2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayyy kv'ler işte napıcan yaa takmamak lazım iyi doğmuş kuzum. Bu bebişte gayet güzel normal istediğin gibi doğar inşallah

Bu seferde ilacsiz bir nefes te kucağına alirsininiz Insallah.
Bu hastanelere inat evde doguracam nerdeyse
Canım Türkiyede geçen hafta olan bir evde doğum faciası haberi var. Çok üzücü, sizin orada yaygın mı bilmiyorum ama ters giden bir duruma karşı hastane ilk ve tek tercih olmalı diyorsun haberi okuyunca.

Doğru diyorsun canım ya biraz rahatladım buraya yazınca çok stres olmayıp beslenmeme dikkat edicem o kadar
Hepimiz sorunsuz sağlıklı bi doğum yaparız inşallah

Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebek baş aşağı pozisyondaydı ve kilosu 1595 gr 29+6 sizce nasıl normalde hep bir hafta ileride gidiyordu bu sefer tam haftasında dedi
Canım benim de hep 1 hafta önden gidiyordu son gittiğimde tam günü çıktı biraz demoralize oldum. Aslında olması gerektiği gibi ama 1 hafta birden gerileyince tedirgin oluyor insan

Olur canım sadece inanmak lazım inşallah.
Herseyi iyi düşünelim iyi olsun kolay olsun inşallah.

Dulciana deterjan anamı ağlatıyo bir an önce bitse kalksa çamaşırlarrr gözlerim şıp şıp şıpp burnum şıp şıp şıppp
başlayınca haberdar et ya bir sorunlu ben miyim böyle etkiler yaptı akldjslak

Ayy bende green cleen aldim sonumuz hayrolsun gidip satacam vala uni baby falan alcam

Z zahrada hangi deterjan o ben de green clean almıştım o mu? Bi de yedekli aldım
aynısı aynısııı ay benden başka kimse böyle olmaz inşallah amin kere amiiin
O kadar kötü ise yıkadıktan sonra tekrar deterjan koymadan kısa ayar yıka
ayy ütüledim bile son postam kaldı aynı işkenceyi çekemem yinee bir daha yıkamayı düşünmüyorum onunla ya inş çocuk doğana kadar bi izi kalmaz da anası gibi olmaz

Cicekciteyze memnunnn bir bana duydum böyle olann
çokfenayım ama kanki eşim de alerjik mesela ona dokunmadı bebeğe ne olacak meçhul
Amaaan o kadar araştırdık ettik aldık hale bak. İnsallah bebişkona dokunmaz. Zaten deterjanın çoğu bitmiştir kıyafetleri yıkarken. Bidaha baska bişey alırsın kuzu yaa.

Ay bi de alerjiyle uğraşmayalım sonra. Zaten minicik olacaklar Allah korusun kuzularımızı. Bende daha 3 şişe var en iyisi başka marka alıp önce onu kullanayım. Var mı tavsiyesi olan kızlar

Valla ben oglumdada unıbaby kullanmıstm kokusuna hayrandım bundada aldık sımdı bır kerelıgıne mis gıbı kokuyo fazla bıtkısel alerjı yapıyo demekkı

KiLo aldınız mı aldıysanız kaç kilo?.Ben 30 haftalık hamileyim hala hiç kilo almadım en son doktor kılı boy 3 gün önde demişti bebek için ama ben hiç almadım

KiLo aldınız mı aldıysanız kaç kilo?.Ben 30 haftalık hamileyim hala hiç kilo almadım en son doktor kılı boy 3 gün önde demişti bebek için ama ben hiç almadım
Kilo aldım, şöyle ki: 51 kilo ile hamile kaldım. Alta da foto ekleyeyim, ilk 3 ay hiç almadım. Sonrasında da yavaş yavaş aldım ama sadece göbeğim var. Kolum, bacağım, ne bileyim yüzüm gözüm hiç şişmedi. Alt iç çamaşırlarım bile hâlâ hamilelik öncesi olanları rahatlıkla giyebiliyorum. Popodan da pek büyümedim yani. Öne doğru sivriliyorum, yanlarım hiç çıkmadı mesela.

Bi de şu var tabii Rahim 60 gramken 1 kiloya kadar çıkıyor bu dönemde. keza kan hacmi artıyor. Bebeğin suyu, plesantası kendi kilosu derken sadece yağ olarak kilo almıyoruz Yani. O yüzden önemli olan sağlıklı kilo almak. Az ya da çok kilo almak değil.

Ben iki hafta önce kıyafetlerin bi kısmını yıkayıp ütülemiştimm duru granül sabun kullandım kokusuzdu zaten beğendim yani tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…