hastanem ucuz . Çok daha pahalı hastaneye gidenler var .onların işi daha zor .
Ayy bende green cleen aldim sonumuz hayrolsunDulciana deterjan anamı ağlatıyo bir an önce bitse kalksa çamaşırlarrr gözlerim şıp şıp şıpp burnum şıp şıp şıppp
başlayınca haberdar et ya bir sorunlu ben miyim böyle etkiler yaptı akldjslak
Ayy bende green cleen aldim sonumuz hayrolsungidip satacam vala uni baby falan alcam
O kadar kötü ise yıkadıktan sonra tekrar deterjan koymadan kısa ayar yıkaDulciana deterjan anamı ağlatıyo bir an önce bitse kalksa çamaşırlarrr gözlerim şıp şıp şıpp burnum şıp şıp şıppp
başlayınca haberdar et ya bir sorunlu ben miyim böyle etkiler yaptı akldjslak
aynısı aynısııı ay benden başka kimse böyle olmaz inşallah amin kere amiiin
ayy ütüledim bile son postam kaldı aynı işkenceyi çekemem yinee bir daha yıkamayı düşünmüyorum onunla ya inş çocuk doğana kadar bi izi kalmaz da anası gibi olmazO kadar kötü ise yıkadıktan sonra tekrar deterjan koymadan kısa ayar yıka
Amaaan o kadar araştırdık ettik aldık hale bak. İnsallah bebişkona dokunmaz. Zaten deterjanın çoğu bitmiştir kıyafetleri yıkarken. Bidaha baska bişey alırsın kuzu yaa.Cicekciteyze memnunnn bir bana duydum böyle olann
çokfenayım ama kanki eşim de alerjik mesela ona dokunmadı bebeğe ne olacak meçhul
Ay bi de alerjiyle uğraşmayalım sonra. Zaten minicik olacaklar Allah korusun kuzularımızı. Bende daha 3 şişe varaynısı aynısııı ay benden başka kimse böyle olmaz inşallah amin kere amiiin
ayy ütüledim bile son postam kaldı aynı işkenceyi çekemem yinee bir daha yıkamayı düşünmüyorum onunla ya inş çocuk doğana kadar bi izi kalmaz da anası gibi olmaz
KiLo aldınız mı aldıysanız kaç kilo?.Ben 30 haftalık hamileyim hala hiç kilo almadım en son doktor kılı boy 3 gün önde demişti bebek için ama ben hiç almadımBenim oğlum topaç olmuş teyzeleri28. haftada ama 30. haftaya göre boyu kilosu. 1460 gram olmuş. Her şeyi sağlıklı çok şükür. Babası gibi 4.5 kilo doğabilir dedi doktor eşim biraz iri, bense minyon. Babasına benziyor zaten suratı da
Kilo aldım, şöyle ki: 51 kilo ile hamile kaldım. Alta da foto ekleyeyim, ilk 3 ay hiç almadım. Sonrasında da yavaş yavaş aldım ama sadece göbeğim var. Kolum, bacağım, ne bileyim yüzüm gözüm hiç şişmedi. Alt iç çamaşırlarım bile hâlâ hamilelik öncesi olanları rahatlıkla giyebiliyorum. Popodan da pek büyümedim yani. Öne doğru sivriliyorum, yanlarım hiç çıkmadı mesela.KiLo aldınız mı aldıysanız kaç kilo?.Ben 30 haftalık hamileyim hala hiç kilo almadım en son doktor kılı boy 3 gün önde demişti bebek için ama ben hiç almadım
Bi de şu var tabii Rahim 60 gramken 1 kiloya kadar çıkıyor bu dönemde. keza kan hacmi artıyor. Bebeğin suyu, plesantası kendi kilosu derken sadece yağ olarak kilo almıyoruz Yani. O yüzden önemli olan sağlıklı kilo almak. Az ya da çok kilo almak değil.KiLo aldınız mı aldıysanız kaç kilo?.Ben 30 haftalık hamileyim hala hiç kilo almadım en son doktor kılı boy 3 gün önde demişti bebek için ama ben hiç almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?